Lokalmenuer i Tivoli

JULEMENU 2020
Serveres i november og december
 

3 retter Kr. 385,-

 

FORRET
Gravad laks - Vi byder igen.
Serveres med kommensbrød og sennepsdressing.
 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites og kryddersmør.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

 

Smag og del vores 4 lækre
grøntsagssides 45 kr. pr. person

 

NOVEMBERMENU 2020
Serveres søndag-torsdag i hele november
 

2 retter Kr. 295,-


HOVEDRET
Bøf Bearnaise
Af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og sauce bearnaise.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

 

Smag og del vores 4 lækre
grøntsagssides 45 kr. pr. person

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Grøntsagstilbehør kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up