Velkommen til

Restauranten i Odense

Se menu

Book bord

 

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


A Hereford Beefstouw er ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i Odense.

Menuen


Med fællesnævneren møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige oksekød byder menukortet hos A Hereford Beefstouw på udskæringer for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores steakhouse i Odense. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Til at komplementere dit udvalgte stykke kød, kan du blandt andet prøve vores lækre grøntsagssides, som tilberedes med sæsonens friske råvarer. Endvidere tilbyder vi en krydret pebersauce eller en hjemmerørt bearnaisesauce.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw handler om første klasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Læs mere om kødet

Vinen


Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


Få en gennemført oplevelse på vores restaurant i Odense.

På A Hereford Beefstouw i hjertet af Odense byder vi vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden.

Book bord i Odense

Om Restauranten


Sæt dig til rette på A Hereford Beefstouw på Vestergade 13 i Odense, og forkæl dine sanser med et mageløst måltid.

Stemningen på A Hereford Beefstouw i Odense er præget af årtiers kæleri for detaljen. Restauranten har altid været drevet med sans for hygge og atmosfære samt en usædvanlig forkærlighed for kunst.

Gode kontakter til et af byens gallerier har gennem årene gjort det muligt at pryde restaurantens vægge med værker af blandt andre Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen. Efter en totalrenovering i 2000 var den nu afdøde kunstner Sven Dalsgaard desuden med til at farvesætte lokalerne og sætte et unikt aftryk i restauranten.

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

 
keyboard_arrow_up