Lokalmenuer Holdbi Kro

Efterårsmenu 2020
Serveres i september og oktober
 

SVAMPE À LA CRÈME
Svampe, fløde, løg, krydderurter, ristet brød.
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites,
pebersauce, pebercrème og brød.

2 retter: 295 kr.
 

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: 215 kr.

(12S) Fællesspisning 750     / €107
Del en steg af oksefilet på ca. 1 kg.
Hertil serveres: 2 slags grøntsagstilbehør. Pommes frites. Rødløgsdressing.
Maks. 4 personer pr. steg

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Grøntsagstilbehør kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Forret
1. Gravad laks med rævedressing og hjemmebagt surbrød
2. Carpaccio af oksemørbrad med friskrevet parmesan og oliven
3. Kraftig oksekødssuppe med rodfrugter og mørbrads spidser
        
Hovedret
Ca.  200 g bøf af oksefilet. Serveres med pommes frites eller bagekartoffel med sour cream med purløg, hertil pebersauce eller bearnaisesauce samt salatbar.

Dessert
1.Krydret æble dessert, med æble marineret i calvados, vaniljeis og hasselnøddecrunch
2. Brombær special. Brombær marineret i svensk caloric og vaniljeis og mandelcrunch

 

Pris pr. couvert: 455 kr.
Kun mod forudbestilling. Mininimum 10 couverter


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up