FROKOST (Kl. 12.00-16.00)add
FROKOSTBØF 195 kr.
Steak Bearnaise. 200 g bøf af oksefilet.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
CHEESEBURGER 155 kr.
Hakket, grillet oksekød, grov sennepsmayo,
sprød salat, syltede rødløg og ost.
Serveres med pommes frites.
FISH & CHIPS 155 kr.
Kuller friteret i øldej med tatarsauce og pommes frites.
CÆSARSALAT MED KYLLING 155 kr.
Romainesalat vendt med cæsardressing,
drysset med høvlet parmesan og to slags croutoner.
Friskgrillet kyllingebryst.
FORRETTERadd
PRE-DINNER
Bobler eller valgfri cocktail med snacks 125 pr. person
- spørg din tjener
#1 Røget laks 155
Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
Kan serveres vegetarisk.
#3 Scampi fritti 145
Med Madagascarpebercrème.
#4 Østers
1 stk 39 / 3 stk 99 / 6 stk 179
Smagfulde irske “Rock Oysters”.
Serveres med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.
#5 Beefstouw tatar 155
Rørt tatar med salater, sprødt rugbrød og brøndkarse.
#6 Hummersuppe 155
Med scampi-soufflee, dild og selleri.
HOVEDRETTERadd
MØRBRAD
#10A, ca. 140 g, 325 kr.
#10B, ca. 200 g, 450 kr.
#10D, ca. 400 g*, 835 kr.
FILET
#12A, ca. 275 g, 375 kr.
#12D, ca. 500 g *, 650 kr.
T-BONE
#13A, ca. 500 g, 495 kr.
RIBEYE
#18B, ca. 400 g, 585 kr.
HAKKEBØF
#14A, ca. 200 g, 225 kr.
LAMMEFILET PÅ BEN
#30A, ca. 300 g, 335 kr.
RØDSPÆTTE
#15A, 310 kr.
KYLLINGEBRYST
#11B, 250 kr.
EN HEL HUMMER
#19B, 695 kr.
* 10D, 12D og 18B er ideelle til at dele mellem 2 pers.
TILBEHØR
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
På A Hereford Beefstouw spiller tilbehøret en essentiel rolle i måltidet. Derfor anretter vi bordet med velsmagende sæsonaktuelt tilbehør - alt sammen inkluderet i prisen, når du bestiller hovedret.
Tilbehøret inkluderer:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel
Pommes frites
Tilbehøret serveret som hovedret 175
Vegetarisk.
TILKØB
Bearnaisesauce 35 kr. pr. person
Pebersauce 35 kr. pr. person
VORES FAVORITMENUadd
Røget laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 275 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
Sæsonens tærte.
Alle 3 retter 575
Forret & hovedret 495
Hovedret & dessert 455
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce 35
Priser pr. person
VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen 325 pr. person
HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt
950 pr. person
DESSERT & KAFFEadd
Variation af chokolade og passion 95 kr.
Sæsonens tærte 95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.
Alm. kaffe (Americano) 35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35 kr.
Irish Coffee, 3 cl 95 kr.
Irish Coffee, 6 cl 145 kr.
BØRNEMENU (Børn under 12 år)add
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.
Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.
To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.
Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.
Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.
(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).
SELSKABSMENU TIVOLIadd
Selskabsmenu (min. 10 personer).
FORRET
Røget laks med avocado, citron,
sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret), ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
DESSERT
Rabarbertærte med vaniljeis
Alle 3 retter 495 kr.
Forret & hovedret 415 kr.
Hovedret & dessert 365 kr.
TILKØB
Snacks med bobler 95 kr.
Ønskes en større bøf, er prisen pr. 50 g 45 kr.
Bearnaise- eller pebersauce 35 kr.
Kaffe/te med lidt sødt 45 kr.
DRIKKEVARER
Fri husets vin, øl og sodavand i 3 timer 395 kr.
3 genstande (husets vin, 50 cl øl/sodavand) 180 kr.
3 glas vin tilpasset menuen 275 kr.
HELE PAKKEN
Min. 15 personer
Snacks med bobler
3-retters menu
Kaffe/te med lidt sødt
Fri husets vin, øl og
sodavand i 3 timer
895 kr.
Alle priser pr. person
Har I lyst til noget andet, er der altid mulighed for,
at vi sammensætter en menu lige efter jeres ønsker.
Ring til os, eller kom ind og få en snak.
SØNDAGSSTEGadd
En hel steg af oksefilet
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel
Pommes frites
Kr. 195 pr. pers.
Tilkøb af sauce: 35 kr. pr. person
(Gælder kun søndag og ved minimum 4 couverter).
Skal forudbestilles, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Alle priser er inkl. moms og betjening.
Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.