Lokalmenuer i Tivoli

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-
Gælder søndag-torsdag.

En hel steg af oksefilet - ca. 1 kg.
Hertil serveres: Pommes frites, grøntsager, Hereford bearnaise- eller pebersauce og brød.

Samlet pris: 595 kr. for 4 personer

Maks. 4 personer pr. steg. Tilkøb pr. pers. 148 kr.
Tilbuddet gælder hver søndag.

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Frokostmenu - kan fås alle dage
Med tidsgaranti på 1 time.

GRAVAD LAKS
med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing. 

FROKOSTBØF
Bøf bearnaise af, ca. 175 g serveres med pommes frites, sauce bearnaise  og brød.

KAFFE
 
Pris pr. pers. kr. 175,-
Med tidsgaranti på 1 time.

MENU 2
Get-together Menu

FORRET
Gravad laks
Laksen graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med krydderurtesalat og lun peberrodscrème
Hertil brød og smør

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel og pommes frites, kryddersmør og sauce

DESSERT
Kastberg is
En smagning af is og sorbet fra ismageren Joachim Kastberg ledsaget af lidt sprødt

3 retter: 330 kr
Mulighed for tilkøb af grøntsagssides


Pris per person
Min. 15 personer

MENU 3
A Hereford Beefstouw Menu

Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu:

FORRET
Gravad laks
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med sennepsdressing
Hertil kommensbrød og smør

 

HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 250 g - grillet efter eget valg
Hertil valgfri sauce og kartoffel

 

DESSERTER
A Hereford Special
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

eller

A Hereford Sæson Special - Sprøg din tjener.

2 retter: 349 kr
3 retter: 399 kr
Mulighed for tilkøb af grøntsagssides

Pris per person

Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g

 

Vinpakker

BASIS
Husetes hvidvin
Husets rødvin
Hjemmebrygget øl
Sodavand
3 timer ad libitum:     295 kr
3 genstande:     180 kr


SPANSK
Hvid: Albariño, Lagar de Costa (Raix Baixas)
Rød: Proelio, Rioja Crianza eller
Rød: Trus Reserva, Ribera del Duero
3 timer ad libitum: 395 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 225 kr


ITALIENSK
Hvid: Soave, Vicentini Agostino, Verona
Rød: Tyrannus, Primitivo di Manduria eller
Rød: Chianti Classico, Bandini, Villa Pomona, Toscana
3 timer ad libitum: 425 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 295 kr


OVERSØISK
Hvid: Mornington Peninsula, Chardonnay, Yabby Lake, Australien
Rød: Nikela – Grangehurst Winery, Sydafrika eller
Rød: Cabernet Sauvignon, Seven Falls Cellars, USA
3 timer ad libitum: 450 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 300 kr


FRANSK
Hvid: Chablis, Dauvissat, Bourgogne
Rød: Ségla, 2. vin de Château Rausan Ségla, Margaux eller
Rød: Château Chantalouette, 2. vin de Ch. de Sales, Pomerol
3 timer ad libitum: 495 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 330 kr


LUKSUS
Hvid: Meursault, Clos de Corvées Citeau, Chavy, Bourgogne
Hvid: Pouilly Fuissé, Nectar, Roger Lassarat, Bourgogne
Rød: Nuits St. Georges, J. Tardy & Fils, Bourgogne
Rød: Châteauneuf-du-Pape, Hautes Brusquières
Rød: Arnione, Bolgheri, Campo Alla Sughera, Toscana, Italien
Rød: Barbaresco, Cotta, Sottimano, Piemonte, Italien

3 timer, ad libitum: 750 kr
En type hvid- og en type rødvin

 

Isvand er inkluderet i alle vinpakkerne
Alle priser er per person

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up