Restaurant i Skive, Rosenhøj

 

Book bord

Rosenhøj, Skive

Restaurant i Skive ved fjorden


A Hereford Beefstouw i Skive – også kaldet Rosenhøj – ligger unikt placeret i udkanten af Krabbesholm Skov, hvor gamle, kæmpemæssige ege- og bøgetræer danner stedets idylliske rammer.

Kombinationen af den fantastiske beliggenhed på Rosenhøj 12 meter over vandet og restaurantens gigantiske panoramavinduer giver vores gæster en uovertruffen udsigt ud over Skive Fjord.

Også inde i vores restaurant i Skive er der lækkerier for øjnene. På gulvet står de smukke Y-stole af H. J. Wegner, og på væggene hænger fire dragende kunstværker skabt af Tommy Storkholm til restaurantens åbning, som nu er tilbage på endevæggen efter mere end 25 års fravær.

Reservér dit bord nu og besøg A Hereford Beefstouw i Skive.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Gravad laks  
155 kr.

Af færøsk laks.
Med sennepsdressing, grillet brød
og grillet citron.

Avocadosalat  
135 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpebercrème,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Med grillet citron,
tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med sprødt rugbrød,
Friséesalat og brøndkarse.

Lyngrillet tun
165 kr.

Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET


FRA GRILLEN

Mørbrad, ca. 175 g  
395 kr.
Filet, ca. 250 g  
395 kr.
Ribeye, ca. 300 g  
450 kr.
T-Bone, ca. 500 g  
495 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g  
225 kr.

 


Har I lyst til at dele?
Så kan vi anbefale disse* udskæringer, som vi serverer trancheret. Kan deles af 2 personer.

Mørbrad, ca. 400 g*
790 kr.
Filet, ca. 500 g*
790 kr.
Ribeye, ca. 450 g*
790 kr.

 


Grillet lammeculotte, ca. 200 g  
335 kr.
Grillet Kyllingebryst fra Hopballe Mølle
250 kr.
Rødspætte  
310 kr.

 

VEGETARISK

Grillet grønt
225 kr.
Grøntsagstilbehør som hovedret  
175 kr.

 

SAUCE

Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.

Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel. Pommes frites.
- Spørg tjeneren.

 

DESSERT


Chokoladekage med passions-is
95 kr.
Crème brûlée med vaniljeis
95 kr.
Variation af is fra Kastbergs
95 kr.
Sæsonens dessert  
125 kr.

 

Forret: Gravad laks
Hovedret: Grillet bøf af oksefilet med pommes frites og sæsonens tilbehør.
Pris: Kr. 325,- pr. person

(Tilbuddet gælder fra søndag til torsdag kun i december)

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Gravad laks (færøsk) med sennepsdressing, grillet brød og grillet citron.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Priser pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.

EN HEL STEG AF OKSEFILET

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

​​​​​​​195 kr. pr. pers. 
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person
(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter). 

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Mandag-torsdag
275 kr.


Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens grøntsager og kartofler til deling ved bordet.

Tilkøb af sauce: 35 kr. per person.

Gælder alle dage

FORRET
Rejecocktail

HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartofler og grønt til deling ved bordet.

DESSERT
Vaniljeis med chokoladesovs.

3 retter: 425 kr.

FORRET
Gravad laks

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g med sæsonens kartoffel og grøn salat. Stegen serveres på opsats som sharefood.

DESSERT
Sæsonens isdessert
Vaniljeis, sæsonens bær eller frugt, sukkerristede nødder, Caloric Punch-likør, flødeskum.

3 retter:  525 kr.
 

Kun mod forudbestilling. Min. 25 voksne.

Starttidspunkt: Kl. 12.00
Sluttidspunkt: Kl. 17.00

 

Bestilling kan ske på skive@a-h-b.dk eller +4597525325.

FORRET
Gravad laks

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g med sæsonens kartoffel og grøn salat. Stegen serveres på opsats som sharefood.

DESSERT
Sæsonens isdessert
Vaniljeis, sæsonens bær eller frugt, sukkerristede nødder, Caloric Punch-likør, flødeskum.

3 retter:  525 kr.
Kun mod forudbestilling. Min. 20 couverter.

 

TILVALG:

VELKOMSTDRINK
Cava  95 kr.
Kir  85 kr.
Champagne  140 kr.

SNACKS
til velkomstdrinken  fra 35 kr.

KAFFE
Kaffe eller te  35 kr.

DRIKKEVARER
Fri øl, hvidvin, rødvin, vand og sodavand i 3 timer  345 kr.
Dessertvin  75 kr. pr. glas.

NATMAD
Frikadeller m/kartoffelsalat  95 kr.
Ribbenstegssandwich  95 kr.

 

Er I mellem 20 og 60 personer - tilbyder vi dette aftenarrangement, hvor alt er inklusiv:
Læs mere her.

AFTENMØDER (fra kl. 17.30)

2-retters middag i restauranten.
Møde i separat lokale (før eller efter middagen).
Aftenkaffe med sødt

Pris: 595 kr. pr. pers.

 

LÅN ET MØDELOKALE


Du og dine gæster har altid mulighed for at låne et mødelokale gratis i forbindelse med jeres middag på ROSENHØJ.
Dette gælder for afholdelse af møder før eller efter en middag og indenfor restaurantens normale åbningstid kl. 17.30 til 23.00.
Afholdes mødet uden for dette tidsrum pålægges lokaleleje på kr. 595,- pr. time.

Datoer 2024

Oplev A Hereford Julebal udvalgte fredage og lørdage i november og december.
Læs mere her.

Mulighed for andre datoer - ring venligst og hør nærmere: 97 52 53 25.
Derudover også mulighed for at komme på venteliste, idet vi oplever, at der kan komme afbud, jo tættere vi kommer på datoen.

DATOER I NOVEMBER:
Lørdag 09. nov. 2024 (udsolgt) * men vi har plads i vinkælderen
Fredag 15. nov. 2024 (udsolgt)
Lørdag 16. nov. 2024 (udsolgt) * men vi har plads i vinkælderen
Fredag 22. nov. 2024 (udsolgt)
Lørdag 23. nov. 2024 (udsolgt)
Fredag 29. nov. 2024 (udsolgt)
Lørdag 30. nov. 2024 (udsolgt)

DATOER I DECEMBER:
Fredag 06. dec. 2024 (udsolgt)
Lørdag 07. dec. 2024 (udsolgt)
Fredag 13. dec. 2024 (udsolgt)
Lørdag 14. dec. 2024 (udsolgt)
Fredag 20. dec. 2024 (kun få pladser)

Bordreservation til mellem 2 og 120 personer efter først-til-mølle-princippet på tlf.: 97 52 53 25
 

*) Separat ”Privat Dining Room” i vinkælderen, hvor vi har plads til 10 -16 personer.

 

JULEMENU 2024
 

FORRET

Gravad laks med sennepsdressing, brød og grillet citron.

HOVEDRET

Grillet bøf af oksefilet. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.

DESSERT

Isdessert.

3 retter 495 kr.

 

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Skive


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Skive. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på
97 52 53 25.

Rosenhøj, Skive

A Hereford Beefstouw
 

Åbningstider:

Lukket mandag den 01. april 2024 (2. påskedag).
Mandag-lørdag: 17.30 – 23.00
Søndag: 17.30 - 21.30

Køkkenet lukker kl. 21.00 alle dage.

A Hereford Beefstouw
Rosenhøj
Strandvejen 3
7800 Skive
T. (+45) 97 52 53 25
skive@a-h-b.dk


CVR-nr.: 41056193

keyboard_arrow_up