Lokalmenuer i Lund

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Februar - oktober 2019
 

FORRET - Vælg én af følgende:
1. Gravad laks med rævedressing og surbrød
2. Carpaccio af oksekød med Manchego-ost og oliven
3. Rejecocktail med håndpillede rejer
Brød og smør til alle forretter
 

HOVEDRET
200 g bøf af oksefilet. Serveres med pommes frites, persillesmør, pebersauce og salatbar
 

DESSERT - Vælg én af følgende:
1. Pandekager med is og orangesauce
2. Brownie-chokoladekage med sorbet og råsyltede rabarber
3. Kastberg vaniljeis med callebaut-chokoladesauce
 

Pris pr. couvert: 455 kr.
Kun mod forudbestilling. Mininimum 10 couverter
Gælder i perioden  februar-oktober 2019

 

 

Julemenu Lund 2019
Serveres i hele november & december måned.

 

FORRET
Gravad laks med hjemmelavet sennepsdressing og surbrød.

HOVEDRET
200 g bøf af oksefilet. Serveres med pommes frites og pebersauce.
Hertil fri salatbar.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter inkl. salatbar: 425 kr.
Serveres i hele november & december måned.

 

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up