Velkommen til

Restauranten på Smukfest

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse på Smukfest.

Menuen


Der er ingen tvivl om, vores nøje udvalgte oksekød fra australsk, græsfodret kvæg er og bliver helten i vores koncept på Smukfest. Det betyder dog ikke, at du ikke også kan lade dig forføre af vores store, indbydende salatbar. Hele vejen rundt vil du opleve kompromisløs kvalitet og vi er drevet af et ønske om at servere god, gedigen mad uden for mange dikkedarer. Vi stiller så høje krav til vores kød, at det taler for sig selv, når først det rammer tallerkenen.

I vores stræben trækker vi på A Hereford Beefstouw-historien, traditionen og vores ufravigelige krav til kvalitet, så vi kan servere saftige og møre bøffer for dig fra den åbne grill. Det er A Hereford Beefstouw.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant under Smukfest

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter under Smukfest. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord til Smukfest

Om Restauranten


For 11. år i træk er A Hereford Beefstouw med på Danmarks Smukkeste Festival, og vi rykker igen ind på festivalpladsen i et stort telt i Mexival-området.

Vi tænder grillen onsdag den 5. august kl. 17 og holder åbent under festivalen til og med lørdag den 8. august.

Her vil vi under mottoet “GANSKE ENKELT” servere en 3-retters menu, som består af følgende:

Gravad laks, Bøf af Oksefilet med bagt kartoffel og Vanilje Panna Cotta
(med forbehold for ændringer) – suppleret med en stor salatbar og nogle udvalgte vine fra vinkortet.

@herefordbeefstouw

Følg os på Instagram


Tag os i dit opslag, når du besøger vores restauranter - #herefordbeefstouw

Vind en middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

keyboard_arrow_up