Herning, Jyske Bank Boxen

 

Book bord

Herning, Jyske Bank Boxen

En kulinarisk oplevelse
i Jyske Bank Boxen


A Hereford Beefstouw Boxen ligger i hjertet af Jyske Bank Boxen i Herning.

Restauranten åbner sine døre i forbindelse med udvalgte begivenheder og er det perfekte sted at nyde en lækker middag, inden du går videre til en uforglemmelig koncertoplevelse eller en inspirerende messe.

Konceptet er lidt anderledes end på vores andre restauranter. I Boxen serverer vi én sæsonbetonet menu med henblik på at skabe en kulinarisk oplevelse, der komplementerer de ekstraordinære arrangementer og oplevelser i Jyske Bank Boxen og MCH Herning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på A Hereford Beefstouw Boxen.


Se kommende arrangementer

Book bord

Kontakt

Restauranten er åben.

Du kan reservere bord online:

Tirsdag 26/11 kl. 17.00-21.00 
Onsdag  27/11 kl. 17.00-21.00 
Torsdag 28/11kl. 17.00-21.00
Fredag 29/11: Lukket

(Køkkenet lukker kl. 20.15)

 

MENU

Forretter
•    Hoisin-marineret tun med wasabi. 165 kr.
•    Sprød vaffel med hønsesalat af overlår. 165 kr.

 

Hovedretter
•    Rosastegt okseryg med Pommes Anna , svamperagout og mild pebersauce. 295 kr.
•    Kyllingebryst med hønsejuz, broccoli og brunet smør. 295 kr.
 

Desserter
•    Bananasplit. 95 kr.
 

PRISER:
2 retter: 350 kr.
3 retter: 395 kr.

Inklusiv brød og smør

Drikkevarebuffet / alkoholfri: 75 kr.
Drikkevarebuffet inklusive vin og øl: 149 kr.

 

Drikkevarebuffet gælder i 1 time og 45 minutter. Ønsker man at blive siddende, er prisen 75 kr. for 30 minutter ekstra.  

Book her: Onsdag d. 18/12-2024

UDSOLGT


Middag før Rod Stewart

MENU

Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Sprød vaffel med hønsesalat af overlår, æble og peberbacon.

Hovedret
Timianfarseret oksemørbrad med petitkartofler med brunet smør og purløg, grønt og mild Madagascarpeber-sauce.

Dessert
Chokoladesphere med sæsonens fyld

Kaffe og petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 995,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

 

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Lørdag d. 4/1-2025

Middag før Sport 2024

MENU

Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Hoisin-marineret tun med avocado, brunet smør og små salater.

Hovedret
Timianfarseret oksemørbrad med petitkartofler med brunet smør og purløg, grønt og mild Madagascarpeber-sauce.

Dessert
Chokoladesphere med sæsonens fyld

Kaffe og petit fours


PRISER

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1095,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

Bestilles og forudbetales her.

 

For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

 

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Restauranten er åben.

Du kan reservere bord online:

Tirsdag 14/01
Torsdag 16/01
Lørdag 18/01

Tirsdag 21/01
Torsdag 23/01
Lørdag 25/01
 

MENU

Forretter
•    Hoisin-marineret tun med wasabi. 165 kr.
•    Sprød vaffel med hønsesalat af overlår. 165 kr.

Hovedretter
•    Rosastegt okseryg med Pommes Anna , svamperagout og mild pebersauce. 295 kr.
•    Kyllingebryst med hønsejuz, broccoli og brunet smør. 295 kr.

Desserter
•    Bananasplit. 95 kr.
 

PRISER:
2 retter: 350 kr.
3 retter: 395 kr.

Inklusiv brød og smør

Drikkevarebuffet / alkoholfri: 75 kr.
Drikkevarebuffet inklusive vin og øl: 149 kr.

Drikkevarebuffet gælder i 1 time og 45 minutter.
Ønsker man at blive siddende, er prisen 75 kr. for 30 minutter ekstra.  

 

For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.

Lørdag d. 1/3-2025

Middag før Dansk Melodi Grand Prix

MENU

Velkomst
Sprøde, salte snacks og 1 glas bobler

Forret
Hoisin-marineret tun med avocado, brunet smør og små salater.

Hovedret
Timianfarseret oksemørbrad med petitkartofler med brunet smør og purløg, grønt og mild Madagascarpeber-sauce.

Dessert
Chokoladesphere med sæsonens fyld

Kaffe med petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1095,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

Bestilles og forudbetales her.

 

For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

 

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Lørdag d. 29/3-2025

Middag før koncerten

KONCERTMENU


Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Sprød vaffel med hønsesalat.

Hovedret
Helstegt okseryg (alternativt stegt hopballemølle kyllingebryst)
med pommes frites, sauce og ristede grøntsager.
Tilbehøret serveres som delemad ved bordet.

Dessert
Panna Cotta med vanille og passionsfrugt.


Kaffe og petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1095,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

Bestilles og forudbetales her:
Lørdag d. 29/3-2025

 


For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Onsdag d. 11/6-2025

Middag før koncerten

Menuen offentliggøres senere.

3- RETTERS KONCERTMENU
Inkl. sprøde, salte snacks og bobler

Forret
Grillede danske asparges med rejer og brunet smør hollandaise.

Hovedret
Rosastegt okseryg med pommes rösti, morkler, danske ærter og portvinsglace.


Dessert
Chokoladekugle med danske jordbær, vanilje og karamel.


Kaffe med petit four


PRIS

Menu inkl. vinbar, øl og vand: kr. 1195,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.

Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

Bestilles og forudbetales her.

 


For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Fredag d. 19/9-2025

Middag før koncerten

KONCERTMENU


Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Sprød vaffel med hønsesalat.

Hovedret
Helstegt okseryg (alternativt stegt hopballemølle kyllingebryst)
med pommes frites, sauce og ristede grøntsager.
Tilbehøret serveres som delemad ved bordet.

Dessert
Sæsonens dessert.


Kaffe og petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1095,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

Bestilles og forudbetales her:
Fredag d. 19/9-2025

 


For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Fredag d. 07/11-2025

Middag før koncerten

KONCERTMENU


Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Sprød vaffel med hønsesalat.

Hovedret
Helstegt okseryg (alternativt stegt hopballemølle kyllingebryst)
med pommes frites, sauce og ristede grøntsager.
Tilbehøret serveres som delemad ved bordet.

Dessert
Chokoladedessert med mango og vanilje.


Kaffe og petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1195,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

Bestilles og forudbetales her:
Fredag d. 07/11-2025


For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Fredag d. 28/11-2025

Lørdag d. 29/11-2025

Middag før koncerten

KONCERTMENU


Velkomst
Sprøde, salte snacks & 1 glas bobler

Forret
Sprød vaffel med hønsesalat.

Hovedret
Helstegt okseryg (alternativt stegt hopballemølle kyllingebryst)
med pommes frites, sauce og ristede grøntsager.
Tilbehøret serveres som delemad ved bordet.

Dessert
Chokoladedessert med mango og vanilje.


Kaffe og petit fours


PRIS

Menu inkl. drikkevarebuffet: kr. 1195,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand og vand samt alkoholfri øl og vin.
Man henter selv drikkevarer i baren - ingen flasker på bordet.

 

Bestilles og forudbetales her:
Fredag d. 28/11-2025

Lørdag d. 29/11-2025


For selskaber på mere end 10 personer, send os venligst en mail: boxen@a-h-b.dk

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i Jyske Bank Boxen.
 

Kontakt os i Jyske Bank Boxen


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Jyske Bank Boxen ved Herning. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord.

Herning, Jyske Bank Boxen

A Hereford Beefstouw
 

Åbningstider:

Åbent i forbindelse med udvalgte messer, koncerter og andre øvrige arrangementer.


A Hereford Beefstouw
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
(+45) 41 72 30 60

CVR-nr.: 44210789

keyboard_arrow_up