Tivoli, København

 

Book bord

Nytårsaften

Tivoli, København

Ved Tivolis hovedindgang


A Hereford Beefstouw i København ligger ved Tivolis hovedindgang. Restauranten er vores største og byder på en betagende atmosfære. I restaurantens åbne, lyse glaspavillon mod Vesterbrogade kan du betragte det travle liv på gaden, mens du i den anden ende kan spise på Tivoli-terrassen, hvor du oplever havens eventyrlige stemning – i øvrigt med Pantomime-teatret som nærmeste nabo. Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Tivoli, København


Se menu

Book bord

Kontakt

Ledte du efter Restaurant BØF?

Restaurant BØF er desværre lukket, men vi byder dig hjertelig velkommen hos vores søsterrestaurant, A Hereford Beefstouw Tivoli. Vi glæder os til at give dig en fantastisk madoplevelse i hjertet af Tivoli, hvor kvalitet og smag er i højsædet.

PRE-DINNER


Husets Cocktail / Gin Rose  
95 kr.

 

SNACKS


Saltede mandler
30 kr.
Oliven
30 kr.
Cantalskinke
40 kr.
Croquette af okseshortribs
40 kr.
Surdejsbrød m/rørt smør
40 kr.
Krydret flæskesvær
40 kr.
Kartoffelchips med cr.fraîche
40 kr.

 

APOLLO MENUEN


Grillet tun
.

Avocado, soyavinaigrette,
forårsløg og kimchee.

Ribeye Steak
.

Med grillet grønt, pommes frites,
salat og bearnaise.

Vaniljeis
.

Brændt hvid chokolade, syltede bær
og hvid chokoladeskum.

3 retter
495 kr.

Vinmenu
295 kr.

3 glas vin, vand og kaffe.

FORRET


Røget laks
110 kr.

Syltede glaskål, peberrodsfløde,
persilleolie.

Rødbedetærte (V)
95 kr.

Spørd tærte, grillede rødbeder, rødbedeglace,
friskostcrème, maltcrumble, engsyre.
(Vegetarisk)

Grillet tun
115 kr.

Avocado, soyavinaigrette, forårsløg
og kimchee.

Østers, pr. stk.
40 kr.

Med grillet citron,
tabasco og æblevinaigrette.

Rørt tatar
95 kr.

Rørt med æggeblomme, Cognac, urter,
estragonmayo, rødbede, karse.

Hummerbisque
125 kr.

Med kammusling, blomkålscrème,
syltede æbler, friterede kapers.

HOVEDRETTER


FRA GRILLEN

Ribeye, ca. 275 g
295 kr.
Oksemørbrad, ca. 175 g
295 kr.
Striploin ca. 250 g
225 kr.
Kalvecuvette, ca. 1000 g – pr. pers.
300 kr.

Skær selv. (til 2 pers.)


ANDRE HOVEDRETTER


Grillet knoldselleri (V)
195 kr.

Grillet knoldselleri, urtecrumble,
endive, blanquettesauce på svampe
og røget smør.

Rørt tatar
195 kr.

Rørt med Cognac, æggeblomme, urter,
estragonmayo, rødbede og karse.
Hertil pommes frites & sauce béarnaise.

Bagt torsk
275 kr.

Med stegte Hokkaidogræskar, syltede græskar,
kalvebacon, dild og græskarcrème.

Confiteret and
225 kr.

Knust kartoffel med kastanje, persille,
trøffelsmør. Glaserede beder og andesauce.

 

TOPPINGS


Revet trøffel
50 kr.
Grillet hummer m/smør & urter
225 kr.

 

SIDES & SAUCE


Pommes frites
45 kr.
Trøffelfritter
55 kr.
Kartoffel, kastanje, persille
45 kr.
Grillede gulerødder, yoghurtdressing, mynte
45 kr.
Grøn salat
40 kr.
3 sides
120 kr.
Kryddersmør
25 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

DESSERTER


Vaniljeis
75 kr.
Risalamande
75 kr.
Chocoladetærte
85 kr.
Comté 36 mdr.
115 kr.

 

SNACKS
        
Saltede mandler     30 kr
Oliven     30 kr
Cantal skinke     40 kr
Østers  /stk.  40  kr
Croquette af okse-shortribs 40 kr
Grillet brød m ed rørt smør 30 kr
Kartoffelchips med rørt crème fraîche 40 kr.

 

FROKOST-RETTER    


CAESARSALAT    135 kr.    
Med confiteret kylling, romainesalat, Parmesan og croutoner.

AVOCADOTOAST  (V)    115 kr.    
Grillet toast med avocado-smash, smilende æg, ristede mandler, koriander og bagt tomat.

THAI SALAD    145 kr.    
Hjertesalat, sesam, soya, avocado, pak choy, kimchee, cashewnødder og forårsløg. Vælg stegt kylling eller grillet tun.

RØRT TATAR       145 kr.    
Rørt med æggeblomme, Cognac, urter, estragonmayo, rødbede, karse og pommes frites.

RØDSPÆTTEFILET     145 kr.    
Friteret rødspættefilet på rugbrød med sauce remoulade, grillet citron og dild.

ÆG & REJER      155 kr.    
Marinerede rejer på surdejsbrød med æg, urter, citronmayo og bagt tomat.

CHEESEBURGER       165 kr.    
Grillet okse i briochebolle lagt med Emmentaler, Dijonnaise, ketchup og syltet agurk. Hertil pommes frites.

FROKOSTBØF       275 kr.    
Grillet ribeye med caesarsalat, pommes frites og sauce bearnaise.

TRØFFEL CROQUE MADAME     145 kr.
Lagt med skinke, emmentaler, Dijon og grillet tomat. Hertil trøffelbechamel, spejlæg, salat og pommes frites.

 

SIDES

Pommes frites    45 kr.
Trøffel fritter    55 kr.
Grøn salat    40 kr.
Bearnaise    35 kr.
Pebersauce      35 kr.
Kryddersmør    25 kr.
Dip | Ketchup, remoulade, dijonnaise    15 kr.

 

DESSERTER            

CHOKOLADETÆRTE       75 kr.        
Marinerede kirsebær, kaffekaramel, og kirsebærsorbet.

VANILJEIS     75 kr.        
Brændt hvid chokolade, bærkompot og hvid chokoladeskum.

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

GRILLET TUN
Avocado, soyavinaigrette, forårsløg & kimchee

RIBEYE STEAK
Grillet grønt, pommes frites, salat & peberbéarnaise

VANILJEIS
Brændt hvid chokolade, syltede bær & hvid chokoladskum

3 RETTER 495 kr.

VINMENU 295 kr.
3 glas vin, vand og kaffe

Skal I holde julefrokost, men mangler det perfekte lokale?

Hos os kan I skabe den helt rette stemning til julefrokosten med plads til 30-75 personer!

Vælg mellem vores lækre 3-retters menu eller den populære sharing julemenu.
Priser fra kun 395,- pr. person.

Se nedenfor.

Kontakt os for at sikre jeres plads og gør klar til en uforglemmelig julefrokost med kollegaer, venner eller familie!

 

Gældende fra den 12/11-2024 til 05/01-2025

MINIMUM 10 PERSONER

JULEMENUER / SELSKABER 2024

 

MENU 1
395 kr. per person

 
SURDEJSBRØD
& rørt smør

RØGET LAKS
Syltede glaskål - peberrodsfløde - persilleolie
Horgelus, Colombard-Sauvignon, Gascogne

CONFITERET AND
Knust kartoffel med kastanje - persille – trøffelsmør - Samt glaserede beder - andesauce
Charbonniére Vacqueyras, Rhône

CHOKOLADETÆRTE
Marinerede kirsebær - kaffekaramel - kirsebærsorbet
Quinta do Infantado Tawny, Portvin

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 250

 


MENU 2
525 kr. per person

SURDEJSBRØD
& rørt smør

GRILLET TUN
AvoCado - soyavinaigrette - forårsløg - kimchee
Horgelus, Colombard-Sauvignon, Gascogne


RIBEYE STEAK
Grillet grønt - pommes frites - salat - peberbéarnaise
Cumot, Nebbiolo d'Alba, Piemonte

VANILJEIS
Brænd hvid chokolade, syltede bær - hvid chokoladeskum
Horgelus le Bal des Papillons

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 350

 

MENU 3
625 kr. per person

3 SLAGS SNACKS
Croquette - Cantalskinke - Kartoffelchips

SURDEJSBRØD
& rørt smør

HUMMERTOAST
Hummer - piment d’espelette - friskost - rød endive  
Chablis, Dauvissat

OKSEMØRBRAD
Sellericrème - portobello - trøffel - rødvinssauce
Barolo Bisu, Bonfanti Chiarle

RISALAMANDE
Risalamande - ristede mandler - kirsebærsauce - amber chokolade
Frizante Brachetto

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 395

 

JULE / SHARING MENU  425,-

MINIMUM 10 PERSONER

 

1. SERVERING

MARINERET SILD
Kapers - rødløg - dild

KARRYSILD
Smilende æg - æble - syltede løg

RØGET LAKS
Syltede glaskål - peberrodscrème - persilleolie

HÅNDPILLEDE REJER
Estragonmayo - smilende æg - tomat
 

Vin: Riesling, Gleisweiler Trocken, Pfalz

 

2. SERVERING

RØDSPÆTTEFILET
Panko - Karl Johan-remoulade - grillet citron

CONFITERET ANDELÅR
Æbler - svesker - mandler

FLÆSKESTEG
Persillekartofler - julesauce - rødkål

JULEMEDISTER
Grov sennep - sort peber

Vin: Marqués de Tomares, Reserva, Rioja

 

3. SERVERING

RISALAMANDE
Risalamande -  ristede mandler - kirsebærsauce

Vin: Frizante Brachetto

 

Drikkepakke 1
VINMENU inkl. vand m/u brus 395,-

Drikkepakke 2
Øl, vin og vand under hele middagen 495,-

Drikkepakke 3
Velkomstbobler. Øl, vin og vand ab libitum 695,-

Pitchers 495,-
(Passion Dream - Apollo Spritz - Gin Hass)

Snaps pr. fl. 750,-

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Kbh. Tivoli


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i København-Tivoli. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 33 12 74 41.

Tivoli, København

A Hereford Beefstouw
 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag:
12.00 – 23.00
Fredag-lørdag:
12.00 - 23.00
Søndag:
12.00 – 22.00

KØKKENET ER ÅBENT:

Mandag-torsdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00
Fredag-lørdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.30
Søndag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00


A Hereford Beefstouw
v/Tivoli
Vesterbrogade 3
DK-1620 København V
Tel.: (+45) 33127441

CVR-nr. 44210789

keyboard_arrow_up