Lokalmenuer i Aarhus

FORRET
Røget laks med rygeostecrème.

HOVEDRET
Steak af oksefilet, ca. 200 g.
Med valgfri kartoffel.

299 kr. pr. person.

SALATBAR
Kan tilkøbes for 55 kr. pr. person.

 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, Pommes frites, Hereford Bearnaise- eller pebersauce, Brød

Samlet pris: 595 kr.

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min. Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

 

 

Kære studerende 

På grund af overvældende interesse for vores studietilbud skal vi bede jer reservere bord via telefon og ikke benytte Book Bord. Det er desuden vigtigt, at I oplyser, at I gerne vil have studietilbuddet, når I ringer. Får I fat i vores telefonsvarer, lægger I blot en besked og vi vender tilbage til jer. Har I ikke reserveret bord over telefonen, kan vi desværre komme i en situation, hvor vi må afvise jer ved ankomst og det vil vi meget gerne undgå. Vi håber på jeres forståelse og takker for jeres interesse.

Med venlig hilsen
A Hereford Beefstouw Aarhus

 

BURGER & BEER

A Hereford Beefstouw Burger med pommes frites.

Inkl. ½ liter fadøl eller ½ liter sodavand.
Efterfølgende øl eller sodavand kan købes til halv pris.

BURGER & BEER - Studietilbud:  150 kr.


Bemærk: Studietilbuddet gælder kun om torsdagen fra kl. 17 hos A Hereford Beefstouw i Aarhus.
Kun mod forudbestilling via telefon og kun mod forevisning af gyldigt studiekort.

 

 

GET-TOGETHER-MENU

FORRET
Gravad laks
Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971. Serveres med krydderurtesalat og kold peberrodscrème. Hertil brød og smør.

HOVEDRET
Helstegt Oksefilet ca. 200 g eller steak af oksefilet, ca 200 g
Ledsages af årstidens sprøde salater, perlebyg og syltede grønne tomater. Serveres med ristede petit-kartofler, kryddersmør og sauce.
 
DESSERT
Hvid chokolade parfait. Med kompot af røde bær og et drys af sprøde nødder.
 
PRISER PR. COUVERT 325 kr.
(min. 15 personer)

 


 


AARHUS MENU

FORRET
Hereford Tapas Tallerken
Fru Damgaards gravad laks med sennepsdressing og lunt kommensbrød.
Carpaccio med oliven, parmesan, citron og lunt brød.
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.

HOVEDRET
Helstegt Oksefilet, ca. 200 g eller steak af oksefilet, ca 200 g
Ristede svampe og spinat. Ristede petit kartofler og frisk purløg. Kryddersmør og sauce.
 
DESSERT
Nougat-Chokoladekage
Sorbet fra is-mageren Joachim Kastberg
Hindbærcoulis.

 
PRISER PR. COUVERT
2 retter 349 kr.
3 retter 399 kr.

(min. 15 og maks 50 personer)

 


 


A HEREFORD BEEFSTOUW MENU

Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu ud fra følgende:
 

FORRETTER
Gravad laks (A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med sennepsdressing. Hertil kommensbrød og smør.

Eller

Carpaccio med oliven, parmesan, citron og lunt brød.

Eller

Scampi-fritti
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.
 

BØFFER - Vælg mellem:
10A - ca. 140 g oksemørbrad
12A - ca. 250 g oksefilet
18A – ca. 300 g ribeye
Grillet efter eget valg
Hertil vores lækre salatbar, valgfri sauce og kartoffel.
 
DESSERTER
A Hereford Special (A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

Eller

Creme Brûlée med sorbet fra is-mageren Joachim Kastberg.
 

PRISER PR. COUVERT
2 retter: Kr. 479 kr.
3 retter: Kr. 549 kr.

(min. 15 og maks. 30 personer)

 

 

Konfirmation, fødselsdag osv. i den gamle brygkælder
Selskabstilbud fra kl. 12 - 17 alt inkluderet.
 

695 kr. pr. person.
(min. 20 personer)

FORRETTER - Vælg mellem:

Gravad laks
Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med krydderurtesalat og sød sennepsdressing. Hertil brød og smør.

Eller

Oksecarpaccio serveret med oliven, rucula, citron og parmesan. Lunt brød og smør.

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
Ledsages af årstidens sprøde salater, perlebyg og syltede grønne tomater.
Serveres med ristede petit-kartofler, kryddersmør og sauce.

DESSERT
Hvid chokoladeparfait. Med kompot af røde bær og et drys af sprøde nødder.
 

DRIKKEVARER
Velkomstdrink: Husets Cava eller Husets Kirr.
Øl, sodavand, husets hvidvin og husets rødvin ad libitum i 5 timer.
Kaffe og chokolade.

 

 

 

Bliver offentliggjort den 1. august 2018.

 

 

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up