Lokalmenuer i Aarhus

FORRET
Grillet Yellow fin tun med mild wasabi, soya, lime, sesam, radiser, friske ærter, tang og ærteskud.

HOVEDRET
Steak af oksefilet, ca. 200 g.  Rødvinsglace, nye stegte kartofler med rosmarin. Spidskål med majs og nye spæde gulerødder.

DESSERT
Hjemmelavet jordbær-/rabarbertrifli med makroner og Crème Chantilly.

Pris per person:
2 retter: 349 kr.
3 retter: 399 kr.


Serveres fra 1. juni - 31. august 2019

Vil du også gerne have weekendmad til hverdagspriser? Så er vores hverdagsbøf det helt rigtige valg. Det eneste, der er hverdagsagtigt ved denne ret, er navnet – og prisen! Du får nemlig en mør og saftig bøf af oksefilet på ca. 180 g. Din oksefilet ledsages af sæsonens kartoffel eller pommes frites – det er helt op til dig. Til bøffen medfølger desuden vores eget kryddersmør og brød.

Prisen på din hverdagsbøf er 189 kr.

Prøv den hver søndag – torsdag.

Forret:
Rejecocktail med håndpillede rejer.

Hovedret:
Bøf af oksefilet, ca. 200 g med vores eget kryddersmørsmør og kartoffel efter eget valg.

2 retter 299 kr.

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

STUDIETILBUD

BURGER & BEER
A Hereford Beefstouw Burger med pommes frites.

Inkl. ½ liter fadøl eller ½ liter sodavand.
Efterfølgende øl eller sodavand kan købes til halv pris.

BURGER & BEER - Studietilbud:  150 kr.

Kære studerende 

På grund af overvældende interesse for vores studietilbud skal vi bede jer reservere bord via telefon og ikke benytte Book Bord. Det er desuden vigtigt, at I oplyser, at I gerne vil have studietilbuddet, når I ringer. Får I fat i vores telefonsvarer, lægger I blot en besked og vi vender tilbage til jer. Har I ikke reserveret bord over telefonen, kan vi desværre komme i en situation, hvor vi må afvise jer ved ankomst og det vil vi meget gerne undgå. Vi håber på jeres forståelse og takker for jeres interesse.

Med venlig hilsen
A Hereford Beefstouw Aarhus

SÆSONMENU
Vi har altid en 2-retters menu, som skifter efter sæson.
Pris pr. couvert 299 kr.
 



GET-TOGETHER-MENU

FORRET
Gravad laks - tallerkenanrettet, men vi tilbyder en ekstra skive til dem, der har lyst. Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971. Serveres med krydderurtesalat og hjemmerørt sennepsdressing med dild. Hertil små, friskbagte lune kommensbrød og smør.

HOVEDRET
Grillet steak af velhængt oksefilet, ca. 200 g.
Ledsages af årstidens sprøde salater, som kokken blander helt specielt til jer, den pågældende dag. Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og sauce bearnaise.
 
DESSERT
Hvid chokoladeparfait med kompot af røde bær og et drys af sprøde nødder og crumble
 
Pris pr. couvert 349 kr.
(min. 15 personer)
 



AARHUS MENU

FORRET
Tapastallerken - en sammensætning af A Hereford Beefstouws forretter:
Fru Damgaards gravad laks med sennepsdressing og lunt friskbagt kommensbrød.
Carpaccio med oliven, parmesan, citron og lunt brød.
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
eller
steak af oksefilet, ca. 200 g

Serveres med ristede svampe og spinat, små ovnbagte tomater med stilk bagt med hvidløg og basilikum. Sæsonens kartoffel, Kryddersmør og rødvinsglace.
 
DESSERT
Nougat-chokoladekage med sorbet fra ismageren Joachim Kastberg og hindbærcoulis.

Priser pr. couvert
2 retter 349 kr.
3 retter 399 kr.
Tilkøb af fri salatbar 55 kr. per person

Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g
(min. 15 og maks. 50 personer)



QUICK ORDER MENU
Inkl. drikkevarer

Skal det gå lidt hurtigt, er denne menu en god løsning:

300 g ribeye med valg af kartoffel og kryddersmør.
Fri salatbar.
Hertil 2 gode glas vin
eller 2 store glas af husets friskbryggede øl.
Pris pr. couvert 500 kr.

JULEMENU 2019
Serveres fra 1/11-23/12 2019


FORRET
Gravad laks med sprødt æble og citruscreme. Kommensbrød og smør.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 200 g.
Glaserede gulerødder og grønkålssalat med appelsin, granatæble og valnødder.
​Kartoffel med rødløg og persille, rødvinssauce og kryddersmør.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 395 kr. (Pris pr. person)
Serveres i november & december.

Nytårsmenu ud af huset
 

Hummerbisque med urter og hummerbrud tilsmagt med fløde og cognac.

Bøf af oksemørbrad, ca. 200 g.
Kartofler stegt med krydderurter, langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og basilikum, ristede svampe og pebersauce.

Gâteau Marcel chokoladekage med kandiseret appelsin.

Hjemmebagt kransekage med nougat.

Pris 399 kr. pr. person

Bestilling senest d. 27/12 kl. 12.00 - på mobil 40562083 eller mail: aarhus@a-h-b.dk

Afhentning i vores restaurant i Kannikegade d. 31. december mellem kl. 11 og 12.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up