Lokalmenuer i Odense

Vi serverer en mør og saftig oksebøf af oksefilet på ca. 200 g.
Hertil sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.

Hverdagsbøf: 195 kr.

Serveres søndag – torsdag.

3-RETTERS MENU

FORRET

Laksetatar med krydderurter.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (ca. 180 g). Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.

DESSERT
Æblekage med vaniljeis eller flødeskum.

3 retter:  335 kr.

 

SØNDAGSSTEG

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.

Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, Pommes frites, Hereford Bearnaise- eller pebersauce, Brød

Samlet pris: 595 kr.

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min. Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

JULEMENU 2018

FORRET
Grillede kammuslinger med marinerede stikkelsbær, ristede hasselnødder og sellericrème.

HOVEDRET
Bøf af oksemørbrad (ca. 180 g) med morkelsauce, sæsonkartoffel eller pommes frites.

DESSERT
Chokoladetærte med syltede kirsebær og kirsebærsorbet.

OST
Ostetallerken: Unica oste fra Danmark med  kandiserede valnødder og kvædekompot.


3 retter 395,-
4 retter 445,-

Serveres fra fredag den 16. november og hele december.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up