Velkommen til

Bryggeriet Apollo

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

Danmarks første Mikrobryggeri


"… bryganlægget blev indkøbt i det gamle Østtyskland i 1989…"

Med Tivoli som ærværdig nabo ligger Bryggeriet Apollo placeret i det mest centrale af København. Oprindelig tilhørte grunden det nu hedengange Apolloteater, men navnet holdt vi fast i, da bryggeriet slog dørene op i 1990.

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på det bedste bryggeri i København.

Bryghuset funklende og mægtig midt i lokalet mellem kælder og første sal. Fra kælderen, der er indrettet med langborde og dæmpet belysning, kan man kigge ud i gærkælderen, mens de øvrige etager er meget lyse og præget af en hyggelig og livlig atmosfære. De tunge træborde er fordelt, så man kan sidde i fred og ro godt inde i bryggeriet - eller vælge de udendørs borde, hvor man kan iagttage det altid hektiske gadeliv ved Tivolis hovedindgang.

Book bord på Apollo

Om Bryggeriet


Apollo-bryggeriet er opbygget med de berømte tyske ølkældre som forbillede, og bryganlægget blev indkøbt i det gamle Østtyskland i 1989. Siden har det forsynet vores gæster med skummende frisk pilsnerøl samt en række andre ølproduktioner. Vi brygger efter gamle velkendte traditioner, men tilbyder også hver måned en ny spændende specialbryg til vores gæster.

@herefordbeefstouw

Følg os på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up