Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

FORRET
Gravad Laks
Med sennepsdressing og surbrød.
Kr. 95,-
 

HOVEDRET
Bøf & Salatbar

Bøf af oksefilet (ca. 250 g).
Med bagt kartoffel og kryddersmør.
Hertil fri salatbar.
Kr. 315,-
 

DESSERT
Vanilje Panna Cotta

Med rabarber og nøddekrokant.
Kr. 65,-
 

ALLE 3 RETTER: Kr. 425,-
 

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up