Lokalmenuer i Tivoli

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

MENU 1
Apollo Menu

FORRET
Et udvalg af snacks på træbræt

HOVEDRET
Klassiske spareribs med coleslaw,
barbecuesauce og bagt kartoffel med smør

DESSERT
Vaniljeis med saltet ølkaramel og crumble

ØLPAKKE
Apollos fire typer
hjemmebryggede øl ad libitum

3 retter: 299 kr
Ølpakke: 280 kr

Pris per person
Min. 10 personer

 

MENU 2
Get-together Menu

FORRET
Gravad laks
Laksen graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med krydderurtesalat og lun peberrodscrème
Hertil brød og smør

HOVEDRET
Helstegt højreb, ca. 200 g
Ledsages af kålsalat med rødbede, soltørrede tranebær og sprøde kerner
Serveres med sæsonens kartoffel og pommes frites, kryddersmør og sauce

DESSERT
Kastberg is
En smagning af is og sorbet fra ismageren Joachim Kastberg ledsaget af lidt sprødt

3 retter: 349 kr
Pris per person
Min. 10 personer

MENU 3
A Hereford Beefstouw Menu

Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu:

FORRETTER
Gravad laks
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med sennepsdressing
Hertil kommensbrød og smør

eller

Carpaccio
med oliven, parmesan, citron og lunt brød

HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g - grillet efter eget valg
Hertil valgfri sauce og kartoffel

DESSERTER
A Hereford Special
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

eller

Fru Damgaards æblekage med mandler og makroner

2 retter: 349 kr
3 retter: 399 kr
Salatbar:  55 kr

Pris per person
Min. 10 personer
Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g

 

Vinpakker

BASIS
Husetes hvidvin
Husets rødvin
Hjemmebrygget øl
Sodavand
3 timer ad libitum:     295 kr
3 genstande:     180 kr


SPANSK
Hvid: Albariño, Lagar de Costa (Raix Baixas)
Rød: Proelio, Rioja Crianza eller
Rød: Trus Reserva, Ribera del Duero
3 timer ad libitum: 395 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 225 kr


ITALIENSK
Hvid: Soave, Vicentini Agostino, Verona
Rød: Tyrannus, Primitivo di Manduria eller
Rød: Chianti Classico, Bandini, Villa Pomona, Toscana
3 timer ad libitum: 425 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 295 kr


OVERSØISK
Hvid: Mornington Peninsula, Chardonnay, Yabby Lake, Australien
Rød: Nikela – Grangehurst Winery, Sydafrika eller
Rød: Cabernet Sauvignon, Seven Falls Cellars, USA
3 timer ad libitum: 450 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 300 kr


FRANSK
Hvid: Chablis, Dauvissat, Bourgogne
Rød: Ségla, 2. vin de Château Rausan Ségla, Margaux eller
Rød: Château Chantalouette, 2. vin de Ch. de Sales, Pomerol
3 timer ad libitum: 495 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 330 kr


LUKSUS
Hvid: Meursault, Clos de Corvées Citeau, Chavy, Bourgogne
Hvid: Pouilly Fuissé, Nectar, Roger Lassarat, Bourgogne
Rød: Nuits St. Georges, J. Tardy & Fils, Bourgogne
Rød: Châteauneuf-du-Pape, Hautes Brusquières
Rød: Arnione, Bolgheri, Campo Alla Sughera, Toscana, Italien
Rød: Barbaresco, Cotta, Sottimano, Piemonte, Italien

3 timer, ad libitum: 750 kr
En type hvid- og en type rødvin

 

Isvand er inkluderet i alle vinpakkerne
Alle priser er per person

 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

FORRET
Græskarsuppe med bacon og ristede græskarkerner

HOVEDRET
Familiesteg (ca. 1 kg. steg af oksefilet) inkl. sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce og brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Gælder fra d. 11. - 3. november 2019.

JULEMENU 2019

FORRET
Gravad laks efter fru Damgaards opskrift.
Serveres med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing.

HOVEDRET
Grillet bøf (ca. 200 g) sydamerikansk oksefilet af græsfodret kvæg.
Serveres med valgfri kartoffel og kryddersmør.
Hertil salatbar.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 399 kr. (Pris pr. person)
Serveres i november & december.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up