Odense C

 

Book bord

Ny 3-retters menu til 295,-

Smag på Beefstouw

 

På A Hereford Beefstouw i Odense er vi glade for at kunne præsentere en helt ny tre-retters menu. Vi ønsker at give vores gæster et velsmagende og mangefacetteret måltid, som er til at betale.

Forret: Sprød vaffel med cremet hønsesalat af confiteret hønsekød med æble, selleri og urter

Hovedret: Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst med Madagascarpebersauce fyldt med ribs og urter. Hertil sæsonens sides

Dessert: Syltede solbær med solbærmousse, vaniljeis og saltet karamel

3 retter 295,-

Vi glæder os til at se dig! Book bord ved at klikke herunder.

 

Book bord

Odense C

I hjertet af H. C. Andersens by


A Hereford Beefstouw i Odense ligger i hjertet af H. C. Andersens by med udsigt til det smukke gamle rådhus. Restauranten emmer af hygge og varme og afspejler stor kærlighed til kunst og design. Væggene er farverige og udsmykket med indbydende kunst, og takket være lokale gallerier i Odense er der også værker af kunstnere som Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen at finde i restauranten.

Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Odense.


Se menu

Book bord

Kontakt

PRE-DINNER


Bobler eller cocktail med snacks  
125 kr.

Vælg mellem vores fire cocktails.

FORRET


Røget laks
155 kr.

Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.

Avocadosalat  
135 kr.

Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)

Scampi fritti 
155 kr.

Med Madagascarpebercrème,
friteret persille og grillet citron.

Østers, 1 stk.  
39 kr.
Østers, 3 stk.  
99 kr.
Østers, 6 stk.  
179 kr.

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

Beefstouw tatar  
155 kr.

Rørt tatar med sprødt rugbrød,
Friséesalat og brøndkarse.

Hummersuppe
155 kr.

Med scampi-soufflé, dild og selleri.

HOVEDRET


FRA GRILLEN

Filet, ca. 200 g
275 kr.

Sydamerikansk.

Filet, ca. 250 g
395 kr.

Euro Angus.

Ribeye, ca. 300 g
450 kr.

Euro Angus.

Ribeye, ca. 500 g *
795 kr.

Euro Angus.

Hakkebøf, ca. 200 g
195 kr.
Tykstegsfilet, ca. 200 g
275 kr.

Euro Angus.

Mørbrad, ca. 175 g
395 kr.
Mørbrad, ca. 400 g *
795 kr.
T-Bone, ca. 500 g
495 kr.

 

Har I lyst til at dele?
Så kan vi anbefale disse* udskæringer, som vi serverer trancheret.

 

Iberico gris “Secreto”, ca. 250 g
295 kr.

Med karamelliserede hvidløg og citron.

Grillet Kyllingebrystfilet
250 kr.

Fra Hopballe Mølle.
Med hasselnøddevinaigrette.

Grillet tun
310 kr.

Med hoisin/yuzu glace.

 

VEGETARISK

Grillet grønt – spørg din tjener
195 kr.

 

TILKØB

Kryddersmør m/urter, hvidløg og kapers
25 kr.
Bearnaise- eller pebersauce
35 kr.

 

VIDSTE DU?



Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.

Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel. Pommes frites.
- Spørg tjeneren.

 

DESSERT


Chokoladekage med passions-is
95 kr.
Crème brûlée med vaniljeis
95 kr.
Hindbærtærte
95 kr.
Sommer-is
95 kr.

 

Fredag og lørdag Kl. 12.00 -15.30

 

CÆSARSALAT   155 kr.
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

FISH & CHIPS  155 kr.
Med tatarsauce og ærtepuré.

FROKOSTBØF  195 kr.
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med grøntsager og sæsonens kartoffel.


PARISERBØF  165 kr.
Pariserbøf med capers, hakket løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme.


Bearnaise- eller pebersauce    35 kr. pr. person.
Du kan naturligvis også bestille en ret fra aftenkortet til frokost.

 

MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

FORRET
Røget laks.
Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.

HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

DESSERT
Sæsonens dessert.

Alle 3 retter     575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35 kr.
Priser pr. person.
 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 kr. pr. person.
 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 kr. pr. person.


FORRET
Sprød vaffel med cremet hønsesalat af confiteret hønsekød med æble, selleri og urter.

HOVEDRET
Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst med Madagascarpebersauce fyldt med ribs og urter.
Sæsonens sides.

DESSERT
Syltede solbær med solbærmousse, vaniljeis og saltet karamel.


295 kr. per person.

Serveres i november og december 2023

 

FORRET
Gravad laks med sennepsdressing, grillet brød og grillet citron.

HOVEDRET
Grillet bøf af oksefilet. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.

Hjertesalat med grillet rosenkål, grønkål og trænebær
Ristede jordskokker med cremet selleri, mandler og røg
Ovnbagte petitkartofler med brunet smør og kartoffelpuff

DESSERT
Kirsebærdessert - Mandelkage med syltede kirsebær, kirsebærskum og kirsebærsorbet.


3 retter: 495 kr. per person.
Tilkøb af sauce kr. 35 per person

FORRET
Gravad laks

HOVEDRET
Skiver af helstegt oksefilet serveret med vores sæsonaktuelle sideretter til deling ved bordet.

DESSERT
Gâteau Marcel

3 retter; 299 kr.
Hovedretten alene: 199 kr.
Sauce er tilkøb (35 kr. per person)

Spar 30% på husets vin, øl, vand og cocktails, når du bestiller vores studiemenu.
Studietilbuddet skal forudbestilles - og husk dit studiekort.

En helt unik vinhistorie


Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter,  men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.

Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.

Se vinkort

Kontakt Odense


Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Odense. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.

For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 66 12 02 22.
 

Odense C

A Hereford Beefstouw
 

Restaurantens åbningstider
til og med 25/5-2023:

Mandag til fredag:
Frokost: Lukket
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

Lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.30
Køkkenet lukker 15.00
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

Søndag: Lukket

 

Restaurantens åbningstider
fra og med 26/5-2023:

Søndag til torsdag:
Frokost: Lukket
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00

Fredag og lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.30
Køkkenet lukker 15.00
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00


Specielle lukkedage:
24., 25., 26., og 31. december samt 1. januar


A Hereford Beefstouw
Vestergade 13
5000 Odense
T. (+45) 66 12 02 22

CVR-nr.: 75148712

keyboard_arrow_up