Lokalmenuer i Aarhus

Vil du også gerne have weekendmad til hverdagspriser? Så er vores hverdagsbøf det helt rigtige valg. Det eneste, der er hverdagsagtigt ved denne ret, er navnet – og prisen! Du får nemlig en mør og saftig bøf af oksefilet på ca. 180 g. Din oksefilet ledsages af sæsonens kartoffel eller pommes frites – det er helt op til dig. Til bøffen medfølger desuden vores eget kryddersmør og brød.

Prisen på din hverdagsbøf er 189 kr.

Prøv den hver søndag – torsdag.

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

STUDIETILBUD

BURGER & BEER
A Hereford Beefstouw Burger med pommes frites.

Inkl. ½ liter fadøl eller ½ liter sodavand.
Efterfølgende øl eller sodavand kan købes til halv pris.

BURGER & BEER - Studietilbud:  150 kr.

Kære studerende 

På grund af overvældende interesse for vores studietilbud skal vi bede jer reservere bord via telefon og ikke benytte Book Bord. Det er desuden vigtigt, at I oplyser, at I gerne vil have studietilbuddet, når I ringer. Får I fat i vores telefonsvarer, lægger I blot en besked og vi vender tilbage til jer. Har I ikke reserveret bord over telefonen, kan vi desværre komme i en situation, hvor vi må afvise jer ved ankomst og det vil vi meget gerne undgå. Vi håber på jeres forståelse og takker for jeres interesse.

Med venlig hilsen
A Hereford Beefstouw Aarhus

GET-TOGETHER-MENU

FORRET
Gravad laks
Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971. Serveres med krydderurtesalat og kold peberrodscrème. Hertil brød og smør.

HOVEDRET
Helstegt Oksefilet ca. 200 g eller steak af oksefilet, ca 200 g
Ledsages af årstidens sprøde salater, perlebyg og syltede grønne tomater. Serveres med ristede petit-kartofler, kryddersmør og sauce.
 
DESSERT
Hvid chokolade parfait. Med kompot af røde bær og et drys af sprøde nødder.
 
PRISER PR. COUVERT 325 kr.
(min. 15 personer)

 


 


AARHUS MENU

FORRET
Hereford Tapas Tallerken
Fru Damgaards gravad laks med sennepsdressing og lunt kommensbrød.
Carpaccio med oliven, parmesan, citron og lunt brød.
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.

HOVEDRET
Helstegt Oksefilet, ca. 200 g eller steak af oksefilet, ca 200 g
Ristede svampe og spinat. Ristede petit kartofler og frisk purløg. Kryddersmør og sauce.
 
DESSERT
Nougat-Chokoladekage
Sorbet fra is-mageren Joachim Kastberg
Hindbærcoulis.

 
PRISER PR. COUVERT
2 retter 349 kr.
3 retter 399 kr.

(min. 15 og maks 50 personer)

 


 


A HEREFORD BEEFSTOUW MENU

Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu ud fra følgende:
 

FORRETTER
Gravad laks (A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med sennepsdressing. Hertil kommensbrød og smør.

Eller

Carpaccio med oliven, parmesan, citron og lunt brød.

Eller

Scampi-fritti
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.
 

BØFFER - Vælg mellem:
10A - ca. 140 g oksemørbrad
12A - ca. 250 g oksefilet
18A – ca. 300 g ribeye
Grillet efter eget valg
Hertil vores lækre salatbar, valgfri sauce og kartoffel.
 
DESSERTER
A Hereford Special (A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

Eller

Creme Brûlée med sorbet fra is-mageren Joachim Kastberg.
 

PRISER PR. COUVERT
2 retter: Kr. 479 kr.
3 retter: Kr. 549 kr.

(min. 15 og maks. 30 personer)

 

 

Konfirmation, fødselsdag osv. i den gamle brygkælder
Selskabstilbud fra kl. 12 - 17 alt inkluderet.
 

695 kr. pr. person.
(min. 20 personer)

FORRETTER - Vælg mellem:

Gravad laks
Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med krydderurtesalat og sød sennepsdressing. Hertil brød og smør.

Eller

Oksecarpaccio serveret med oliven, rucula, citron og parmesan. Lunt brød og smør.

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
Ledsages af årstidens sprøde salater, perlebyg og syltede grønne tomater.
Serveres med ristede petit-kartofler, kryddersmør og sauce.

DESSERT
Hvid chokoladeparfait. Med kompot af røde bær og et drys af sprøde nødder.
 

DRIKKEVARER
Velkomstdrink: Husets Cava eller Husets Kirr.
Øl, sodavand, husets hvidvin og husets rødvin ad libitum i 5 timer.
Kaffe og chokolade.

 

 

 

JULEMENU 2018

FORRET
Gravad laks med sprødt æble og citruscreme. Kommensbrød og smør.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 200 g.
Glaserede gulerødder og grønkålssalat med appelsin, granatæble og valnødder.
​Kartoffel med rødløg og persille, rødvinssauce og kryddersmør.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 395 kr. (Pris pr. person)
Serveres i november & december.


Gravad laks med sennepsdressing.
Friskpaneret, pandestegt rødspættefilet med citron og hjemmerørt remoulade.
Honningglaseret andebryst.
Lun julemedister med hjemmelavet rødkål.
Risalamande med Amaretto-kirsebær.

Pris 225 kr. pr. person
Serveres i november & december til frokost fredag & lørdag kl. 12-16.

Nytårsmenu ud af huset
 

Hummerbisque med urter og hummerbrud tilsmagt med fløde og cognac.

Bøf af oksemørbrad, ca. 200 g.
Kartofler stegt med krydderurter, langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og basilikum, ristede svampe og pebersauce.

Gâteau Marcel chokoladekage med kandiseret appelsin.

Hjemmebagt kransekage med nougat.

Pris 399 kr. pr. person

Bestilling senest d. 27/12 kl. 12.00 - på mobil 40562083 eller mail: aarhus@a-h-b.dk

Afhentning i vores restaurant i Kannikegade d. 31. december mellem kl. 11 og  13.

 

 

 

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up