Velkommen til

Restauranten i Göteborg

Se menu

Book et bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Göteborg.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Göteborg. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Göteborg.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Göteborg. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Göteborg

Om Restauranten


A Hereford Beefstouw i Göteborg er klassisk i sin indretning og stil. Den store, traditionelle jerngrill er i lighed med kædens andre restauranter placeret, så gæsterne kan følge madlavningen på tætteste hold. Sammen med salatbaren, udgør køkkenet en hyggelig og livlig del af restaurantens helhed. De massive borde er lavet i afrikansk eg, så de kan tåle varmen fra jerntallerkenerne, mens gulvet består af kraftige douglasplanker – alt sammen giver det en ro og en tæt hygge, der smitter af på restaurantens atmosfære.

Design og kunst prioriteres højt i restauranten i Göteborg. Stolene er tegnet af Hans J. Wegner, mens det er indretningsarkitekt, Søren Damgaard, der har indrettet lokalerne. Restaurantens gæster kan desuden nyde synet af det klassiske dekanteringsapparat med lange, gennemsigtige akrylrender, hvor husets vin iltes, før den serveres.

@herefordbeefstouw

Følg os på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

keyboard_arrow_up