Nuuk - Grønland

 

Book bord

Nuuk - Grønland

Ved siden af indlandsisen


A Hereford Beefstouw i Nuuk ligger på 5. sal i Hotel Hans Egede og byder på en af byens smukkeste udsigter over fjorden, Nordlandet og Nuuk. Restauranten er beliggende i lokaler, hvor indretningen er præget af det bedste inden for dansk design og hvor kunstneren Peter Carlsen har stået for udsmykningen i form af sine karakteristiske malerier. A Hereford Beefstouw i Nuuk er i sandhed stedet hvor mad og kunst går op i en højere enhed og hvor der er tid til at nyde den smukke udsigt.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Nuuk.


Se menu

Book bord

Kontakt

APERITIF


Crèmant Brut
98 kr.

Lille flaske til 2 glas.

FORRET


Røget laks
118 kr.

Med sennepsdressing.

Variation af snegle
110 kr.

Hvidløg/persille.
Svampe/mandler.
Estragon/gedeost.

Scampi fritti 
115 kr.

Med pikant grøn peberdressing.

Rejecocktail
98 kr.

 

Grønlandsk stenbiderrogn (Sæson)
155 kr.

Med blinis, crème fraîche og rødløg.

Karrysuppe
88 kr.

 

Limemarinerede kammuslinger
118 kr.

Med krydderurter og hvidløg.

Moskus-carpaccio
138 kr.

Tynde skiver marineret kød med parmesan.

Beefstouw tatar
138 kr.

Af håndskåret oksekød.

HOVEDRET

I prisen indgår pommes frites eller bagt kartoffel og kryddersmør.


OKSEKØD FRA GRILLEN

Mørbrad, ca. 180 g
325 kr.
Mørbrad, ca. 250 g
425 kr.
Filet, ca. 250 g
315 kr.
Filet, ca. 400 g
415 kr.
Ribeye, ca. 250 g
325 kr.
Ribeye, ca. 350 g
410 kr.
T-Bone, ca. 500 g
425 kr.
Tykstegsfilet, ca. 200 g
225 kr.
Kalvefilet, ca. 200 g
250 kr.
Grillspyd, ca. 150 g
165 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g
175 kr.

 

For to personer

Côte de boeuf, ca. 750 g
725 kr.

Skåret af oksehøjreb. Ca. 30 minutters tilberedningstid.
Prisen er for 2 personer, og kødet trancheres ved bordet.


RENSDYR / MOSKUS FRA GRILLEN

Rensdyr mignon, ca. 225 g
325 kr.
Filet af moskus, ca. 225 g
425 kr.
Rensdyr/moskusbøf, ca. 200 g
190 kr.

 


ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammefilet på ben, ca. 300 g
315 kr.
Grillet grønlandsk rødfisk
295 kr.

 


SALATBAR

Sammen med hovedret
88 kr.
Som hovedret
180 kr.

 


TILKØB TIL BØFFEN

Surf & Turf - en halv hummerhale
138 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
36 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er pommes frites eller bagt kartoffel samt kryddersmør inkluderet i prisen på din hovedret.

 

DESSERT


Ostetallerken
95 kr.
A Hereford Special
98 kr.
Pandekager i orangesauce med vaniljeis
108 kr.
Vaniljeis med varm chokoladesauce
88 kr.
Æblekage med mandler og flødeskum (Sæson)
78 kr.
Lun kransekage med blød nougat
48 kr.

 

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv. Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Nuuk


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Nuuk. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på (+299) 34 80 00.
 

Nuuk - Grønland

A Hereford Beefstouw
 

Restaurantens åbningstider:
Alle dage: 17.30 - 22.30

 

A Hereford Beefstouw
Hotel Hans Egede
Aqqusinersuaq 1-3
3900 Nuuk
Grønland
T. (+299) 34 80 00
 

 

keyboard_arrow_up