Lokalmenuer på Skovshoved Hotel

Sommermenu Skovshoved 2019
Serveres fra 1. maj - 31. juli


FORRET
Pocheret helleflynder med grøn rygeost, radise, kørvel og vagtelæg.

HOVEDRET
200 g oksefilet med ristede blå gulerødder, brændte løg og druesauce.
Hertil knuste kartofler.
 
DESSERT
Hvid chokolade-parfait med syltede rabarber og chokoladecrumble.

2 retter 295 kr.
3 retter 395 kr.

 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

FORRETTER

6 snegle    90     / €13
Med hvidløg og persille


Stegt foie gras    155     / €22
Med cherryglace og bær


1/2 grillet hummer    250     / €36
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel


HOVEDRETTER

Dampet helleflynder    225     / €32
Med spæde urter, bouillon og morkelsmør.
Serveres med Pommes Anna


Frisk pasta & revet courgette    159     / €23
Med sauce artiskok,
basilikumspesto og tomat


Hvidvinsdampede blåmuslinger    159     / €23
Serveres med pommes frites


1/1 grillet hummer    490     / €70
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up