Velkommen til

Restauranten i Adelaide

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Adelaide.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Adelaide. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Adelaide.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Adelaide. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Adelaide

Om Restauranten


I 2007 gik Damgaard-familien bag A Hereford Beefstouw sammen med de to australske farmere, Tim og Sarah Burvill om at købe en farm i det sydøstlige Australien. Målet var at forsyne de danske A Hereford Beefstouw-restauranter med det allerbedste Hereford-kød. Det varede ikke længe, før de to samarbejdspartnere blev enige om, at Adelaide ville være det ideelle sted for den første australske A Hereford Beefstouw-restaurant. Det skulle dog vise sig at være svært at finde den rette bygning til restauranten. Det lykkedes langt om længe, da et smukt gammelt restaureret hus fra 1850′erne blev sat til salg. Så i september måned 2011 slog vores første restaurant i Australien dørene op.

Restauranten er indrettet efter samme fremgangsmåde, som de øvrige A Hereford Beefstouw-restauranter, hvor kunst, design, atmosfære og fremfor alt mad og vin af bedste kvalitet er i højsæde. Gode, friske råvarer, stilfuldt interiør og optimal betjening har været centrale begreber, siden den første restaurant slog dørene op for mere end 40 år siden

keyboard_arrow_up