Nuuk - Grønland

 

Book bord

Nuuk - Grønland

Ved siden af indlandsisen


A Hereford Beefstouw i Nuuk ligger på 5. sal i Hotel Hans Egede og byder på en af byens smukkeste udsigter over fjorden, Nordlandet og Nuuk. Restauranten er beliggende i lokaler, hvor indretningen er præget af det bedste inden for dansk design og hvor kunstneren Peter Carlsen har stået for udsmykningen i form af sine karakteristiske malerier. A Hereford Beefstouw i Nuuk er i sandhed stedet hvor mad og kunst går op i en højere enhed og hvor der er tid til at nyde den smukke udsigt.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Nuuk.


Se menu

Book bord

Kontakt

APERITIF


Monopole Blue Top
235 kr.

Champagne, 20 cl

FORRET


Røget laks
125 kr.
Variation af snegle
115 kr.
Scampi fritti 
120 kr.
Rejecocktail
105 kr.
Grønlandsk stenbiderrogn (Sæson)
165 kr.
Karrysuppe
125 kr.
Limemarinerede kammuslinger
145 kr.
Moskus-carpaccio
145 kr.
Beefstouw tatar
145 kr.

 

HOVEDRET

I prisen indgår pommes frites eller bagt kartoffel og kryddersmør.


OKSEKØD FRA GRILLEN

Mørbrad, ca. 180 g
325 kr.
Mørbrad, ca. 250 g
425 kr.
Filet, ca. 250 g
335 kr.
Filet, ca. 350 g
415 kr.
Ribeye, ca. 250 g
375 kr.
Ribeye, ca. 350 g
475 kr.
T-Bone, ca. 500 g
425 kr.
Tykstegsfilet, ca. 200 g
225 kr.
Kalvefilet, ca. 200 g
250 kr.
Grillspyd, ca. 150 g
165 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g
175 kr.

 

For to personer

Côte de boeuf, ca. 750 g
745 kr.

Skåret af oksehøjreb. Ca. 30 minutters tilberedningstid.
Prisen er for 2 personer, og kødet trancheres ved bordet.


RENSDYR / MOSKUS FRA GRILLEN

Rensdyr mignon, ca. 225 g
345 kr.
Filet af moskus, ca. 225 g
435 kr.
Rensdyr/moskusbøf, ca. 200 g
190 kr.

 


ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammefilet på ben, ca. 300 g
330 kr.
Grillet grønlandsk rødfisk
325 kr.

 


SALATBAR

Sammen med hovedret
94 kr.
Som hovedret
185 kr.

 


TILKØB TIL BØFFEN

Surf & Turf - en halv hummerhale
145 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
37 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er pommes frites eller bagt kartoffel samt kryddersmør inkluderet i prisen på din hovedret.

 

DESSERT


Ostetallerken
95 kr.
A Hereford Special
105 kr.
Pandekager i orangesauce med vaniljeis
108 kr.
Vaniljeis med varm chokoladesauce
88 kr.
Æblekage med mandler og flødeskum (Sæson)
78 kr.
Lun kransekage med blød nougat
48 kr.

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv. Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Nuuk


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Nuuk. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på (+299) 34 80 00.
 

Nuuk - Grønland

A Hereford Beefstouw
 

Restaurantens åbningstider:
Alle dage: 17.30 - 22.30

 

A Hereford Beefstouw
Hotel Hans Egede
Aqqusinersuaq 1-3
3900 Nuuk
Grønland
T. (+299) 34 80 00
 

 

keyboard_arrow_up