Nytårsaften 2020

Nytårsarrangement på A Hereford Beefstouw, Skovshoved Hotel, 31/12-2020

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.
Arrangementet slutter kl. 22.00.


Vi gør opmærksom på, at hvis der bookes bord til før kl. 17 og 18, vil bordet være jeres i 2½ time fra bookingtidspunktet. Bookes der bord til efter kl. 18.30, har I bordet frem til kl. 22.00, hvor vi siger tak for i aften.

Klik her for at bestille bord til Nytårsaften

Se menuen nedenfor.

SNACKS OG VELKOMST
3 slags østers: Naturel, gratineret og i Bloody Mary
1 glas Champagne

FORRET
Soufflé af kammusling med brud af hummer.
Hertil langtidsbagte tomater og hummersauce toppet med persilleolie

MELLEMRET
Krabbesalat med agurk og dild. Hertil vagtelæg og sprød koral

HOVEDRET
Oksemørbrad med puré af jordskokker, bagte gulerødder og sprøde jordskokker. Hertil portvinsglace og Pommes Anna

DESSERT
Sprød oblat med dulce de leche, chokoladeganache, Havtorncrème og citronverbena.


Kransekage og flødeboller i Goodiebag til at tage med hjem

Kr. 995,- pr. couvert
K
un mod forudbestilling og forudbetaling

Klik her for bestilling

Booker du bord før kl. 17 og 18 har du bordet i 2½ time.
Booker du bord fra kl. 18.30, har du bordet frem til kl. 22.00, hvor arrangementet slutter.

 

Hvidvine
1 glas Riesling “Les Fossiles” – Mittnacht Frères (Bio)
1 glas Pouilly Fuissé “Nectar”, Lassarat 2011

Rødvin
1 glas Châteauneuf-du-Pape, Hautes Brusquières, Domaine de la Charbonnière 2007

Dessertvin
1 glas König Johan, Venustus Riesling Spätlese Semi Sweet


Kr. 495,- pr. couvert

 

Sodavand ad libitum
Rejecocktail
Oksemørbrad med sæsongrønt, bearnaisesauce og kartoffel
Vaniljeis med chokoladesauce

Kr. 495,-

A Hereford Beefstouw på Skovshoved Hotel gentager sidste års succes med en nytårsmenu ud af huset. Skal du have gæster, men synes, at flere retter virker lidt uoverskueligt, laver vi middagen for dig, så du skal bruge minimal tid i køkkenet og kan koncentrere dig om dine gæster.

Maden leveres i engangsemballage med udførlig beskrivelse af den sidste klargøring og tilberedning.

MENU

APPETIZER
Andelevermousse med balsamicoglace, sprødt æble og brøndkarse på toast melba

FORRET
Hummerbisque med jomfruhummerbrud, dildolie og urter
Hjemmebagt kuvertbrød

HOVEDRET
Bøf af oksemørbrad, ca. 140 g
Med jordskokkepuré, sprød jordskok og bagte gulerødder.
Hertil portvinsglace og Pommes Anna

DESSERT
Gâteau Marcel med hindbærcoulis, friske bær og krystalliseret hvid chokolade

 

Kr. 450,- pr. person
Kun mod forudbestilling og forudbetaling.


Børnemenu ud af huset
Rejecocktail

Oksemørbrad med jordskokkepuré, sprød jordskok og bagte gulerødder. Hertil pebersauce og Pommes Anna

Chokoladebrownie med friske bær og Chantillycrème

Kr. 295,- pr. person


Maden skal afhentes den 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00 på A Hereford Beefstouw Skovshoved Hotel

Klik her for bestilling


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up