Lokalmenuer på Skovshoved Hotel

HALLOWEEN MENU 2018

FORRET
Varm græskarsuppe med saltede græskarkerner og ristet kalvebacon. Serveres i et græskar.

HOVEDRET
En hel steg af oksefilet, ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres:
Sæsonens kartoffel. Pommes frites. Hereford Bearnaise- eller pebersauce. Brød.

Samlet pris: 695 kr. (for maks. 5 pers.)
Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Serveres fra fredag d. 12. oktober til og med søndag den 4. november 2018.

Vi slår atter dørene op til en festlig aften i skønne omgivelser, hvor du sammen med dine kollegaer eller venner kan få en festlig julefrokost med stor julebuffet, DJ og fri bar. Vi pynter vores hyggelige selskabslokale op og står klar med velkomstdrink fra kl. 18 efterfulgt af det store klassiske julebord, DJ og dans.

Skovshoved Hotel ligger tæt på København med nem adgang til offentlig transport, idet bus 1A går lige til døren.

Vi vil gøre vores til at jeres firmajulefrokost bliver en af de sjove højtider i arbejdsåret.
Bookning pr. email: event@skovshovedhotel.com eller tlf: 39 64 00 28

Vi glæder os til at byde jer velkommen.


ÅRETS FIRMAJULEFROKOSTER KAN AFHOLDES PÅ FLG. DAGE:

FREDAG 30. NOVEMBER
FREDAG 07. DECEMBER
FREDAG 14. DECEMBER

Program

Ankomst fra kl. 18.00
Julebuffet serveres kl. 19.00

Velkomstdrink
Julebuffet
Fri bar med øl, vin, vand
Kaffe/te

DJ
Kl 02.00 Slutter festen

Kr. 1.195 pr. person

Prisen er inklusiv moms og gælder ved minimum 8 personer.
 

Menu

Karrysild med æble og karse
Kryddersild med rødløg og kapers
Husets gravad laks med rævesauce
Koldrøget laks med peberrodscreme
Æg med rejer og dildmayo
Pandestegt rødspættefilet, remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon, svampe og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Flæskesteg serveret med hjemmelavet rødkål
Konfiteret and med æble og svesker
Rødkålssalat med appelsin og ristede valnødder
Grønkålssalat med vinaigrette, pære og tranebær
3 slags oste med sødt og sprødt
Ris à la mande med kirsebærsauce
Små trifli med æble, flødeskum og brændt mandelcrumble

Julemenu Skovshoved Hotel
Serveres fra den 26. november og i hele december måned.

 

FORRET
Lakseceviche med figen og valnødder.

HOVEDRET
Andeconfit med rødkålssalat, kartoffelrøsti og foie gras-sauce.

DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce.

3 retter: 395 kr. pr. couvert.

Serveres fra den 26. november og i hele december måned.

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up