Velkommen til

Restauranten i Tivoli

Se menu

Book bord

 

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse ved Tivoli.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse ved Tivoli. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Til at komplementere dit udvalgte stykke kød, kan du blandt andet prøve vores lækre grøntsagssides, som tilberedes med sæsonens friske råvarer. Endvidere tilbyder vi en krydret pebersauce eller en bearnaisesauce.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


En gennemført oplevelse på den bedste restaurant i Tivoli, København.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Tivoli, København. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Tivoli

Om Restauranten

Kunne du tænke dig at nyde en bøf af det absolut fineste oksekød, mens du skuer ud på Tivoli Havens mangfoldighed og pulserende liv? Så sæt dig til bords hos A Hereford Beefstouw i Tivoli og oplev et steakhouse, der både tilbyder gastronomi i topklasse og en betagende atmosfære. I restaurantens åbne, lyse glaspavillon mod Vesterbrogade kan du følge det travle gadeliv, mens du i den anden ende kan vælge at spise på Tivoli-terrassen, hvor du automatisk bliver draget ind Tivolis eventyrlige stemning – i øvrigt med Pantomimeteatret som nærmeste nabo.

A Hereford Beefstouw ved Tivoli er ubetinget kædens største restaurant. Siden åbningen i 1975 er stedet løbende blevet udvidet, og i dag er der plads til ikke mindre end 450 gæster indendørs samt ca. 100 gæster udendørs.

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

 
keyboard_arrow_up