Lokalmenuer på Skovshoved Hotel

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

FORRETTER


6 snegle     90  / €13
Med hvidløg og persille


Stegt foie gras     155  / €22
Med cherryglace og bær


1/2 grillet hummer     250  / €36
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel.


HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule    225  / €32
Serveres med fennikel, sugar snaps og frisk-bælgede ærter.
Sauce beurre blanc og sæsonens kartoffel


Grillet polenta     159  / €23
Med stegte svampe, blomkål, squash
samt syltede skalotteløg og pesto.


Hvidvinsdampede blåmuslinger    159  / €23
Serveres med pommes frites.


1/1 grillet hummer    490  / €70
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel.

 

Torsdag 31/10-2019 - Kl. 17.00-21.30

HALOWEEN MENU 2019
Book bord her


Forret
Græskarsuppe med sprød bacon og ristede græskarkerner

Hovedret
200 g oksefilet med sæsongrønt og pebersauce

Kr. 295,- pr. couvert

Søndag 3/11-2019
Kl. 12.00-15.30
Kl. 17.00-21.30

Book bord her.

Kom ind og nyd køkkenchefens dejlige 2-retters menu i jagtens tegn - før eller efter Hubertusjagten.

HUBERTUSJAGT MENU

Hovedret

Helstegt dyrekølle af hjort - hertil kastanjepuré, jordskokkechips med råsyltede ribs og vildtsauce

Dessert
Variation af æbletrifli - Æbler lagt i lag med rugbrøds-/hasselnødcrumble og chantillycrème

Kr. 295,- pr. couvert

Julemenu Skovshoved Hotel
Serveres fra den 25. november og i hele december måned.

 

FORRET
Gravad laks - hertil lun peberrodscrème og kommensbrød

HOVEDRET
Rosastegt andebryst - hertil lun rødkål med ristede valnødder og appelsinskal. Serveret med sauce og sæsonkartoffel

DESSERT
Amarena-kirsebæris med sukkerristede mandelsplitter og kanel-is

3 retter: 395 kr. pr. couvert.

Serveres fra den 25. november og i hele december måned.

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up