Velkommen til

Restauranten i København K

Restauranten holder lukket i øjeblikket pga. en større ombygning.
Vi forventer at åbne igen i september 2019.

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i København K.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i det indre København. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i København K.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i København K. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i København K.

Om Restauranten


Faktisk er det en af kædens mest iøjefaldende restauranter, fordi kunstneren Sven Dalsgaard har haft helt frie hænder til at farvesætte restauranten. Der er således blevet malet med den brede pensel, hvilket blandt andet kommer til udtryk i flerfarvede vægge, det grønne loft og billeder, der også har fået med hele paletten. Du skal med andre ord ikke forvente et kedeligt steakhouse i klassiske brunlige nuancer. Her får du smæk for skillingerne – både på smag og indretning København er verdensberømt for gastronomiske oplevelser, og hos A Hereford Beefstouw tager vi gerne del i den ære. Vi har således to lækre restauranter i henholdsvis Tivoli og på gaden Aabenraa i København K. Fællesnævneren for begge steder, og de øvrige restauranter i vores kæde, er himmelsk oksekød af ypperste kvalitet krydret med en hyggelig atmosfære, der skaber en perfekt helhedsoplevelse.

@herefordbeefstouw

Følg os på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

keyboard_arrow_up