Odense C

 

Book bord

Odense C

I hjertet af H. C. Andersens by


A Hereford Beefstouw i Odense ligger i hjertet af H. C. Andersens by med udsigt til det smukke gamle rådhus. Restauranten emmer af hygge og varme og afspejler stor kærlighed til kunst og design. Væggene er farverige og udsmykket med indbydende kunst, og takket være lokale gallerier i Odense er der også værker af kunstnere som Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen at finde i restauranten.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Odense.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Gravad laks  
155 kr.

Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.

Avocadosalat  
125 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpeberdressing,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med salater,
sprødt rugbrød og brøndkarse.

Hummersuppe  
155 kr.

Med scampi-soufflé, dild og selleri.

HOVEDRET


OKSEKØD FRA GRILLEN

For én person

Mørbrad, ca. 175 g  
395 kr.
Filet, ca. 250 g  
395 kr.
Ribeye, ca. 300 g  
450 kr.
T-Bone, ca. 500 g  
495 kr.
Hakkebøf, ca. 200 g  
225 kr.

 

For to personer

Mørbrad, ca. 400 g  
395 kr.
Filet, ca. 500 g  
395 kr.
Ribeye, ca. 450 g  
395 kr.

Prisen er per person ved 2 personer.

Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Grillet lammeculotte, ca. 200 g  
335 kr.
Grillet Kyllingebryst  
250 kr.
Rødspætte  
310 kr.

 

VEGETARISK

Grillet selleri  
225 kr.
Grøntsagstilbehør som hovedret  
175 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.

Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

DESSERT


Variation af chokolade og passion  
95 kr.
Lakrids crème brûlée  
95 kr.
Sæsonens dessert  
95 kr.

 

Lørdag Kl. 12.00 -15.30

 

CÆSARSALAT   155 kr.
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

FROKOSTBØF  195 kr.
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med grøntsager og sæsonens kartoffel.


PARISERBØF  165 kr.
Pariserbøf med capers, hakket løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme.


Bearnaise- eller pebersauce    35 kr. pr. person.
Du kan naturligvis også bestille en ret fra aftenkortet til frokost.

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Priser pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.

Serveres i marts & april

FORRET
Gravad laks Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.


Kr. 355 pr. person
Tilkøb af sauce 35 kr. pr. person.

Serveres fra 3/4 - 10/4 2023 (begge dage inkl.)

FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Grillet lammeculotte. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.


375 kr. per person.
Tilkøb af sauce kr. 35 per person

FORRET
Gravad laks

HOVEDRET
Skiver af helstegt oksefilet serveret med vores sæsonaktuelle sideretter til deling ved bordet.

DESSERT
Gâteau Marcel

3 retter; 299 kr.
Hovedretten alene: 199 kr.
Sauce er tilkøb (35 kr. per person)

Spar 30% på husets vin, øl, vand og cocktails, når du bestiller vores studiemenu.
Studietilbuddet skal forudbestilles - og husk dit studiekort.

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Odense


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Odense. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 66 12 02 22.
 

Odense C

A Hereford Beefstouw
 

Restaurantens åbningstider:

Mandag til fredag:
Frokost: Lukket
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

Lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.30
Køkkenet lukker 15.00
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

Søndag: Lukket
 
Specielle lukkedage:
24., 25., 26., og 31. december samt 1. januar


A Hereford Beefstouw
Vestergade 13
5000 Odense
T. (+45) 66 12 02 22

CVR-nr.: 75148712

keyboard_arrow_up