Events & Messer

 

Kombinér et arrangement i Jyske Bank BOXEN med en middag på A Hereford Beefstouw.

World Cup

21/10 - 24/10 2021
Restauranten er åben


Du kan reservere bord på tlf. 41 72 30 60 eller online på:

Torsdag 21/10 - kl. 12.00 - 21.30
Fredag 22/10 - kl. 12.00 - 21.30
Lørdag 23/10 - kl. 12.00 - 21.30
Søndag 24/10: Lukket


MESSEMENU 2021

Vi serverer en ”Set Menu”

FORRET
Røget laks, avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Helstegt okseryg
Hertil serveres:
3 sides:
Grøn salat med kærnemælk og hasselnødder
Blomkål med sesam og fuglegræs
Syltede og ristede kejserhatte med sprød kartoffel og oregano
Pommes frites, pebersauce, brød og kryddersmør

DESSERT
Variation af æble, karamel og chokolade.

PRIS:
Forret: 125,-
Hovedret: 275,-
Dessert: 125,-
Alle 3 retter: 475,-

Sprøde snacks med bobler kr. 95,-
Kaffe med petit fours: 75,-


Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i BOXEN.

Sport 2021

Lørdag 08/01-2022
Middag før showet


ARRANGEMENTMENU


Forret:
Syltede scampirejer - avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

Hovedret:
A Hereford Beefstouw delemenu
Helstegt okseryg
3 slags sides i sæson
Pebersauce
Friskbagt brød og kryddersmør

Dessert:
Variation af ananas, kokos og vanilje.
 

PRISER:

Menu inkl. vinbar, øl og vand: 695,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand, vand
Man henter selv vin og øl i baren - ingen flasker på bordet

Menu inkl. alkokolfri drikkevarer: 550,-
Saft, sodavand og vand.

Bestilles og forudbetales her.

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

The Minds
of 99

Torsdag 27/01-2022
Middag før koncerten


KONCERTMENU
 

Bobler & sprøde snacks
 

Forret
Røget laks med avocado, citroncreme, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

Hovedret serveret som delemad
Trancheret okse-ribeye
Ristede jordskokker med saltede hasselnødder
”Cæsarsalat”
Broccoli med brunet smør
Pommes frites
Pebersauce og kryddersmør

Dessert
Variation af passion og chokolade

Kaffe/te med sødt

PRISER:
Menu inkl. vinbar, øl og vand: 995,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand, vand
Man henter selv vin og øl i baren - ingen flasker på bordet

Menu inkl. alkoholfri drikkevarer: 750,-
Saft, sodavand og vand.

Bestilles og forudbetales her.

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

Yamaha
Super
Cross

Restauranten er åben
Fredag 04/02 -  kl. 18.00 - 20.00
Lørdag 05/02 -  kl. 17.00 - 19.00

 

Vi serverer en ”Set Menu”
 

FORRET
Syltede scampirejer - avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
"Bøf Bearnaise"
Helstegt okseryg
Hertil serveres:
Sprøde pommes frites
Grøn salat. Bearnaisesauce
Serveres som delemad

DESSERT
Sæsonens dessert.

PRISER:
Forret: 125,-
Hovedret: 275,-
Dessert: 125,-
Alle 3 retter: 475,-

Sprøde snacks med bobler kr. 95,-
Kaffe med petit fours: 75,-

Bordbestilling - klik på datoen nedenfor.

Fre. 04/02-2022
Lør. 05/02-2022


Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

Hot Wheels
Monster Truck
Live

Restauranten er åben
Lørdag 12/02-kl. 17.00-20.00

 

Vi serverer en ”Set Menu”

FORRET
Syltede scampirejer - avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Helstegt okseryg
Hertil serveres:
3 grøntsagssides i sæson.
Pommes frites, pebersauce,
brød og kryddersmør

DESSERT
Sæsonens dessert.

PRISER:
Forret: 125,-
Hovedret: 275,-
Dessert: 125,-
Alle 3 retter: 475,-

Sprøde snacks med bobler kr. 95,-
Kaffe med petit fours: 75,-
 

Bordbestilling - klik på datoen nedenfor:

Lør. 12/02-2022

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

Dansk Melodi Grand Prix

Lørdag 05/03-2022
Middag før showet


SHOWMENU

3 slags sprøde snacks med bobler
 

Forret:
Syltede scampirejer - avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

Hovedret:
A Hereford Beefstouw delemenu
Helstegt okseryg
3 slags sides i sæson
Pebersauce
Friskbagt brød og kryddersmør

Dessert:
Sæsonens dessert
 

PRISER:

Menu inkl. vinbar, øl og vand: 745,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand, vand
Man henter selv vin og øl i baren - ingen flasker på bordet

Menu inkl. alkokolfri drikkevarer: 600,-
Saft, sodavand og vand.

Bestilles og forudbetales her.

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

Hest & Rytter

09/03 - 13/03 2022
Restauranten er åben

Du kan reservere bord på tlf. 41 72 30 60 eller online på:


Onsdag 9/3 kl. 17 - 21.30
Torsdag 10/3 kl. 12 - 21.30
Fredag 11/3 kl. 12 - 21.30
Lørdag 12/3 kl. 12 - 21.30
Søndag: Lukket

Vi serverer en ”Set Menu”

FORRET
Sæsonens forret.

HOVEDRET
Helstegt okseryg
Hertil serveres:
3 slags sides i sæson:
Pommes frites, pebersauce,
brød og kryddersmør

DESSERT
Sæsonens dessert.

PRIS:
Forret: 125,-
Hovedret: 275,-
Dessert: 125,-
Alle 3 retter: 475,-

Sprøde snacks med bobler kr. 95,-
Kaffe med petit fours: 75,-
 

Vi gør venligst opmærksom på, at der kun er adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til arrangementet i BOXEN.

Andrea Bocelli

Fredag 01/04-2022
Middag før koncerten


KONCERTMENU

3 slags sprøde snacks med bobler

Forret:
Røget laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette

Hovedret:
A Hereford Beefstouw delemenu
Helstegt okseryg
3 slags sides i sæson
Pebersauce
Friskbagt brød og kryddersmør

Dessert:
Variation over rabarber, fløde og karamel

Kaffe/te og sødt
 

PRISER:
Menu inkl. vinbar, øl og vand: 995,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand, vand
Man henter selv vin og øl i baren - ingen flasker på bordet

Menu inkl. alkoholfri drikkevarer: 750,-
Saft, sodavand og vand.


Bestilles og forudbetales her.


Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

Kashmir

Tors. 26/05-2022
Middag før koncerten


KONCERTMENU

3 slags sprøde snacks med bobler

Forret:
Røget laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette

Hovedret:
A Hereford Beefstouw delemenu
Helstegt okseryg
3 slags sides i sæson
Pebersauce
Friskbagt brød og kryddersmør

Dessert:
Variation over rabarber, fløde og karamel

Kaffe/te og sødt
 

PRISER:

Menu inkl. vinbar, øl og vand: 995,-
Ad libitum: Hvidvin, rødvin, dessertvin, øl, saft, sodavand, vand
Man henter selv vin og øl i baren - ingen flasker på bordet

Menu inkl. alkokolfri drikkevarer: 750,-
Saft, sodavand og vand.

Bestilles og forudbetales her.

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

André Rieu

Lør. 25/06-2022
Middag før koncerten


Koncertmenu
Gravad laks
med sennepsdressing og surbrød
Helstegt oksefilet
med flødebagte kartofler og blandet salat
Brownie med sorbet
Kaffe med chokolade


Kr. 525,- koncertmenu inkl. øl & vand
Kr. 625,- koncertmenu inkl. husets vin
Kr. 825,- koncertmenu inkl. udsøgte vine

Bestilles og forudbetales her

Vi gør venligst opmærksom på, at middagsbilletten kun giver adgang til restauranten, hvis man samtidig har billet til koncerten.

keyboard_arrow_up