Velkommen til

Restauranten i Aarhus

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Aarhus.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Aarhus. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Aarhus.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Aarhus. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Aarhus

Om Restauranten

På A Hereford Beefstouw i Aarhus elsker vi møre og saftige bøffer, der smelter på tungen i en lille eksplosion af velsmag. Har du det på samme måde? Så kom forbi vores dejlige steakhouse på Kannikegade 10-12 i hjertet af Aarhus. Her står vores erfarne kokke klar bag den varme grill og sørger for lækre grillstriber og perfekte tilberedning af førsteklasses oksekød.

Foruden et udsøgt og kødfuldt måltid byder A Hereford Beefstouw i Aarhus også på en varm og stemningsfyldt atmosfære i de hyggelige lokaler i centrum af Aarhus. De blankpolerede kobberkedler og det sortmalede loft giver, i samspil med de velkendte egetræsborde og den åbne grill, vores steakhouse i Aarhus et helt særligt udtryk.      

Restauranten har ligget på Kannikegade siden foråret 2014, hvor A Hereford Beefstouw og Bryggeriet Sct. Clemens blev slået sammen til én restaurant i moderne og nyindrettede lokaler.

Indtil flytningen har A Hereford Beefstouw haft til huse i Skolegade på den anden side af Bispetorv, hvor restauranten åbnede tilbage i 1982.

@herefordbeefstouw

Følg os på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

keyboard_arrow_up