Tivoli, København

 

Book bord

Tivoli, København

Ved Tivolis hovedindgang


A Hereford Beefstouw i København ligger ved Tivolis hovedindgang. Restauranten er vores største og byder på en betagende atmosfære. I restaurantens åbne, lyse glaspavillon mod Vesterbrogade kan du betragte det travle liv på gaden, mens du i den anden ende kan spise på Tivoli-terrassen, hvor du oplever havens eventyrlige stemning – i øvrigt med Pantomime-teatret som nærmeste nabo. Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Tivoli, København


Se menu

Book bord

Kontakt

Ledte du efter Restaurant BØF?

Restaurant BØF er desværre lukket, men vi byder dig hjertelig velkommen hos vores søsterrestaurant, A Hereford Beefstouw Tivoli. Vi glæder os til at give dig en fantastisk madoplevelse i hjertet af Tivoli, hvor kvalitet og smag er i højsædet.

PRE-DINNER


Husets Cocktail / Gin Rose  
95 kr.

 

SNACKS


Saltede mandler
30 kr.
Oliven
30 kr.
Cantalskinke
40 kr.
Croquette af okseshortribs
40 kr.
Surdejsbrød m/rørt smør
40 kr.
Krydret flæskesvær
40 kr.
Kartoffelchips med cr.fraîche
40 kr.

 

APOLLO MENUEN


Røget laks
.

Færøsk laks, peberrodsfløde,
dildolie, fennikel & æble.

Steak frites
.

Stegt striploin med bagte tomater,
Pommes frites & sauce bearnaise.

Vaniljeis
.

Med karamelliserede, saltede peanuts,
flødekaramel & chokolade.

3 retter
445 kr.

Vinmenu
295 kr.

2 glas vin, vand og kaffe.

FORRET


Røget laks
110 kr.

Færøsk laks, peberrodsfløde,
dildolie, fennikel & æble & rugbrødscrumble.

Svampe vol au vent (V)
115 kr.

Butterdejstartelet, trøffel, sherry, svampe,
syltede løg & urter .
(Vegetarisk)

Pocheret torsk
135 kr.

Med brøndkarse, hollandaise, croutons,
Blomkål & trøffel.

Østers, pr. stk.
35 kr.

Med grillet citron,
tabasco og æblevinaigrette.

Rørt tatar
95 kr.

Med cognac, æggeblomme, kartoffelchips,
Syltede salatløg & karse.

Jomfruhummerbisque
125 kr.

Med blåmusling, fennikel & mandler.

HOVEDRETTER


FRA GRILLEN

Ribeye, ca. 275 g
295 kr.
Oksemørbrad, ca. 175 g
295 kr.
Striploin ca. 250 g
225 kr.
Tomahawk, ca. 1000 g – pr. pers.
400 kr.

Stegetid 30 min. (til 2 pers.)


ANDRE HOVEDRETTER


Grillet spidskål (V)
195 kr.

Grillet kål med kartoffelcrème, syltede bøgehatte
syltede bøgehatte, sauce på Vesterhavsost,
skalotteløg & persille.

Rørt tatar
215 kr.

Med cognac, æggeblomme, kartoffelchips,
syltede salatløg & karse.
Hertil pommes frites & sauce béarnaise.

Helleflynder
275 kr.

Stegt helleflynder med porre, dild & sauce nage.

Rokkedahl kylling
225 kr.

Med sort kål, ventreche, majs & hønseblanquette.

 

TOPPINGS


Revet trøffel
50 kr.
Grillet hummer m/smør & urter
225 kr.

 

SIDES & SAUCE


Pommes frites
45 kr.
Trøffelfritter
55 kr.
Kartofler vendt med urter
45 kr.
Stegte kantareller
45 kr.
Grøn salat
40 kr.
3 sides
120 kr.
Kryddersmør
25 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

DESSERTER


Vaniljeis
75 kr.
Citrontærte
75 kr.
Chocolate Mudpie
85 kr.
Comté 36 mdr.
115 kr.

 

Serveres alle dage kl. 12.00 – 16.00

 

SNACKS

 

KARTOFFELCHIPS 40 kr.

Med rørt crème fraîche.

 

SALTEDE MANDLER 30 kr.

 

OLIVEN 30 kr.

 

CANTAL SKINKE 40 kr.

 

ØSTERS /stk. 40 kr.

Med æblevinaigrette.

 

CROQUETTE 40 kr.

Af okse-shortribs.

 

GRILLET BRØD 40 kr.

Med rørt smør.

 

LETTE RETTER

 

CAESARSALAT 135 kr.

Med confiteret kylling, romainesalat, parmesan og croutoner.

 

STRACCIATELLA 95 kr.

Med grillet brød, olivenolie, ærter, mynte og agurk..

 

THAI TUNA SALAD 135 kr.

Syltet tun, avocado, pak choy, kimchee-dressing, cashewnødder og forårsløg.

 

RØRT TATAR 105 kr.

Med Cognac, æggeblomme, kartoffelchips, syltede salatløg og karse.
Tilkøb pommes frites + 45 kr.

 

VARME RETTER

 

FISH & CHIPS 165 kr.

Kuller friteret i øldej med sauce tatar, grillet citron samt pommes frites.

 

CHEESEBURGER 165 kr.

Grillet okse i briochebolle lagt med grov sennepsmayo og syltede rødløg. Hertil pommes frites.

 

FROKOSTBØF 195 kr.

Grillet striploin med caesarsalat, pommes frites og sauce bearnaise.

 

RIBEYE STEAK 295 kr.

Grillet ribeye med caesarsalat, pommes frites og sauce bearnaise.

 

TILKØB

Kryddersmør (urter, hvidløg, kapers) 25 kr.

Bearnaise- eller pebersauce 35 kr.

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

SELSKABSMENUER AHB, TIVOLI

 

Minimum 15 personer

Ensartet menu til hele selskabet

 

 

Selskabsmenu 1

 

FORRET

Marineret laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

 

HOVEDRET

Bøf af sydamerikansk oksefilet, ca. 200 g.

Serveres med grøn salat, pommes frites og sæsonens kartoffel til deling ved bordet.

Hertil valgfri sauce.

 

DESSERT

Chokoladekage med passion og vaniljeis.

 

 

ALLE 3 RETTER               kr. 495

FORRET & HOVEDRET    kr. 449

HOVEDRET & DESSERT   kr. 350

 

Selskabsmenu 2

 

FORRET

Syltet tun med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

 

HOVEDRET

Ribeye steak ca. 250 g.

Serveres med en grøn salat, pommes frites og sæsonens kartoffel til deling ved bordet.

Hertil valgfri sauce.

 

DESSERT

Chokoladekugle fyldt med sæsonens smag.

 

 

ALLE 3 RETTER               kr. 675

FORRET & HOVEDRET    kr. 545

HOVEDRET & DESSERT   kr. 495

 

 

 

 

TILKØB

Snacks med bobler         kr. 95

Årstidens grønt-anretning          kr. 30

Kaffe/te med lidt sødt                 kr. 45

 

 

DRIKKEVARER

Fri husets vin, øl og sodavand i 3 timer                kr. 395

3 genstande (glas vin, 50 cl øl/sodavand)             kr. 180

 

 

HELE PAKKEN  
Menu 1: kr. 895
Menu 2: kr. 995

Snacks med bobler

3-retters menu

Fri husets vin, øl og sodavand i 3 timer 

 

Har I lyst til noget andet, er der altid mulighed for, at vi sammensætter en menu lige efter jeres ønsker.

Ring til os, eller kom ind og få en snak.

Serveres i november og december 2024
 

MENU 1
 
SURDEJSBRØD & rørt smør
 
RØGET LAKS
Syltede glaskål - peberrodsfløde - persilleolie

CONFITERET AND
Knust kartoffel med kastanje - persille - trøffelsmør
samt glaserede beder - andesauce

CHOKOLADETÆRTE
Marinerede kirsebær - kaffekaramel - kirsebærsorbet

MENU 1:   395 kr.
Vinmenu  + 295 kr.

 



MENU 2
 
SURDEJSBRØD & rørt smør

GRILLET TUN
Avocado - soyavinaigrette - forårsløg og kimchee

RIBEYE STEAK
Grillet grønt -  pommes frites - salat - peberbéarnaise

VANILJEIS 
Brændt hvid chokolade, syltede bær og hvid chokoladeskum

MENU 2:  525 kr.
Vinmenu  + 345 kr.

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Kbh. Tivoli


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i København-Tivoli. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 33 12 74 41.

Tivoli, København

A Hereford Beefstouw
 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag:
12.00 – 23.00
Fredag-lørdag:
12.00 - 23.00
Søndag:
12.00 – 22.00

KØKKENET ER ÅBENT:

Mandag-torsdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00
Fredag-lørdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.30
Søndag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00


A Hereford Beefstouw
v/Tivoli
Vesterbrogade 3
DK-1620 København V
Tel.: 45 33127441

CVR-nr. 44210789

keyboard_arrow_up