Lokalmenuer i Tivoli

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

GET-TOGETHER-MENU

FORRET
Gravad laks - Laksen kommer fra Færøerne og graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med krydderurtesalat og lun peberrodscrème. Hertil brød og smør.


HOVEDRET
Helstegt Højreb ca. 200 g.
Ledsages af kålsalat med rødbede, soltørrede tranebær og sprøde kerner.
Serveres med sæsonens kartoffel og pommes frites, kryddersmør og sauce.

 
DESSERT
Hvid chokolade parfait.
Med kompot af blomme og æble drysset med ristede hasselnødder.

 
PRIS PR. COUVERT: Kr. 299,-

(Min. 15 personer)
Bemærk venligst, at vi ændrer tilbehør efter sæson.


 



TIVOLI MENU

FORRET
Hereford Tapas Tallerken
Fru Damgaards gravad laks med sennepsdressing og lunt kommensbrød.
Carpaccio med oliven, parmasan, citron og lunt brød.
Sprøde scampi med citron og en dressing lavet på madagaskarpeber.


HOVEDRET
Helstegt højreb, ca. 200 g
Ristede svampe og knoldselleri bagt med citron og timian.
Sæsonens kartoffel og pommes frites. Kryddersmør og sauce.

 
DESSERT
Kastberg is. En smagning af is og sorbet fra is-mageren Joachim Kastberg ledsaget af lidt sprødt.

 
PRISER PR. COUVERT
2 retter 349,-
3 retter 399,-

(min. 15 og maks 30 personer)
(Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g)
Bemærk venligst, at vi ændrer tilbehør efter sæson.


 



A HEREFORD BEEFSTOUW MENU
Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu ud fra følgende:


FORRETTER
Gravad laks (A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971.
Serveres med sennepsdressing. Hertil kommensbrød og smør.

Eller

Carpaccio med oliven, parmasan, citron og lunt brød.

 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g - Grillet efter eget valg.
Hertil vores lækre salatbar, valgfri sauce og kartoffel.
(Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g)

 
DESSERTER
A Hereford Special (A Hereford Beefstouw Signatur)
Vanilleis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch

Eller

Fru Damgaards æblekage Med mandler og makroner.

 

PRISER PR. COUVERT
2 retter: Kr. 399,-
3 retter: Kr. 469,-

(min. 15 personer)
Bemærk venligst, at vi ændrer tilbehør efter sæson.

 

 

JULEMENU 2018

FORRET
Gravad laks efter fru Damgaards opskrift.
Serveres med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing.

HOVEDRET
Grillet bøf (ca. 200 g) sydamerikansk oksefilet af græsfodret kvæg.
Serveres med valgfri kartoffel og kryddersmør.
Hertil salatbar.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 395 kr. (Pris pr. person)
Serveres i november & december.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up