Lokalmenuer på Skovshoved Hotel

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

Sommermenu Skovshoved 2019
Serveres fra 1. maj - 31. juli


FORRET
Pocheret helleflynder med grøn rygeost, radise, kørvel og vagtelæg.

HOVEDRET
200 g oksefilet med ristede blå gulerødder, brændte løg og druesauce.
Hertil knuste kartofler.
 
DESSERT
Hvid chokolade-parfait med syltede rabarber og chokoladecrumble.

2 retter 295 kr.
3 retter 395 kr.

 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

FORRETTER


6 snegle     90  / €13
Med hvidløg og persille


Stegt foie gras     155  / €22
Med cherryglace og bær


1/2 grillet hummer     250  / €36
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel.


HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule    225  / €32
Serveres med fennikel, sugar snaps og frisk-bælgede ærter.
Sauce beurre blanc og sæsonens kartoffel


Grillet polenta     159  / €23
Med stegte svampe, blomkål, squash
samt syltede skalotteløg og pesto.


Hvidvinsdampede blåmuslinger    159  / €23
Serveres med pommes frites.


1/1 grillet hummer    490  / €70
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel.

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up