Lokalmenuer i Lund

JULEMENU 2021
Serveres fra 1. november til 23. december
 

FORRET
Gravad laks
Serveres med kommensbrød og sennepsdressing.
 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med pommes frites, valgfri sauce og brød.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

3 retter Kr. 395,-

Smag og del vores  lækre grøntsagssides for 45 kr. pr. person

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-
(Gælder søndag-torsdag*)


*Restauranten i Lund holder lukket søndag og mandag.
Restauranten i Skovshoved holder lukket søndag.

50-års Fødselsdagsmenu
Serveres søndag-torsdag* i hele oktober måned.
 

BØF BEARNAISE
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

PANDEKAGE
Hjemmelavet pandekage med vaniljeis og orangesauce.

2 retter: 275 kr.
 

*Restauranten i Lund holder lukket søndag og mandag.
Restauranten i Skovshoved holder lukket søndag.

FORRET
Vælg én af følgende:

1. Håndpillede rejer med mango, chili, sprød salat
2. Serranoskinke med avocadeo, bagt tomat og rucula
3. Røget laks med grønne asparges, agurkecrème og caviar.

Brød og smør til alle forretter


HOVEDRET

250 g bøf af oksefilet
Hertil kartoffel/grøntsagstilbehør, kryddersmør, sauce bearnaise og brød


DESSERT
Vælg én af følgende:

1. Vaniljeis med chokoladesauce og friske bær
2. Rabarber Special med crunch, flødeskum og vaniljeis
3. Chokoladekage med bær, purée og sorbet


3 retter: Kr. 465,- pr. couvert

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up