Rosenhøj, Skive

 

Book bord

Rosenhøj, Skive

Ved fjorden


A Hereford Beefstouw i Skive – også kaldet Rosenhøj – ligger unikt placeret i udkanten af Krabbesholm Skov, hvor gamle, kæmpemæssige ege- og bøgetræer danner stedets idylliske rammer. Kombinationen af den fantastiske beliggenhed på Rosenhøj 12 meter over vandet og restaurantens gigantiske panoramavinduer giver vores gæster en uovertruffen udsigt ud over Skive Fjord. Også inde i selve restauranten er der lækkerier for øjnene. På gulvet står de smukke Y-stole af H. J. Wegner, og på væggene hænger fire dragende kunstværker skabt af Tommy Storkholm til restaurantens åbning, som nu er tilbage på endevæggen efter mere end 25 års fravær.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Skive.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Gravad laks  
155 kr.

Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.

Avocadosalat  
125 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpeberdressing,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med salater,
sprødt rugbrød og brøndkarse.

Hummersuppe  
155 kr.

Med scampi-soufflé, dild og selleri.

HOVEDRET


OKSEKØD FRA GRILLEN

For én person

Mørbrad, ca. 175 g  
395 kr.
Filet, ca. 250 g  
395 kr.
Ribeye, ca. 300 g  
450 kr.
T-Bone, ca. 500 g  
495 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g  
225 kr.

 

For to personer

Mørbrad, ca. 400 g  
395 kr.
Filet, ca. 500 g  
395 kr.
Ribeye, ca. 450 g  
395 kr.

Prisen er per person ved 2 personer.

Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Grillet lammeculotte, ca. 200 g  
335 kr.
Grillet Kyllingebryst  
250 kr.
Rødspætte  
310 kr.

 

VEGETARISK

Grillet selleri  
225 kr.
Grøntsagstilbehør som hovedret  
175 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.

Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

DESSERT


Variation af chokolade og passion  
95 kr.
Lakrids crème brûlée  
95 kr.
Sæsonens dessert  
95 kr.

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Priser pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.

Serveres i marts & april

FORRET
Gravad laks Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.


Kr. 355 pr. person
Tilkøb af sauce 35 kr. pr. person.

Serveres fra 3/4 - 10/4 2023 (begge dage inkl.)

FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Grillet lammeculotte. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.


375 kr. per person.
Tilkøb af sauce kr. 35 per person

EN HEL STEG AF OKSEFILET

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

​​​​​​​195 kr. pr. pers. 
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person
(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter). 

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Mandag-torsdag
275 kr.


Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens grøntsager og kartofler til deling ved bordet.

Tilkøb af sauce: 35 kr. per person.

Gælder alle dage

FORRET
Rejecocktail

HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartofler og grønt til deling ved bordet.

DESSERT
Vaniljeis med chokoladesovs.

3 retter: 425 kr.

FORRET
Anretning med to klassiske A Hereford Beefstouw-forretter: Gravad Laks og Scampi Fritti
Gæsterne bydes supplement af gravad laks, som skæres ved bordet.
Lunt brød med smør fra Thise mejeri serveres til forretten.

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g med sæsonens kartoffel og grøn salat. Stegen serveres på opsats som sharefood.

DESSERT
Sæsonens isdessert
Vaniljeis, sæsonens bær eller frugt, sukkerristede nødder, Caloric Punch-likør, flødeskum.

3 retter:  495 kr.

 

TILVALG:

VELKOMSTDRINK
Cava  95 kr.
Kir  85 kr.
Champagne  140 kr.

SNACKS
til velkomstdrinken  fra 35 kr.

KAFFE
Kaffe eller te  35 kr.
Cognac eller likør  55 kr.

DRIKKEVARER
Fri øl, vin, vand og sodavand i 3 timer  345 kr.
Dessertvin  75 kr. pr. glas.

NATMAD
Frikadeller m/kartoffelsalat  95 kr.
Ribbenstegssandwich  85 kr.

VELKOMSTDRINK
Lad gæsterne mødes til et glas bobler i vinkælderen inden I sætter jer til bords i restauranten.

VINSMAGNING
Inviter dine forretningsforbindelser (maks. 12 personer) på en hyggelig dialog hvor kærligheden til vinen er i centrum. Sammen finder vi et tema for smagningen. (vinen afregnes efter forbrug).

AFTER PARTY
Efter middagen kan I fortsætte med hygge, snacks og vin i vinkælderen. (kontakt restauranten for muligheder og priser).

MØDE
Hold et kort stående eller siddende møde i vinkælderen (maks. 12 personer).

 

Du og dine gæster har altid mulighed for at benytte ROSENHØJS vinkælder inden for vores åbningstid fra kl. 17.30 til 23.00.

Udenfor dette tidsrum pålægges lokaleleje på 595 kr. pr. time.

Datoer 2023

Oplev A Hereford Julebal udvalgte fredage og lørdage i november og december i 2023.
Læs mere her.

DATOER I NOVEMBER:
Fredag 17. nov. 2023
Lørdag 18. nov. 2023
Fredag 24. nov. 2023 - udsolgt
Lørdag 25. nov. 2023

DATOER I DECEMBER:
Fredag 01. dec. 2023 - udsolgt
Lørdag 02. dec. 2023 - udsolgt

Fredag 08. dec. 2023
Lørdag 09. dec. 2023
Fredag 15. dec. 2023
Lørdag 16. dec. 2023

Bordreservation til mellem 2 og 120 personer efter først-til-mølle-princippet på tlf.: 97 52 53 25

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Skive


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Skive. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på
97 52 53 25.

Rosenhøj, Skive

A Hereford Beefstouw
 

Åbningstider:

Mandag-lørdag: 17.30 – 23.00
Søndag: 17.30 - 21.30

Køkkenet lukker kl. 21.00 alle dage.

Restauranten holder lukket mandag den 10. april 2023 (2. påskedag)

A Hereford Beefstouw
Rosenhøj
Strandvejen 3
7800 Skive
T. (+45) 97 52 53 25
skive@a-h-b.dk


CVR-nr.: 35552936

keyboard_arrow_up