A Hereford Julebal

JuleMenu

3 Retter
 

Forret:
Gravad laks med sød sennepsdressing - skæres ved bordet. (spis så meget du ønsker)

Hovedret:
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med bagt kartoffel, pommes frites, kryddersmør og brød.

Dessert:
Brombær Special med vaniljeis, brombær marineret i Caloric Punch,
smør- og sukkerristede nødder og flødeskum.

Kr. 385,- pr. person.

Diskotek
Charlston

Fra kl. 22.00-01.30

vil der være mulighed for at fortsætte festen i kælderens "Diskotek Charlston".

Vores barpersonale skaber nostalgisk stemning med den bedste discomusik fra 70'erne, 80'erne og 90'erne de perfekte rammer om jeres julefrokost.

 

Datoer

Oplev A Hereford Julebal udvalgte fredage og lørdage i november og december.

DATOER I NOVEMBER:
Fredag 15. nov. 2019  UDSOLGT
Lørdag 16. nov. 2019  UDSOLGT
Fredag 22. nov. 2019  UDSOLGT
Lørdag 23. nov. 2019  UDSOLGT
Fredag 29. nov. 2019  UDSOLGT
Lørdag 30. nov. 2019  UDSOLGT

DATOER I DECEMBER:
Fredag 06. dec. 2019  UDSOLGT
Lørdag 07. dec. 2019  UDSOLGT
Fredag 13. dec. 2019  UDSOLGT
Lørdag 14. dec. 2019  UDSOLGT
Fredag 20. dec. 2019
Lørdag 21. dec. 2019 FÅ PLADSER

Bordreservation til mellem 2 og 120 personer efter først-til-mølle-princippet på tlf.: 97 52 53 25.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up