Odense C

 

Book bord

Ny 3-retters menu til 295,-

Smag på Beefstouw

 

På A Hereford Beefstouw i Odense er vi glade for at kunne præsentere en helt ny tre-retters menu. Vi ønsker at give vores gæster et velsmagende og mangefacetteret måltid, som er til at betale.

Forret: Sprød vaffel med cremet hønsesalat af confiteret hønsekød med æble, selleri og urter

Hovedret: Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst med Madagascarpebersauce fyldt med ribs og urter. Hertil sæsonens sides

Dessert: Syltede solbær med solbærmousse, vaniljeis og saltet karamel

3 retter 295,-

Vi glæder os til at se dig! Book bord ved at klikke herunder.

 

Book bord

Odense C

I hjertet af H. C. Andersens by


A Hereford Beefstouw i Odense ligger i hjertet af H. C. Andersens by med udsigt til det smukke gamle rådhus. Restauranten emmer af hygge og varme og afspejler stor kærlighed til kunst og design. Væggene er farverige og udsmykket med indbydende kunst, og takket være lokale gallerier i Odense er der også værker af kunstnere som Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen at finde i restauranten.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Odense.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Røget laks
155 kr.

Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.

Avocadosalat  
135 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpebercrème,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med sprødt rugbrød,
Friséesalat og brøndkarse.

Hummersuppe
155 kr.

Med scampi-soufflé, dild og selleri.

HOVEDRET


FRA GRILLEN

Filet, ca. 200 g
275 kr.

Sydamerikansk.

Filet, ca. 250 g
395 kr.
Ribeye, ca. 300 g
450 kr.
Ribeye, ca. 500 g *
795 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g
195 kr.
Tykstegsfilet, ca. 200 g
275 kr.
Mørbrad, ca. 175 g
395 kr.
Mørbrad, ca. 400 g *
795 kr.
T-Bone, ca. 500 g
495 kr.

 

Har I lyst til at dele?
Så kan vi anbefale disse* udskæringer, som vi serverer trancheret.

 

Iberico gris “Secreto”, ca. 250 g
295 kr.

Med karamelliserede hvidløg og citron.

Grillet Kyllingebrystfilet
250 kr.

Fra Hopballe Mølle.
Med hasselnøddevinaigrette.

Grillet tun
310 kr.

Med hoisin/yuzu glace.

 

VEGETARISK

Grillet grønt – spørg din tjener
195 kr.

 

TILKØB

Kryddersmør m/urter, hvidløg og kapers
25 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.

Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel. Pommes frites.
- Spørg tjeneren.

 

DESSERT


Chokoladekage med passions-is
95 kr.
Crème brûlée med vaniljeis
95 kr.
Fyldt chokoladekugle
125 kr.
Kastbergs is
95 kr.

 

Fredag og lørdag Kl. 12.00 -15.30

 

LETTE RETTER

Østers naturel. Med æblevinaigrette, grillet citron og tabasco     pr. stk.  39 kr.

Charcuteri. Coppa og Salami Picante, grillet brød og aïoli     95 kr.

Ølpølse med cornichoner og sennep     95 kr.

2 slags ost fra Them med sprødt og kompot     95 kr.

Croquetas de jamón med trøffeldip     95 kr.

Grillede pimentos de padrón, revet ost og sauce verde     75 kr.

BBQ-kylling med ranch     105 kr.

 

VARME RETTER

CÆSARSALAT   155 kr.

FROKOSTBØF  195 kr.
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med grøntsager og sæsonens kartoffel.

 

Du kan naturligvis også bestille en ret fra aftenkortet til frokost.

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Røget laks.
Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Priser pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.


FORRET
Sprød vaffel med cremet hønsesalat af confiteret hønsekød med æble, selleri og urter.

HOVEDRET
Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst med Madagascarpebersauce fyldt med ribs og urter.
Sæsonens sides.

DESSERT
Syltede solbær med solbærmousse, vaniljeis og saltet karamel.


295 kr. per person.

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vores vinkort

Kontakt Odense


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Odense. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 66 12 02 22.
 

Odense C

A Hereford Beefstouw

 

Restaurantens åbningstider

Søndag til torsdag:

Frokost: Lukket
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

 

Fredag og lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.30
Køkkenet lukker 15.00
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00


Specielle lukkedage:
24., 25., 26., og 31. december samt 1. januar


A Hereford Beefstouw
Vestergade 13
5000 Odense
T. (+45) 66 12 02 22

CVR-nr.: 75148712

keyboard_arrow_up