Lokalmenuer i Kolding

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Forret:
Hunmerbisque med krydderurter og scampi tilsmagt med cognac og fløde.

Hovedret:
Steak af 200 g oksefilet med vores eget smør og kartoffel efter eget valg.

2 retter 299 kr.

 

 

 

 

Kontakt os gerne for at høre nærmere om vores selskabsmenu.
 

Venligst bemærk, at vi kun serverer selskabsmenu ved forudbestilling senest en uge før.
Min. 10 couverter. Samme menu til alle.

 
Pris pr. couvert for 3 retter fra 455 kr.
Pris pr. couvert inkl. fri øl, vand og vin 749 kr.


Pris pr. couvert for salatbar  + 55 kr.

JULEMENU 2018

FORRET
Gravad laks med sprødt æble og citruscreme. Kommensbrød og smør.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet ca. 200 g.
Glaserede gulerødder og grønkålssalat med appelsin, granatæble og valnødder.
​Kartoffel med rosmarin og olivenolie, pebersauce og kryddersmør.

DESSERT
A Hereford Julespecial
Vaniljeis fra Joachim Kastberg, rosiner marineret i rom og sukkerristede mandler.
Flødeskum på toppen med kandiseret appelsinskal.

3 retter: 395 kr. (Pris pr. person)
Serveres i november & december.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up