Velkommen til

Restauranten i Lund, Herning

Se menu

Book bord

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw,  Lund - Herning er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores restaurant i Herning.

Restauranten ligger i Lund, som er kendt for sine smukke, landlige omgivelser tæt på Herning og har til huse i en gammel købmandsgård og kro fra 1846. Familien Damgaard købte bygningen i 1970, og den 7. april 1971 blev den første bøf lagt på grillen i Lund. Det er bag disse historiske mure, at der venter dig og dine ledsagere en gennemført oplevelse - lige fra det velsmagende måltid på tallerkenen til kunsten på væggene og den vidende og hjælpsomme betjening. Hos A Hereford Beefstouw er vi nemlig kun tilfredse, når vores gæster forlader restauranten med fyldte maver, et smil på læben og en gennemført oplevelse rigere.  

Vores menukort byder på møre og saftige bøffer for enhver smag og fra forskellige udskæringer samt lækkert tilbehør. På vinkortet finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, som komplimenterer de forskellige udskæringer til perfektion. Ønsker du at blive inspireret til dit måltid hos A Hereford Beefstouw, kan du altid få svar fra vores tjenere, som er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf og en matchende vin.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw restaurant Herning på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

Men vi har meget mere end det. Prøv eventuelt T-bone steaken, der giver dig det bedste fra to verdener i form af filet på den ene side og mørbrad på den anden. Eller en ribeye, der udmærker sig ved den intense og kraftige smag takket være den uimodståelige fedtmarmorering. Du kan selvfølgelig også vælge en sprød og saftig grillet hakkebøf. Mulighederne er mange på vores steakhouse i Herning. Er du i tvivl, så spørg endelig vores dygtige tjenere, der altid guider dig til at vælge den rette bøf.

Til at komplementere dit udvalgte stykke kød, kan du blandt andet prøve vores vores lækre grøntsagssides, som tilberedes med sæsonens friske råvarer. Endvidere tilbyder vi en krydret pebersauce eller en hjemmerørt bearnaisesauce. Kort sagt et helstøbt måltid med forskellige nuancer i såvel smag som tekstur.

 

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw. Vi inviterer dig rundt i alle afkroge af verden, hvor vi igennem mange år har fundet frem til det mest velsmagende oksekød – lige fra Australien i syd til Finland i nord. Uanset hvor du vælger dit kød fra, er du garanteret en intens og uforglemmelig smagsoplevelse af frit opdrættede kvæg, der har levet et godt liv. Det kan smages! 

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter. Efter vores mening hænger en saftig bøf og god rødvin uløseligt sammen, og sammen hjælper de hinanden til at skabe en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Skal man opnå denne smagsoplevelse, kræver det den rette vin til det rette stykke kød. Hos A Hereford Beefstouw er vi både passionerede og vidende omkring det rette match, og vi vil hellere end gerne vejlede dig, så du opnår den helt rigtige smagsoplevelse.    

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Herning

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Herning. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Herning

Om restauranten


Kædens første restaurant

I pragtfulde omgivelser ligger den gamle købmandsgård og kro fra 1846. Bygningen blev købt af familien Damgaard i 1970, og som første led i kæden slog restauranten dørene op året efter. Bygningen blev i 1990 lagt sammen med naboejendommen “Margrethes Hus”, der i dag hovedsageligt anvendes i forbindelse med store messer og større selskaber. Dermed har vores restaurant plads til 110 gæster fordelt over de to lokaler. Når du træder i den gamle købmandsgård med de røde mursten og stråtag, mærker du med det samme det historiske vingesus. De nostalgiske rammer er krydret med moderne og nøje udvalgt interiør, som tilsammen skaber det optimale miljø for det perfekte måltid. Hos A Hereford Beefstouw er vores mål nemlig at give en oplevelse for alle sanserne.  

Kunsten i Lund

Restauranten i Lund er præget af stifteren, den nu afdøde Aage Damgaards kunstneriske interesse. Væggene er præget dels af hans egne malerier, men også kunstneren – og mangeårige stamgæst – Carl-Henning Pedersen har ydet sine bidrag til restauranten. På førstesal er der indrettet et atelier, som med jævne mellemrum benyttes af kunstnere med tæt tilknytning til familien Damgaard.

Velkommen til A Hereford Beefstouw restaurant
Smagfulde, møre og saftige bøffer. Vin fra de bedste distrikter i verden. Historiske omgivelser med et moderne tvist. Vækker det ikke appetitten? Vi mener i hvert fald i al beskedenhed, at vi har det hele for at kunne tilbyde dig og dine ledsagere en unik oplevelse på A Hereford Beefstouw. Grillen er glohed, vinene er tempererede og vores dygtige kokke og tjenere er klar til at give jer en uforglemmelig aften. Vi glæder os til at byde jer indenfor i restauranten.    

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

 
keyboard_arrow_up