Lokalmenuer i Tivoli

Efterårsmenu 2021
Serveres i hele september måned
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, pebersauce, pebercrème og brød.

EFTERÅRSDESSERT
Bær Special - med sæsonens friske bær, Kastbergs is, sukkerristede nødder, likør og flødeskum.

2 retter: 295 kr.
 

 

JULEMENU 2021
Serveres fra 1. november til 23. december
 

FORRET
Gravad laks
Serveres med kommensbrød og sennepsdressing.
 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med pommes frites, valgfri sauce og brød.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

3 retter Kr. 395,-

Smag og del vores  lækre grøntsagssides for 45 kr. pr. person

 

50-års Fødselsdagsmenu
Serveres søndag-torsdag* i hele oktober måned.
 

BØF BEARNAISE
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

PANDEKAGE
Hjemmelavet pandekage med vaniljeis og orangesauce.

2 retter: 275 kr.
 

*Restauranten i Lund holder lukket søndag og mandag.
Restauranten i Skovshoved holder lukket søndag.

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-
Gælder søndag-torsdag.

En hel steg af oksefilet - ca. 1 kg.
Hertil serveres: Pommes frites, grøntsager, Hereford bearnaise- eller pebersauce og brød.

Samlet pris: 595 kr. for 4 personer

Maks. 4 personer pr. steg. Tilkøb pr. pers. 148 kr.
Tilbuddet gælder hver søndag.

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Frokostmenu - kan fås alle dage
Med tidsgaranti på 1 time.

GRAVAD LAKS
med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing. 

FROKOSTBØF
Bøf bearnaise af, ca. 175 g serveres med pommes frites, sauce bearnaise  og brød.

KAFFE
 
Pris pr. pers. kr. 175,-
Med tidsgaranti på 1 time.

MENU 1
Apollo Menu

FORRET
Et udvalg af snacks på træbræt

HOVEDRET
Klassiske spareribs med coleslaw,
barbecuesauce og bagt kartoffel med smør

DESSERT
Vaniljeis med saltet ølkaramel og crumble

ØLPAKKE
Apollos fire typer
hjemmebryggede øl ad libitum

3 retter: 299 kr
Ølpakke: 280 kr
Mulighed for tilkøb af grøntsagssides


Pris per person
Min. 15 personer

 

MENU 2
Get-together Menu

FORRET
Gravad laks
Laksen graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med krydderurtesalat og lun peberrodscrème
Hertil brød og smør

HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel og pommes frites, kryddersmør og sauce

DESSERT
Kastberg is
En smagning af is og sorbet fra ismageren Joachim Kastberg ledsaget af lidt sprødt

3 retter: 330 kr
Mulighed for tilkøb af grøntsagssides


Pris per person
Min. 15 personer

MENU 3
A Hereford Beefstouw Menu

Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu:

FORRET
Gravad laks
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med sennepsdressing
Hertil kommensbrød og smør

 

HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 250 g - grillet efter eget valg
Hertil valgfri sauce og kartoffel

 

DESSERTER
A Hereford Special
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

eller

A Hereford Sæson Special - Sprøg din tjener.

2 retter: 349 kr
3 retter: 399 kr
Mulighed for tilkøb af grøntsagssides

Pris per person

Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g

 


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up