Velkommen til

Restauranten i Kolding

Se menu

Book bord

 

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på A Hereford Beefstouw.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Kolding. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Til at komplementere dit udvalgte stykke kød, kan du blandt andet prøve vores lækre grøntsagssides, som tilberedes med sæsonens friske råvarer. Endvidere tilbyder vi en krydret pebersauce eller en bearnaisesauce.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Kolding.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Kolding. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Kolding

Om Restauranten


Løber din mund i vand ved tanken om en grillet bøf af det ypperste oksekød? Så kig forbi A Hereford Beefstouw. Vi sørger både for at stille din sult og give dig en fantastisk aften i en hyggelig atmosfære. A Hereford Beefstouw er et steakhouse i Kolding, hvor den udsøgte mad, de smukke omgivelser og den venlige betjening skaber en unik helhedsoplevelse i gastronomiens tegn. Tag plads i vores smukke restaurant på Helligkorsgade 20, der i dag danner rammerne for A Hereford Beefstouw, men som oprindeligt er et smukt gavlhus fra renæssancen. Bygningen kan således dateres tilbage til 1600-tallet og er faktisk byens næstældste hus. Sammen med nabohuset, som er byens ældste, fremstår de fredede gavlhuse fra renæssancen i et enestående helhedsbillede.

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

 
keyboard_arrow_up