Lokalmenuer i Lund

Efterårsmenu 2020
Serveres i september og oktober
 

SVAMPE À LA CRÈME
Svampe, fløde, løg, krydderurter, ristet brød.
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites,
pebersauce, pebercrème og brød.

2 retter: 295 kr.
 

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

(12S) Fællesspisning 750     / €107
Del en steg af oksefilet på ca. 1 kg.
Hertil serveres: 2 slags grøntsagstilbehør. Pommes frites. Rødløgsdressing.
Maks. 4 personer pr. steg

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Grøntsagstilbehør kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

FORRET
Vælg én af følgende:

1. Tomatsuppe toppet med brødtern og basilikum
2. Carpaccio af grillet oksemørbrad med oliven og parmesanost
3. Rejecocktail på sprød icebergsalat

Brød og smør til alle forretter


HOVEDRET

200 g bøf af oksefilet
Hertil pommes frites, persillesmør, sauce bearnaise og salat


DESSERT
Vælg én af følgende:

1. Blødende chokoladekage med puré, is og friske bær
2. Pandekager med vaniljeis og orangesauce
3. Tre slags is fra Kastbergs med sødt og sprødt


3 retter: Kr. 455,- pr. couvert

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up