Nytårsaften 2019

Nytårsarrangement på A Hereford Beefstouw, Skovshoved Hotel, 31/12-2019

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.
Arrangementet slutter kl. 23.30.


Vi gør opmærksom på, at hvis der bookes bord til før kl. 17 og 18, vil bordet være jeres i 2½ time fra bookingtidspunktet. Bookes der bord til efter kl. 18.30, har I bordet frem til kl. 23.30, hvor vi siger tak for i aften.

Klik her for at bestille bord til Nytårsaften

Se menuen nedenfor.

SNACKS OG VELKOMST
2 østers og blinis med löjrom, crème fraîche og rødløg
1 glas Champagne

FORRET
Hummerbisque
med jomfruhummerbrud og urter

MELLEMRET
Foie gras terrin med portvinssyltede figner og mandarinfileter

HOVEDRET
Oksemørbrad med scorzonerrødder
Variation af svampe, kartoffelrøsti og morkelsauce

DESSERT
Crème Brûlée
Serveres med citrussorbet

Kransekage og flødeboller i Goodiebag til at tage med hjem

Kr. 995,- pr. couvert
K
un mod forudbestilling og forudbetaling

Klik her for bestilling

Booker du bord før kl. 17 og 18 har du bordet i 2½ time.
Booker du bord fra kl. 18.30, har du bordet frem til kl. 23.30, hvor arrangementet slutter.

 

Hvidvine
1 glas Chablis, Agnès et Didier Dauvissat, 2018
1 glas L'esprit de Chevalier, Pessac, 2014

Rødvin
1 glas Domaine de l'Ocre Rouge Natura Vini, Provence 2007

Dessertvin
1 glas Château Pineau du Rey, Sauternes


Kr. 495,- pr. couvert

 

Sodavand ad libitum

Rejecocktail

Oksemørbrad med sæsongrønt, bearnaisesauce og kartoffel

Vaniljeis med chokoladesauce

Kr. 495,-

Skovshoved Hotel gentager sidste års succes med en nytårsmenu ud af huset. Skal du have gæster, men synes, at flere retter virker lidt uoverskueligt, laver vi middagen for dig, så du skal bruge minimal tid i køkkenet og kan koncentrere dig om dine gæster.

Maden leveres i engangsemballage med udførlig beskrivelse af den sidste klargøring og tilberedning.

MENU

Appetizer
Ørredrogn på sprød rischips med rødløg og crème fraîche


FORRET
Hummerbisque med jomfruhummerbrud og urter
Hjemmebagt kuvertbrød

HOVEDRET
Bøf af oksemørbrad, ca. 140 g
med skorzonerrødder, variation af svampe, pommes røsti og timianglace

DESSERT
Chokoladefondant med blødende hjerte
serveret med citrussalat og ristede mandler

Kr. 450,- pr. person
Kun mod forudbestilling og forudbetaling.


Børnemenu ud af huset
Rejecocktail

Oksemørbrad med ristede svampe og timianglace.
Hertil pommes røsti

Chokoladebrownie med friske bær og Chantillycrème

Kr. 295,- pr. person


Maden skal afhentes d. 31/12 inden kl. 14.00.

Klik her for bestilling


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up