Melbourne - Australien

 

Book bord

Melbourne - Australien

Besøg os "Down Under"


I hjertet af Melbourne, på den navnkundige AC/DC Lane, har vi i oktober 2016 åbnet vores anden A Hereford Beefstouw i Australien.

I modsætning til dens mere klassiske forgænger i Adelaide, er restauranten i Melbourne en design- og indretningsmæssig ”One of a kind”. Med dens relativt organiske design, åbner restauranten i Melbourne op for en helt ny stilart inden for konceptet. Med fokus på organiske materialer og former er et besøg på AC/DC Lane en oplevelse for mere end blot smagsløgene. A Hereford Beefstouws klassiske tradition for kunst på væggene er i Melbourne blevet oversat til en helstøbt arkitektonisk/kunstnerisk helhed, sat sammen af arkitekt Thomas Tørslev Jensen. 

Alt interiør i restauranten er specialfremstillet i Danmark og sendt til Australien. Borde og gulve er i råt træ, stolene lavet af klassiske danske designere og belysningen er designet og fremstillet af firmaet LIBO og Aage Damgaard ApS. Den konceptuelle kerne i Melbourne er i alle henseender tro mod det originale koncept – åben grill, bestillingskort, viskestykke under bordet, salatbaren og tranchervognene til kød og fisk spiller alle en fremtrædende rolle på A Hereford Beefstouw i Melbourne.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Melbourne - Australien


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Please ask your waiter
...

 

STARTERS


House made rye bread
$5

With salted butter.

Gravad lax salmon
$25

With sweet mustard sauce and rye bread.

Duck liver parfait
$25

Cognac jelly, apple chutney and toasted brioche.

Capsicum and onion croquettes
$25

Mozzarella cheese and herb salad.

Soy pickled tuna
$25

Creamy avocado, lemon, fried shallots and nut vinaigrette.

Dry aged beef tartare
$25

Ravigotte dressing, egg yolk and sour dough croutons.

Oysters 1/2 dozen
$35

Natural or Kilpatrick.

MAINS


GRAINFED BEEF

Eye fillet, ca 160g
$46
Eye fillet, ca 250g
$60
Ribeye, ca. 300g
$56
Sirloin, ca. 350g
$50

BEEF RIBS (10-HOUR SLOW COOKED)

1 rib rack
$34
2 rib racks
$54

Served with our house made sauce.


DRY AGED BEEF

Côte de boeuf (ribeye on the bone), ca. 500g
$82
New York sirloin (sirloin on the bone), ca. 400g
$60
Rump steak, ca. 350g
$52

SHARE STEAKS

Enough for 2 people (please allow 30 minutes cooking time).

Châteaubriand (eye fillet), ca. 500g
$110
Côte de boeuf (ribeye on the bone), ca. 700g
$110
Tomahawk steak, ca. 1.5kg
$180

200+ day grain fed. Marble score 2+


VEGETARIAN

Baked witlof
$40

With bechamel sauce, fried cauliflower, roasted broccoli.


OCEAN

Barramundi fillet
$43

With fennel, radish and herb salad.


SIDES

Seasonal vegetables
$15
Caesar salad
$15
Fried cauliflower, roasted broccoli
$15
Small potatoes, browned butter, mash
$15
Beer battered chips
$8

EXTRA

Surf & Turf – add ½ a lobster tail to any steak
$24

 

SAUCES



All steaks are served with your choice of sauce.

Béarnaise, pepper or mushroom sauce.
- Please ask your waiter.

 

DESSERTS


Crème brûlée
$16
Dark chocolate mousse
$16
Milk and mango panna cotta
$16
Sticky date pudding
$16
Cheese board
$32

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv. Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Melbourne - Australien


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Melbourne. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på T. (+61) 3 9654 8297.

Melbourne, Australien

A Hereford Beefstouw
 

Åbningstider:

Mandag: 17:30 - 22:30
Tirsdag: 11:30 - 22:30
Onsdag: 11:30 - 22:30
Torsdag: 11:30 - 22:30
Fredag: 11:30 - 22:30
Lørdag: 17:30 - 22:30
Søndag: 17:30 - 22:30


A Hereford Beefstouw
22 Duckboard Place
Melbourne, VIC 3000
Australien
T. (+61) 3 9654 8297

keyboard_arrow_up