Lokalmenuer i Kolding

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

 

JULEMENU 2019

FORRET
Gravad laks og røget laks med hjemmelavet sennepsdressing og kommensbrød.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 200 g. Serveres med pommes frites og pebersauce.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 425 kr. (Pris pr. person)
Tilkøb af salatbar: 55 kr.
Serveres i november & december.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores selskabsmenu.
 

Venligst bemærk, at vi kun serverer selskabsmenu ved forudbestilling senest en uge før.
Min. 10 couverter. Samme menu til alle.

 
Pris pr. couvert for 3 retter fra 455 kr.
Pris pr. couvert inkl. fri øl, vand og vin 749 kr.


Pris pr. couvert for salatbar  + 55 kr.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up