BUSINESS LUNCHadd
Frokostmenu - kan fås alle dage
Med tidsgaranti på 1 time.
GRAVAD LAKS
med kommensbrød og hjemmelavet sennepsdressing.
FROKOSTBØF
Oksefilet, ca. 150 g serveres med pommes frites, sauce bearnaise, kryddersmør og brød.
KAFFE
Pris pr. pers. kr. 175,-
Med tidsgaranti på 1 time.
FROKOST (Kl. 12.00-16.00)add
Cæsarsalat (40A) Kr. 95 / €14
Romainesalat med parmesan og croutoner.
Cæsarsalat med kylling (40B) Kr. 119 / €17
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.
Apollo CheeseBurger (41) Kr. 119 / €17
Hakket, grillet oksekød, grov sennepsmayo, sprød salat,
syltede rødløg og ost. Serveres med pommes frites.
Beefstouw Tatar (42) Kr. 135 / €19
Husets tatar af håndskåret oksemørbrad.
Serveres med pommes frites.
Hofmans Fish & Chips (43) Kr. 119 / €17
Kuller stegt i øldej med sauce tatar og ærtepuré.
Serveres med pommes frites.
Spareribs (44) Kr. 119 / €17
Ca. 300 g. Barbecueglaserede svinekamben.
Serveres med coleslaw og pommes frites.
Grillspyd (45) Kr. 119 / €17
Med oksekød og grøntsager.
Serveres med pommes frites.
Frokostbøf (46) Kr. 135 / €19
Oksefilet, ca. 150 g.
Serveres med pommes frites.
FORRETTERadd
Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Limfjordsøsters, pr. stk. 45 kr.
Beefstouw tatar 125 kr.
Sæsonens forretter - spørg tjeneren.
HOVEDRETTERadd
BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 285 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 360 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 350 g, 395 kr.
T-Bone (13F), ca. 750 g, 595 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 175 kr.
DELEMÅLTID
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 690 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.
T-Bone til 2, ca. 750 g, 595 kr.
LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 325 kr.
FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 195 kr.
FISK
Rødspætte, 275 kr.
VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 185 kr.
TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille) samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.
Salatbaren er midlertidigt lukket.
Prøv i stedet for et af vores nye grøntsagstilbehør: 45 kr.
Vi har altid 4 at vælge mellem, og de varierer efter årstiden.
Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce), 35 kr.
DESSERT & KAFFEadd
A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet 90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35 kr.
Alm. kaffe (Americano) 35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35 kr.
Irish Coffee, 3 cl 85 kr.
Irish Coffee, 6 cl 130 kr.
BØRNEMENU (Børn under 12 år)add
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.
Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.
Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & salat.
To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.
Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.
Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.
(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).
SELSKABSMENUER TIVOLIadd
MENU 1
Apollo Menu
FORRET
Et udvalg af snacks på træbræt
HOVEDRET
Klassiske spareribs med coleslaw,
barbecuesauce og bagt kartoffel med smør
DESSERT
Vaniljeis med saltet ølkaramel og crumble
ØLPAKKE
Apollos fire typer
hjemmebryggede øl ad libitum
3 retter: 299 kr
Ølpakke: 280 kr
Salatbar: 55 kr.
Pris per person
Min. 15 personer
MENU 2
Get-together Menu
FORRET
Gravad laks
Laksen graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med krydderurtesalat og lun peberrodscrème
Hertil brød og smør
HOVEDRET
Helstegt oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel og pommes frites, kryddersmør og sauce
DESSERT
Kastberg is
En smagning af is og sorbet fra ismageren Joachim Kastberg ledsaget af lidt sprødt
3 retter: 330 kr
Salatbar: 55 kr.
Pris per person
Min. 15 personer
MENU 3
A Hereford Beefstouw Menu
Sammensæt jeres egen 2- eller 3-retters menu:
FORRETTER
Gravad laks
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Laksen kommer fra Færøerne og den graves efter Fru Damgaards opskrift fra 1971
Serveres med sennepsdressing
Hertil kommensbrød og smør
eller
Carpaccio
med oliven, parmesan, citron og lunt brød
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g - grillet efter eget valg
Hertil valgfri sauce og kartoffel
DESSERTER
A Hereford Special
(A Hereford Beefstouw Signatur)
Vaniljeis, rommarinerede rosiner, ingefær, flødeskum, kaffedrys og Caloric Punch
eller
A Hereford Sæson Special - Sprøg din tjener.
2 retter: 349 kr
3 retter: 399 kr
Salatbar: 55 kr
Pris per person
Ønskes større bøf, er prisen 50 kr. pr. 50 g
Vinpakker
BASIS
Husetes hvidvin
Husets rødvin
Hjemmebrygget øl
Sodavand
3 timer ad libitum: 295 kr
3 genstande: 180 kr
SPANSK
Hvid: Albariño, Lagar de Costa (Raix Baixas)
Rød: Proelio, Rioja Crianza eller
Rød: Trus Reserva, Ribera del Duero
3 timer ad libitum: 395 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 225 kr
ITALIENSK
Hvid: Soave, Vicentini Agostino, Verona
Rød: Tyrannus, Primitivo di Manduria eller
Rød: Chianti Classico, Bandini, Villa Pomona, Toscana
3 timer ad libitum: 425 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 295 kr
OVERSØISK
Hvid: Mornington Peninsula, Chardonnay, Yabby Lake, Australien
Rød: Nikela – Grangehurst Winery, Sydafrika eller
Rød: Cabernet Sauvignon, Seven Falls Cellars, USA
3 timer ad libitum: 450 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 300 kr
FRANSK
Hvid: Chablis, Dauvissat, Bourgogne
Rød: Ségla, 2. vin de Château Rausan Ségla, Margaux eller
Rød: Château Chantalouette, 2. vin de Ch. de Sales, Pomerol
3 timer ad libitum: 495 kr
1 gl. hvid & 2 gl. rød: 330 kr
LUKSUS
Hvid: Meursault, Clos de Corvées Citeau, Chavy, Bourgogne
Hvid: Pouilly Fuissé, Nectar, Roger Lassarat, Bourgogne
Rød: Nuits St. Georges, J. Tardy & Fils, Bourgogne
Rød: Châteauneuf-du-Pape, Hautes Brusquières
Rød: Arnione, Bolgheri, Campo Alla Sughera, Toscana, Italien
Rød: Barbaresco, Cotta, Sottimano, Piemonte, Italien
3 timer, ad libitum: 750 kr
En type hvid- og en type rødvin
Isvand er inkluderet i alle vinpakkerne
Alle priser er per person
Alle priser er inkl. moms og betjening.
Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.