Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Frokostbøf       275,-
Oksefilet, ca. 200 g.

Serveres med sæsonens tilbehør.

Du kan naturligvis også bestille en ret
fra menukortet til frokost.

 

Gravad laks 155 kr.
Avocadosalat (Vegetar) 125 kr.
Scampi fritti 155 kr.
Østers, pr. stk. 39 kr.
Beefstouw tartar 155 kr.
Hummersuppe 155 kr.

OKSEKØD FOR ÉN

Mørbrad
#10A ca. 175 g  395 kr.

Filet
#12A ca. 250 g  395 kr.

Ribeye
#18A ca. 300 g  450 kr.

T-Bone
#13A ca. 500 g 495 kr.

Hakkebøf
#14A ca. 200 g  225 kr.

OKSEKØD FOR TO

Mørbrad
#10D ca. 400 g

Filet
#12D ca. 500 g

Ribeye
#18D ca. 450 g

Pr. person  395 kr. ved 2 personer
Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

Ønsker du ikke at dele med nogen, koster bøffen  725 kr.

Vores filet og ribeye kommer fra certificeret europæisk Angus-kvæg af højeste kvalitet. Kvæget boltrer sig på store græsbeklædte vidder og fodres med korn i 150 dage for at udvikle en helt unik smag og fedtmarmorering.
 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammeculotte
#30A  ca. 200 g   335 kr.

Rødspætte
#15A   310 kr.

Kyllingebryst
 #11B    250 kr.

Vegetarret
Grillet selleri med ristet grønt og urter
 #11V    225 kr.

Tilbehøret serveret som hovedret (Vegetarisk)  
 #20A   175 kr.

Tilbehøret er inkluderet i prisen på din hovedret.
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

Tilkøb:
Bearnaise- eller pebersauce  35 kr. pr. person.

 

 

Alt inkluderet i prisen (på nær sovsen).

Alle sideretter er inkluderet, når du bestiller hovedret. Hovedrettens pris dækker altså det fulde måltid på A Hereford Beefstouw.
I får vores lækre, sæsonaktuelle tilbehør serveret til deling ved bordet.
Og skulle appetitten være til mere, får I selvfølgelig mere tilbehør uden beregning.

Tilbehøret består af:
Årstidsbestemt grøntsagsretter og kartoffel.

Bearnaise- eller pebersauce kan tilkøbes for 35 kr. pr. person.

Variation af chokolade og passion  95 kr.
Sæsonens tærte    95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl  95 kr.
Irish Coffee, 6 cl  145 kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med kartofler og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med kartofler og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med kartofler, remoulade og børnegrønt.

To Pølser med kartofler, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

En hel steg af oksefilet

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel

​​​​​​​Kr. 195 pr. pers. 
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person

(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter). 

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Smag på Beefstouw
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og kartoffeltilbehør til deling ved bordet.

Pris: 275 kr.
Gælder søndag-torsdag.
Tilkøb af sauce: 35 kr.

JULEMENU 2022
Serveres i november & december

 

FORRET
Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og små salater.
 
HOVEDRET
Grillet bøf af tykstegsfilet
Hertil sæsonens grøntsagstilbehør til deling ved bordet*).

- Grønkålssalat med rosenkål og tranebær
- Ristede jordskokker med mandler og "røg"
- Årstidens kartoffel
 
DESSERT
”Risalamande”

Kr. 475 pp
Tilkøb af sauce kr. 35 pp

 

*) Med forbehold for lokale variationer

FORRET
Vælg én ud fra vores à la carte-forretter.

HOVEDRET
200 g bøf af oksefilet.
Med sæsonens tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Vælg én ud fra vores dessertkort.


3 retter: Kr. 495,- pr. couvert
Samme menu til alle i selskabet.
Min. 10 couverter.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up