Velkommen til

Restauranten i Melbourne

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Melbourne.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Melbourne. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 45 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Melbourne.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Melbourne. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Melbourne

Om Restauranten


I hjertet af Melbourne, på den navnkundige AC/DC Lane, har vi i oktober 2016 åbnet vores anden A Hereford Beefstouw i Australien.

I modsætning til dens mere klassiske forgænger i Adelaide, er restauranten i Melbourne en design- og indretningsmæssig ”One of a kind”. Med dens relativt organiske design, åbner restauranten i Melbourne op for en helt ny stilart inden for konceptet. Med fokus på organiske materialer og former er et besøg på AC/DC Lane en oplevelse for mere end blot smagsløgene. A Hereford Beefstouws klassiske tradition for kunst på væggene er i Melbourne blevet oversat til en helstøbt arkitektonisk/kunstnerisk helhed, sat sammen af arkitekt Thomas Tørslev Jensen. 

Alt interiør i restauranten er specialfremstillet i Danmark og sendt til Australien. Borde og gulve er i råt træ, stolene lavet af klassiske danske designere og belysningen er designet og fremstillet af firmaet LIBO og Aage Damgaard ApS. Den konceptuelle kerne i Melbourne er i alle henseender tro mod det originale koncept – åben grill, bestillingskort, viskestykke under bordet, salatbaren og tranchervognene til kød og fisk spiller alle en fremtrædende rolle på A Hereford Beefstouw i Melbourne.

keyboard_arrow_up