Fester & Selskaber på
Skovshoved Hotel

Billeder

Her kan du se billeder fra vores festlokaler

 

Billedgalleri Selskaber

Velkommen

TIL SKOVSHOVED HOTEL

Bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage, receptioner og datoer, hvor vi mindes. Nogle begivenheder i livet skiller sig ud – også længe efter, de har fundet sted. Det er ikke uden grund, vi kalder dem mærkedage, og på A Hereford Beefstouw gør vi vores yderste for, at I kan fejre jeres særlige anledning – præcis som I ønsker det. Hos os får I alt, der skal til for en uforglemmelig dag: Skønne selskabslokaler, hyggelige hotelværelser og en idyllisk  beliggenhed ved skov og strand – og tæt på Københavns centrum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

På gensyn

Maja Rahbek

Book en rundvisning på tel.: 39 64 00 69

eller på mail: skovshoved@a-h-b.dk

 

Bryllup

ROMANTISK DAG I IDYLLISKE OMGIVELSER

Bryllup er den store kærlighedsfest. En dag, I ganske givet har drømt om, ser frem til, fantaserer om og måske har sommerfugle i maven over. Det bliver ikke meget større – og præcis sådan skal det være. Vores ønske er at give jer en dag, der er jeres. Hvor I føler jer fejret, feteret og forstået. Det er dét, et bryllup handler om. Vi hjælper jer med planlægningen fra den spæde start. Sammen vender vi idéer, muligheder og detaljer – fra budget, bordplan og maden på tallerkenen til blomsterne på bordet. Så det bliver lige nøjagtig den dag, I drømmer om.

Skovshoved Hotel ligger i idylliske og naturskønne omgivelser med udsigt over Øresund og Skovshoved Havn – og med skov og strand tæt på.

 

Læs mere om bryllupper

Konfir-
mation

DEN STORE DAG

Konfirmationen handler om at træde ind i de voksnes rækker. Men den handler også om at holde en god og sjov fest med sin familie og de bedste venner. Uanset om I planlægger den lille komsammen eller den helt store fest, hjælper vi jer med at få en fin dag stablet på benene.

Vi taler ønsker og muligheder igennem med jer og arrangerer alt fra menu til musik, så det både passer til de voksne og dem, der er lige ved at blive det.

 

Menueksempel

Fødselsdag

ALTID EN ANLEDNING TIL
AT SAMLE FAMILIE OG VENNER

Nogle fødselsdage skal fejres. Nogle som den helt store fest, nogle som en hyggelig middag med de nærmeste.

Vi har lokaler til alle slags fødselsdage. Og for os er det vigtigste, at fødselaren kan koncentrere sig om at nyde sin fødselsdag og lade sig fejre. Så sørger vi for resten.

Menueksempel

Reception

Hold jeres reception i vores Lounge med cannapéer eller fingerfood, som vi skræddersyer præcist efter jeres ønsker.

Menueksempel

Barne-
dåb

DEN FINE DAG I DE BEDSTE RAMMER

At blive forældre er en af livets største begivenheder. En begivenhed, man gerne deler med sin familie og venner, og hvor barnedåb eller navngivningen er en af de første anledninger til dette. Det ved vi godt på A Hereford Beefstouw, så vi kan tilbyde jer en dag, der passer til jer og jeres familie – lige fra brunch til middag. 

Menueksempel

Minde-
højtidelighed

 

Menueksempel

keyboard_arrow_up