Take Away
fra Skovshoved Hotel

Smørrebrød
Take Away

KL. 12.00 - 15.00
 

Christiansøpigens kryddersild    85 kr.
Kartoffel – røgmayo – rødløg- kapers
 

Æg og håndpillede rejer     85 kr.
Dildmayo – karse – citron
 

Smørstegt rødspætte  85 kr.
Hjemmelavet remoulade – citron
 

Klassisk Hønsesalat  85 kr.
Aspargesmayo – bacon – champignon
 

Fru Damgaards lune leverpostej  85 kr.
Bacon - ristede champignon
 

Skal bestilles min. 3 timer i forvejen.

Bestil her
eller ring på 39 64 00 69

Tapas
Take Away

 

Stenbiderrogn serveret på rischips med crème fraîche og rødløg

Tun tataki med wasabimayo, lime & forårsløg

Laksetatar rørt med dildcrème på sprød rug

Håndpillede rejer i crustade & dildmayo

Vitello tonnato på toast melba

Serrano med romanescosauce

Comté & kompot

Gâteau Marcel chokoladekage

295 kr. per person


Skal bestilles min. 24 timer i forvejen.


Bestil her
eller ring på 39 64 00 69

Søndags-
steg
Take Away

 

KUN SØNDAG

Steg af oksefilet
(passende til 4 personer)
Pommes frites
Estragon-mayonnaise
Grøn salat


595 kr.


Skal bestilles min. 24 timer i forvejen.


Bestil her
eller ring på 39 64 00 69

Julefrokost
Take Away

 

Marineret sild med karrysalat
Kryddersild med løg og kapers
Æg med rejer og mayonnaise
Gravad laks med sennepsdressing


Hjemmelavet leverpostej med ristede champignon og bacon
Frikadeller med agurksalat
Confiteret andelår med rødkål
Roastbeef med remoulade og ristede løg

 

Kirsebærtrifli
Saint albreay med syltede valnødder og hjemmelavet knækbrød

295 kr. per person


Skal bestilles min. 24 timer i forvejen.


Bestil her
eller ring på 39 64 00 69

Nytårsmenu
Take Away

A Hereford Beefstouw på Skovshoved Hotel gentager sidste års succes med en nytårsmenu ud af huset. Skal du have gæster, men synes, at flere retter virker lidt uoverskueligt, laver vi middagen for dig, så du skal bruge minimal tid i køkkenet og kan koncentrere dig om dine gæster.

Maden leveres i engangsemballage med udførlig beskrivelse af den sidste klargøring og tilberedning.

MENU

APPETIZER

Andelevermousse med balsamicoglace, sprødt æble og brøndkarse på toast melba

FORRET
Hummerbisque med jomfruhummerbrud, dildolie og urter. Hjemmebagt kuvertbrød

HOVEDRET
Bøf af oksemørbrad, ca. 140 g. Med jordskokkepuré, sprød jordskok og bagte gulerødder. Hertil portvinsglace og Pommes Anna

DESSERT
Gâteau Marcel med hindbærcoulis, friske bær og krystalliseret hvid chokolade


Kr. 450,- pr. person
Kun mod forudbestilling og forudbetaling.


Børnemenu ud af huset

Rejecocktail

Oksemørbrad med jordskokkepuré, sprød jordskok og bagte gulerødder. Hertil pebersauce og Pommes Anna

Chokoladebrownie med friske bær og Chantillycrème

Kr. 295,- pr. person


Maden skal afhentes den 31. december mellem kl. 11.00 og 14.00 på A Hereford Beefstouw Skovshoved Hotel


Bestil her
eller ring på 39 64 00 69


 

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.

keyboard_arrow_up