Lund ved Herning

 

Book bord

Ad libitum i 1½ time

195 kr.
 

Spis alt, hvad du kan af nedenstående menu i 1 1⁄2 time for kun 195,-
Flanksteak | Pommes frites | Salat | Bearnaise-crème
Det er muligt at få et vegetarisk alternativ til kødet:
Grillet knoldselleri med chimichurri.

Vi glæder os til at se dig!

Book bord ved at klikke herunder.

 

Book bord

Lund ved Herning

Hvor det hele startede


I smukke, landlige omgivelser i Lund, lidt uden for Herning, ligger den første A Hereford Beefstouw. Restauranten har til huse i en charmerende gammel købmandsgård og kro fra 1846. I 1970 købte familien Damgaard bygningen, og den 7. april 1971 åbnede Danmarks første steakhouse.

Lige siden den dag i april har A Hereford Beefstouw været centrum for originalitet og en helt særlig pionér-ånd. Restauranten er gået forrest ved at gøre banebrydende samtidskunst og klassisk design-interiør til en essentiel del af den gode restaurantoplevelse for hele sanseapparatet.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Lund.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Gravad laks  
155 kr.

Af færøsk laks.
Med sennepsdressing, grillet brød
og grillet citron.

Avocadosalat  
135 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpebercrème,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Med grillet citron,
tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med sprødt rugbrød,
Friséesalat og brøndkarse.

Hummer-suppe
155 kr.

Med scampi-souffle,
dild og selleri.

HOVEDRET


OKSEKØD

Mørbrad, ca. 150 g
295 kr.
Mørbrad, ca. 300 g
495 kr.
Oksefilet, ca. 250 g
295 kr.
Ribeye, ca. 250 g
349 kr.
Ribeye, ca. 450 g
495 kr.
T-Bone, ca. 500 g
495 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g med bløde løg og råsyltede rødbeder
175 kr.

 


LYST KØD


Lammeculotte, ca. 200 g
195 kr.
Kyllingeoverlår uden ben fra Hopballe Mølle
195 kr.
Krogmodnet nakke af dansk gris, ca. 200 g
195 kr.

 


FISK & GRØNT


Grillet grønt (V) med nøddevinaigrette
149 kr.
Lyngrillet tun med yuzu/hoisin-glace og urter
265 kr.

TILKØB


2 kroketter af okse-shortribs
75 kr.
Surf & Turf: Panerede og sprødstegte rejer
95 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.
Kryddersmør
15 kr.

 

VI ANBEFALER

3 anretninger med sæsonens grønt
65 kr.

 

VIDSTE DU?



Prisen inkluderer valg af kartoffel: Sprøde pommes frites eller bagt kartoffel.
 

 

DESSERT


A Hereford Special
95 kr.
Crème brûlée med vaniljeis
95 kr.
Variation af is fra Kastbergs
95 kr.
Sæsonens dessert  
125 kr.

 

Kl. 11.30-14.00

Frokostbøf       275,-
Oksefilet, ca. 200 g. Serveres med sæsonens tilbehør.

Du kan naturligvis også bestille en ret fra menukortet til frokost.

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Gravad laks (færøsk) med sennepsdressing, grillet brød og grillet citron.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 200 g.
Serveres med anretninger af sæsonens grønt og sprøde pommes frites eller bagt kartoffel.
Hertil valg af sauce.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     595 kr.
Pris pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.

Ad libitum i 1½ time

Flanksteak | Pommes frites | Salat | Bearnaise-crème
Vegetarisk alternativ: Grillet knoldselleri med chimichurri

kr. 195,-
Gælder alle dage.

Serveres søndag-torsdag.


Forret
Beef tataki.
Tyndtskåret okse med asiatisk-inspireret dressing og små urter
 
Hovedret

Krogmodnet nakke af dansk gris.
Med grønt, surt, pebersauce og sprøde pommes frites


295 kr. per person.

EN HEL STEG AF OKSEFILET

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

​​​​​​​195 kr. pr. pers. 
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person
(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter). 

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Lund ved Herning


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Lund ved Herning. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord
eller ring på 97 12 35 44.

Lund ved Herning

A Hereford Beefstouw
 

Åbningstider:

Frokost: 11.30 - 14.00
Aften: 17.30 - 22.00
Køkkenet lukker 21.00

Sommerlukket:
Uge 29–30–31.
Fra mandag d. 15/7 – søndag d. 4/8 (begge dage inkl.)
Vi åbner igen mandag d. 5/8 kl. 17.30.

Ønsker I at holde større selskaber til frokost eller aften, er I velkomne til at tage kontakt til os.
Når der er messer, kan der være udvidede åbningstider.


A Hereford Beefstouw
Lundvej 14-16
7400 Herning
T. (+45) 97 12 35 44

CVR-nr.: 44210789

keyboard_arrow_up