Tivoli, København

 

Book bord

Nytårsaften

Tivoli, København

Ved Tivolis hovedindgang


A Hereford Beefstouw i København ligger ved Tivolis hovedindgang. Restauranten er vores største og byder på en betagende atmosfære. I restaurantens åbne, lyse glaspavillon mod Vesterbrogade kan du betragte det travle liv på gaden, mens du i den anden ende kan spise på Tivoli-terrassen, hvor du oplever havens eventyrlige stemning – i øvrigt med Pantomime-teatret som nærmeste nabo. Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Tivoli, København


Se menu

Book bord

Kontakt

Ledte du efter Restaurant BØF?

Restaurant BØF er desværre lukket, men vi byder dig hjertelig velkommen hos vores søsterrestaurant, A Hereford Beefstouw Tivoli. Vi glæder os til at give dig en fantastisk madoplevelse i hjertet af Tivoli, hvor kvalitet og smag er i højsædet.

PRE-DINNER


Husets Cocktail / Gin Rose  
95 kr.

 

SNACKS


Saltede mandler
30 kr.
Oliven
30 kr.
Cantalskinke
40 kr.
Croquette af okseshortribs
40 kr.
Surdejsbrød m/rørt smør
40 kr.
Krydret flæskesvær
40 kr.
Kartoffelchips med cr.fraîche
40 kr.

 

APOLLO MENUEN


Røget laks
.

Færøsk laks, peberrodsfløde,
dildolie, fennikel & æble.

Steak frites
.

Stegt striploin med bagte tomater,
Pommes frites & sauce bearnaise.

Vaniljeis
.

Med karamelliserede, saltede peanuts,
flødekaramel & chokolade.

3 retter
445 kr.

Vinmenu
295 kr.

2 glas vin, vand og kaffe.

FORRET


Røget laks
110 kr.

Færøsk laks, peberrodsfløde,
dildolie, fennikel & æble & rugbrødscrumble.

Svampe vol au vent (V)
115 kr.

Butterdejstartelet, trøffel, sherry, svampe,
syltede løg & urter .
(Vegetarisk)

Pocheret torsk
135 kr.

Med brøndkarse, hollandaise, croutons,
Blomkål & trøffel.

Østers, pr. stk.
35 kr.

Med grillet citron,
tabasco og æblevinaigrette.

Rørt tatar
95 kr.

Med cognac, æggeblomme, kartoffelchips,
Syltede salatløg & karse.

Jomfruhummerbisque
125 kr.

Med blåmusling, fennikel & mandler.

HOVEDRETTER


FRA GRILLEN

Ribeye, ca. 275 g
295 kr.
Oksemørbrad, ca. 175 g
295 kr.
Striploin ca. 250 g
225 kr.
Tomahawk, ca. 1000 g – pr. pers.
400 kr.

Stegetid 30 min. (til 2 pers.)


ANDRE HOVEDRETTER


Grillet spidskål (V)
195 kr.

Grillet kål med kartoffelcrème, syltede bøgehatte
syltede bøgehatte, sauce på Vesterhavsost,
skalotteløg & persille.

Rørt tatar
215 kr.

Med cognac, æggeblomme, kartoffelchips,
syltede salatløg & karse.
Hertil pommes frites & sauce béarnaise.

Helleflynder
275 kr.

Stegt helleflynder med porre, dild & sauce nage.

Rokkedahl kylling
225 kr.

Med sort kål, ventreche, majs & hønseblanquette.

 

TOPPINGS


Revet trøffel
50 kr.
Grillet hummer m/smør & urter
225 kr.

 

SIDES & SAUCE


Pommes frites
45 kr.
Trøffelfritter
55 kr.
Kartofler vendt med urter
45 kr.
Stegte kantareller
45 kr.
Grøn salat
40 kr.
3 sides
120 kr.
Kryddersmør
25 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

DESSERTER


Vaniljeis
75 kr.
Citrontærte
75 kr.
Chocolate Mudpie
85 kr.
Comté 36 mdr.
115 kr.

 

Serveres alle dage kl. 12.00 – 16.00

 

SNACKS

SALTEDE MANDLER     30  kr.

OLIVEN     30  kr.

CANTAL SKINKE     40  kr.

ØSTERS     /stk.  40  kr.

CROQUETTE AF OKSE-SHORTRIBS. 40  kr.

GRILLET BRØD MED RØRT SMØR. 30  kr.

KARTOFFELCHIPS MED RØRT CRÈME FRAÎCHE. 40  kr.

 

FROKOST-RETTER

CAESARSALAT    135  kr.

Med confiteret kylling, romainesalat, Parmesan og croutoner.

STRACCIATELLA (V)    95  kr.

Med grillet brød, olivenolie, ærter, mynte og agurk.

THAI TUNA SALAD    135  kr.

Syltet tun, avocado, pak choy, kimcheedressing, cashewnødder og forårsløg.

RØRT TATAR       105  kr.

Med Cognac, æggeblomme, kartoffelchips, syltede salatløg og karse.

Tilkøb pommes frites     + 45  kr.

FISH & CHIPS    165  kr.

Kuller friteret i øldej med sauce tatar, grillet citron samt pommes frites.

CHEESEBURGER       165  kr.

Grillet okse i briochebolle lagt med grov sennepsmayo og syltede rødløg. Hertil pommes frites.

FROKOSTBØF       195  kr.

Grillet striploin med caesarsalat, pommes frites og sauce bearnaise.

RIBEYE    295  kr.

Grillet ribeye med caesarsalat, pommes frites og sauce bearnaise.

 

SIDES

 

Pommes frites    45  kr.

Trøffel fritter    55  kr.

Grøn salat    40  kr.

Bearnaise    35  kr.

Pebersauce      35  kr.

Kryddersmør    25  kr.

 

DESSERTER

Chokoladekage. Saltet karamel, passionspuré og sorbet. 75  kr.

Crème Brûlée Med sæsonens sorbet 75  kr.

Affogato. Vaniljeis, karamelliserede mandler og espresso. 75  kr.

 

Har du fødevareallergier? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert igennem menuen.

 

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

RØGET LAKS
Færøsk laks, peberrodsfløde, dildolie, fennikel & æble

STEAK FRITES
Stegt striploin med bagte tomater, pommes frites & sauce béarnaise

VANILJEIS
Med karamelliserede saltede peanuts, flødekaramel & chokolade

3 RETTER 445 kr.

VINMENU 295 kr.
2 glas vin, vand og kaffe

MENU 1
445 kr. per person

RØGET LAKS
Fennikel - peberrodsfløde – dildolie - æble

STEAK FRITES
Striploin - pommes frites - bagte tomater - sauce béarnaise

VANILJEIS
Karameliserede saltede peanuts - flødekaramel & chokolade

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 250 kr. per person

 

MENU 2
525 kr. per person

SURDEJSBRØD
& rørt smør

RØRT TATAR
Cognac - æggeblomme - kartoffelchips - syltede salatløg & karse

HELLEFLYNDER
Stegt helleflynder - porre - dild & sauce nage - kartofler vendt med urter

CITRONTÆRTE
Brændt marengs & hvid chokolade

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 350 kr. per person

 

MENU 3
625 kr. per person

3 SLAGS SNACKS
Croquette - Cantalskinke - Kartoffelchips

SURDEJSBRØD
& rørt smør

SVAMPE VOL AU VENT (V)
Butterdejstartelet - trøffel - sherry - svampe - syltede løg - urter

RIBEYE
Okseribeye - trøffelfritter - salat - pebersauce sauce

CHOCOLATE MUDPIE
Chokoladekage - valnødder - solbærsorbet

 

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 395 kr. per person

 

Serveres i november og december 2024
 

SELSKABSMENUER 2024 / JUL

 

MENU 1
395 kr. per person

 
SURDEJSBRØD
& rørt smør

RØGET LAKS
Syltede glaskål - peberrodsfløde - persilleolie
Horgelus, Colombard-Sauvignon, Gascogne

CONFITERET AND
Knust kartoffel med kastanje - persille – trøffelsmør - Samt glaserede beder - andesauce
Charbonniére Vacqueyras, Rhône

CHOKOLADETÆRTE
Marinerede kirsebær - kaffekaramel - kirsebærsorbet
Quinta do Infantado Tawny, Portvin

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 250

 


MENU 2
525 kr. per person

SURDEJSBRØD
& rørt smør

GRILLET TUN
AvoCado - soyavinaigrette - forårsløg - kimchee
Horgelus, Colombard-Sauvignon, Gascogne


RIBEYE STEAK
Grillet grønt - pommes frites - salat - peberbéarnaise
Cumot, Nebbiolo d'Alba, Piemonte

VANILJEIS
Brænd hvid chokolade, syltede bær - hvid chokoladeskum
Horgelus le Bal des Papillons

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 350

 

MENU 3
625 kr. per person

3 SLAGS SNACKS
Croquette - Cantalskinke - Kartoffelchips

SURDEJSBRØD
& rørt smør

HUMMERTOAST
Hummer - piment d’espelette - friskost - rød endive  
Chablis, Dauvissat

OKSEMØRBRAD
Sellericrème - portobello - trøffel - rødvinssauce
Barolo Bisu, Bonfanti Chiarle

RISALAMANDE
Risalamande - ristede mandler - kirsebærsauce - amber chokolade
Frizante Brachetto

Vinmenu inkl. vand (m/u brus) + 395

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Kbh. Tivoli


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i København-Tivoli. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 33 12 74 41.

Tivoli, København

A Hereford Beefstouw
 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-torsdag:
12.00 – 23.00
Fredag-lørdag:
12.00 - 23.00
Søndag:
12.00 – 22.00

KØKKENET ER ÅBENT:

Mandag-torsdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00
Fredag-lørdag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.30
Søndag:
12.00 – 16.00 & 17.00 – 21.00


A Hereford Beefstouw
v/Tivoli
Vesterbrogade 3
DK-1620 København V
Tel.: (+45) 33127441

CVR-nr. 44210789

keyboard_arrow_up