Lokalmenuer i Odense

Vi serverer en mør og saftig oksebøf af oksefilet på ca. 200 g.
Hertil sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.

Hverdagsbøf: 195 kr.

Serveres søndag – torsdag.

FORRET
Rejecocktail.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (ca. 180 g). Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.

DESSERT
Is med chokoladesovs.

3 retter:  335 kr.

 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, Pommes frites, Hereford Bearnaise- eller pebersauce, Brød

Samlet pris: 595 kr.

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min. Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

 

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up