Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

FROKOSTBØF  195 kr.
200 g bøf af oksefilet.
Serveres med salat og stegte kartofler.

CHEESEBURGER 165 kr.
Hakket, grillet oksekød, grov sennepsmayo,
sprød salat, syltede rødløg og ost.
Serveres med stegte kartofler.

BAGT KULLER  165 kr.
Kuller bagt i krydret tomat og hvidløgsolie.
Serveres med brød og grillet citron.

CÆSARSALAT MED KYLLING  155 kr.
Romainesalat vendt med cæsardressing,
drysset med høvlet parmesan og to slags croutoner.
Friskgrillet kyllingebryst.

PRE-DINNER
Bobler eller valgfri cocktail med snacks  125 pr. person
- spørg din tjener

 

#1  Gravad laks  155
Med dildcrème, sennepsdressing og sprøde salater.
Kan serveres vegetarisk.

#4  Østers
1 stk  39  /  3 stk  99  /  6 stk 179

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
Serveres med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

#5  Beefstouw tatar  155
Rørt tatar med salater, sprødt rugbrød og brøndkarse.

#6  Hummersuppe  155
Med scampi-soufflee, dild og selleri.

OKSEKØD FOR ÉN

Mørbrad
#10A ca. 175 g  395 kr.

Filet
#12A ca. 250 g  395 kr.

Ribeye
#18A ca. 300 g  450 kr.

T-Bone
#13A ca. 500 g 495 kr.

Hakkebøf
#14A ca. 200 g  225 kr.

OKSEKØD FOR TO

Mørbrad
#10D ca. 400 g

Filet
#12D ca. 500 g

Ribeye
#18D ca. 450 g

Pr. person  395 kr. ved 2 personer
Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

Ønsker du ikke at dele med nogen, koster bøffen  725 kr.

Vores filet og ribeye kommer fra certificeret europæisk Angus-kvæg af højeste kvalitet. Kvæget boltrer sig på store græsbeklædte vidder og fodres med korn i 150 dage for at udvikle en helt unik smag og fedtmarmorering.
 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammeculotte
#30A  ca. 200 g   335 kr.

Rødspætte
#15A   310 kr.

Kyllingebryst
 #11B    250 kr.

Vegetarret
Grillet selleri med ristet grønt og urter
 #11V    225 kr.

Tilbehøret serveret som hovedret (Vegetarisk)  
 #20A   175 kr.

Tilbehøret er inkluderet i prisen på din hovedret.
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

Tilkøb:
Bearnaise- eller pebersauce  35 kr. pr. person.

 

 

Alt inkluderet i prisen (på nær sovsen).

Alle sideretter er inkluderet, når du bestiller hovedret. Hovedrettens pris dækker altså det fulde måltid på A Hereford Beefstouw.
I får vores lækre, sæsonaktuelle tilbehør serveret til deling ved bordet.
Og skulle appetitten være til mere, får I selvfølgelig mere tilbehør uden beregning.

Tilbehøret består af:
Årstidsbestemt grøntsagsretter og kartoffel.

Bearnaise- eller pebersauce kan tilkøbes for 35 kr. pr. person.

Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og sprøde salater.

Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

Sæsonens dessert.


Alle 3 retter     575
Forret & hovedret    495
Hovedret & dessert  455

Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35
Priser pr. person

 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 pr. person

 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 pr. person

Variation af chokolade og passion  95 kr.
Sæsonens tærte    95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl  95 kr.
Irish Coffee, 6 cl  145 kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med kartofler og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med kartofler og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med kartofler, remoulade og børnegrønt.

To Pølser med kartofler, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Menuen serveres fra d. 13/10 t.o.m. 6/11-2022.

Forudbestiling er nødvendig.
Reserveres der samme dag, som du skal besøge os, skal du lave reservationen senest klokken 16.00

FORRET
Græskarsuppe
Med syltet selleri, grøn olie og sprøde græskarkerner.

HOVEDRET
Skiver af helstegt oksefilet
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

Kr. 225 pr. person
Børn under 12 år: Kr. 125,-


Tilkøb: Béarnaise- eller pebersauce: Kr. 35,-

JULEMENU 2022
Serveres i november & december

 

FORRET
Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og små salater.
 
HOVEDRET
Grillet bøf af tykstegsfilet
Hertil sæsonens grøntsagstilbehør til deling ved bordet*).

- Grønkålssalat med rosenkål og tranebær
- Ristede jordskokker med mandler og "røg"
- Årstidens kartoffel
 
DESSERT
”Risalamande”

Kr. 475 pp
Tilkøb af sauce kr. 35 pp

 

*) Med forbehold for lokale variationer

SELSKABSMENU
(Minimum 20 personer og kun mod forudbestilling).

FORRET
Røget laks med avocado, citron,
sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret), ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens tærte

Alle 3 retter    495 kr.
Forret & hovedret    415 kr.
Hovedret & dessert    365 kr.

 

TILKØB

Snacks med bobler  95 kr.
Ønskes en større bøf, er prisen pr. 50 g  45 kr.
Bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Kaffe/te med lidt sødt  45 kr.


DRIKKEVARER

Fri husets vin, øl og sodavand i 3 timer  395 kr.
3 genstande (husets vin, 50 cl øl/sodavand)  180 kr.
3 glas vin tilpasset menuen  275 kr.

 

HELE PAKKEN
Min. 20 personer

Snacks med bobler
3-retters menu
Kaffe/te med lidt sødt

Fri husets vin, øl og
sodavand i 3 timer

895 kr.

(Minimum 20 personer og kun mod forudbestilling).


Alle priser pr. person

Har I lyst til noget andet, er der altid mulighed for, at vi sammensætter en menu lige efter jeres ønsker. Ring til os, eller kom ind og få en snak.

 

 

En hel steg af oksefilet

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel

​​​​​​​Kr. 195 pr. pers. 
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person

(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter). 

Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up