Nytårsaften 2020

Nytårsarrangement på A Hereford Beefstouw ved Tivoli, 31/12-2020

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.
Prisen inkluderer ikke entré til Tivoli.


Arrangementet slutter kl. 22.00

Klik her for at bestille bord til Nytårsaften


Se menuerne nedenfor.

Ibericoskinke & bobler
Trøffelcreme – sprødt brød.
Hertil et glas Erbaluce di Caluso Spumante, Ferrando 2013

Jordskoksuppe
Kogt på muslingfond - stykker af hummer - syltet knoldselleri - grøn olie

Helstegt oksemørbrad
Skiver af helstegt oksemørbrad - bagte svampe - morkelssauce - pommes Anna
Serveres med grøntkålssalat og glaserede rødbeder

Brombær Special
Caloric-marinerede brombær – vaniljeis – sukkerristede mandler

Kr. 895,- per couvert

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.

Denne børnemenu serveres til alle bestillingerne.


Sodavand ad libitum

FORRET
Rejecocktail
Rejer, salat og dressing.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 150 g.
Pommes frites og Bearnaisesauce.

DESSERT
Vaniljeis med chokoladesauce.

Pris pr. barn 350 kr.
Inkl. sodavand ad libitum
(Børn 12 år og derunder)

Kun mod forudbestilling og forudbetaling.

 

 

 

VINMENU 1

Riesling, Spätlese, Theo Minges, Pfalz 2010 (1 glas)
Proelio, Rioja Crianza 2015 (2 glas)
Riesling Auslese, Theo Minges, Pfalz 2018 (1 glas)

Kr. 375,- per person

 

VINMENU 2

Pouilly Fuissé “Nectar”, Lassarat 2011 (1 glas).
Château Chantalouette, 2. Vin de Chateau de Sales, Pomerol 2009 (2 glas).
Château Coutet, Barsac 2015 (1 glas).

Kr. 575,- per person


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up