Lokalmenuer i Lund

SØNDAGSSTEG

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.

Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, Pommes frites, Hereford Bearnaise- eller pebersauce, Brød

Samlet pris: 595 kr.

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min. Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Selskabsmenu Lund
September - december 2018

 

FORRET - Vælg én af følgende:
1. Ferskrøget laks med stuvet spinat.
2. Flødelegeret svampesuppe med finthakket grøn peber.
3. Carpaccio af Shellback oksekød med ost og oliven.
Brød og smør til alle forretter.

HOVEDRET
200 g bøf af oksefilet. Serveres med pommes frites, persillesmør, pebersauce og fri salatbar.

DESSERT - Vælg én af følgende:
1. Pandekager med vaniljeis.
2. Lunds æbletrifli med skum.
3. Nøddekage med nougatcrème og bær.

 

Pris pr. couvert: 455 kr.
Kun mod forudbestilling. Mininimum 10 couverter.
Gælder i perioden  september - december 2018.

 

 

Julemenu Lund
Serveres i hele november & december måned.

 

FORRET
Gravad laks med hjemmelavet sennepsdressing og surbrød.

HOVEDRET
200 g bøf af oksefilet. Serveres med pommes frites og pebersauce.
Hertil fri salatbar.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter inkl. salatbar: 425 kr.
Serveres i hele november & december måned.

 

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up