Mødelokaler

Hold dit næste møde på Rosenhøj

Giv dine mødedeltagere en oplevelse ud over det sædvanlige. På A Hereford Beefstouw - Rosenhøj kan vi tilbyde dig og dine gæster mødefaciliteter i optimale rammer - inklusiv den teknik I har brug for. Vi råder over det gængse AV-udstyr herunder trådløs internet, projektor samt lærred.

Vi har sammensat et priseksempel på et dagsmøde med fuld forplejning. Såfremt I måtte ønske et kursusdøgn, formidler vi gerne kontakt til nærliggende overnatningsmuligheder.

Dagsmøde all inclusive

Hold dit næste møde med panoramaudsigt over marinaen og Skive fjord. Her får du og dine mødedeltagere de smukkeste rammer for et udbytterigt møde. Kontakt os på telefon 97 52 53 25, så kan vi drøfte jeres ønsker og sammensætte præcis det program, der matcher jeres behov.

Vi sammensætter dagsmødet, så det matcher dine og dermed dine mødedeltageres behov. Skulle I ønske et helt kursusdøgn, formidler vi gerne kontakten til nærliggende overnatningsmuligheder, så I kan få den helt optimale mødepakke. Se priseksempel på et dagsmøde med fuld forplejning herunder.

Dagsmøde all inclusive

Mødelokale: fra kl. 08.00 til 16.00 
Antal mødedeltagere: minimum 20 og maks. 50 personer
Morgenmad (brød, juice, kaffe og te).
Kaffe/te hele dagen.
Frisk frugt og isvand hele dagen.
Frokost i restauranten bestående af bøf og salatbar - inkl. 1 glas vin, vand eller øl.
Eftermiddagskaffe med kage.
Dagsmøde all inclusive pris pr. person kr. 675,- 

Kontakt os på telefon 97 52 53 25, så kan vi drøfte jeres ønsker.

Lån vores mødelokale

Du og dine gæster har altid mulighed for at låne et mødelokale i forbindelse med jeres middag på A Hereford Beefstouw - Rosenhøj. Dette gælder for afholdelse af møder før eller efter en middag og indenfor restaurantens normale åbningstid kl. 17.30 til 23.00.

Afholdes mødet udenfor dette tidsrum pålægges lokaleleje på kr. 595,- pr. time.

Giv dine gæster en unik oplevelse

Lad A Hereford Beefstouw - Rosenhøj skabe rammerne om din næste fest. A Hereford Beefstouw - Rosenhøj ligger unikt placeret i udkanten af Krabbesholm Skov på en lille bakketop 12 meter over vandet med panoramaudsigt over marinaen og Skive fjord. Rosenhøj byder på de smukkeste rammer, og her kan du give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Selskaber - frokost og aften

Fra vugge til grav skal mange begivenheder fejres eller markeres. Vi danner gerne ramme om både stort og småt - hvad enten det er et frokostarrangement eller en aftenfest. Vi hjælper med det hele og kan kontaktes på tlf.: 97 52 53 25.

Begivenheder så som konfirmation, barnedåb, guldbryllup, jubilæum og reception holdes ofte som frokostarrangement. Det samme gør sig gældende for mindehøjtideligheder (begravelser/bisættelser). Vi har sammensat et forslag til hvordan et frokostselskab kunne se ud på Rosenhøj.

Tidsrum: kl. 12.00 - 17.00
Minimum 25 voksne

MENU

Forret - "AHB-tapas":
Gravad laks med sød sennepsdressing. Indbagt scampi fritti med pikant peberdressing. Löjrom anrettet på blinis med creme fraiche og rødløg. Hertil brød og smør.

Hovedret - vælg mellem: 
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med bagt kartoffel, pommes frites, kryddersmør og store skåle med salat.
Helstegt oksefilet med hvidløgsflødekartofler og store skåle med salat.

Dessert:
A Hereford Special

Pris, kr. 465,- pr. kuvert

Drikkevarer afregnes efter forbrug
Tillæg kr. 50,- for fri salatbar

Den runde fødselsdag eller firmafesten - uanset hvilken anledning eller begivenhed, der skal fejres, kan vi sammensætte en festmenu, der passer til lejligheden. I restauranten på Rosenhøj er der også mulighed for separate lokaler. Vi har sammensat et forslag til, hvordan et aftenselskab kunne se ud.

Tidsrum: kl. 17.30 - 02.00
Minimum 25 voksne
Mulighed for separate lokaler

MENU

Velkomstdrink:
Efter jeres ønske (evt. på terrassen), fra kr. 60,- pr. glas.

Forret - AHB-tapas:
Gravad laks med sød sennepsdressing. Indbagt scampi fritti med pikant peberdressing. Löjrom anrettet på blinis med creme fraiche og rødløg. Hertil brød og smør.

Hovedret:
Helstegt oksefilet med hvidløgsflødekartofler og store skåle med salat (tilæg kr. 50,- for fri salatbar) 

Dessert:
A Hereford Special

Pris for 3-retters festmenu, kr. 465,- pr. kuvert

Drikkevarer afregnes efter forbrug.
Kaffe/Te, kr. 30,- pr. kuvert.

Efter middagen har I mulighed for at fortsætte festen i Diskotek Charlston i kælderen under restauranten.

Retro diskotek i 70'er stil

Diskotek Charlston er placeret i kælderen under A Herford Beefstouw - Rosenhøj. Det er et ægte retro diskotek, hvor alt står nøjagtig som i 1975, da diskoteket blev inviet. Her bliver danseglade gæster mødt af mahognipaneler på væggene, blomstret betræk på møblerne, frynser på lamperne og et dansegulv i kobber, som indbyder til dem fest og dans. Diskoteket har åbent efter aftale.

Middag i private omgivelser

Vi kan tilbyde Private Dining Room på Rosenhøj. Her har du og dit selskab mulighed for at nyde en intim uforstyrret middag i et separat lokale. Det er beliggende bagerst i vores restaurant.

Benyt vores Private Dining Room, når du afholder dit event, din forretningsmiddag eller bestyrelsesmiddag. Lokalet er ideelt, når I har behov for at tale privat i en rolig atmosfære, eller afholde et møde under spisningen eller i forbindelse med spisning.

Mødelokale med personligt udtryk 

Lokalet fremstår enkelt og stilrent med brede egeplankegulve, sorte vægge og sort loft. Derved er det relativt enkelt at dekorere rummet og frembringe en helt særlig identitet, hvis det ønskes. Fra lokalet har du og dine gæster direkte adgang til vores overdækkede terrasse.

Vores Private Dining Room

Du og dine gæster kan både fra terrassen og fra selve lokalet nyde panoramaudsigten over Marinaen og Skive fjord.

Lokalet er ideelt til selskaber fra 8 til 20 gæster, men kan udvides og tilpasses selskaber på op til 50 personer.
Private Dining Room kan også benyttes til middag i forbindelse med en mindehøjtidelighed efter en begravelse eller bisættelse.

Kontakt Per eller Thomas for at høre nærmere om mulighederne på tlf.: 97 52 53 25.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up