JULEKALAS
på Skovshoved Hotel

Fredag 29/11-2019
fredag 06/12-2019

 

JULEBUFFET

 

Karrysild med æble og karse
Kryddersild med rødløg og kapers
Husets gravad laks med rævesauce
Koldrøget laks med peberrodscrème
Æg med rejer og dildmayo
Pandestegt rødspættefilet, remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon, svampe og rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Flæskesteg serveret med hjemmelavet rødkål
Konfiteret and med æble og svesker
Rødkålssalat med appelsin og ristede valnødder
3 slags oste med sødt og sprødt
Risalamande med kirsebærsauce
Små trifli med æble, flødeskum og brændt mandelcrumble

 

Overnatning

 

Ønsker I overnatning på hotellet i forbindelse med arrangementet, kontakt venligst receptionen på Skovshoved Hotel:
reception@skovshovedhotel.com
Tlf.: 39 64 00 28

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up