Odense C
I hjertet af H. C. Andersens by
A Hereford Beefstouw i Odense ligger i hjertet af H. C. Andersens by med udsigt til det smukke gamle rådhus. Restauranten emmer af hygge og varme og afspejler stor kærlighed til kunst og design. Væggene er farverige og udsmykket med indbydende kunst, og takket være lokale gallerier i Odense er der også værker af kunstnere som Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen at finde i restauranten.
Reservér dit bord nu, og besøg A Hereford Beefstouw i Odense.
MENUKORT
PRE-DINNER
Vælg mellem vores fire cocktails.
FORRET
Med avocado, citron, sprøde salater
og lun nøddevinaigrette.
Med jordskokker, sprødt, små salater
og vinaigrette med græskarkerner og wasabi.
(Vegetarisk)
Med Madagascarpeberdressing,
friteret persille og grillet citron.
Smagfulde irske “Rock Oysters”.
med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.
Rørt tatar med salater,
sprødt rugbrød og brøndkarse.
Med scampi-soufflé, dild og selleri.
HOVEDRET
OKSEKØD FRA GRILLEN
For én person
For to personer
Prisen er per person ved 2 personer.
Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.
ALTERNATIVER TIL OKSEKØD
VEGETARISK
VIDSTE DU?
Hos A Hereford Beefstouw er tilbehøret altid inkluderet i prisen.
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet: Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.
DESSERT
FROKOSTMENU ODENSEadd
Lørdag Kl. 12.00 -15.30
CÆSARSALAT 155 kr.
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.
FROKOSTBØF 195 kr.
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Serveres med grøntsager og sæsonens kartoffel.
PARISERBØF 165 kr.
Pariserbøf med capers, hakket løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme.
Bearnaise- eller pebersauce 35 kr. pr. person.
Du kan naturligvis også bestille en ret fra aftenkortet til frokost.
BØRNEMENUadd
MENU FOR BØRN UNDER 12 ÅR
A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som børnebog/malebog
- og alle børn får bogen og et hylster med farveblyanter.
Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.
To pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.
Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.
Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.
FAVORITMENUadd
FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
HOVEDRET
Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
DESSERT
Sæsonens dessert.
Alle 3 retter 575 kr.
Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce 35 kr.
Priser pr. person.
VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen 325 kr. pr. person.
HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt
950 kr. pr. person.
FORÅRSMENU 2023add
Serveres i marts & april
FORRET
Gravad laks Med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
HOVEDRET
Bøf af oksefilet. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.
Kr. 355 pr. person
Tilkøb af sauce 35 kr. pr. person.
PÅSKEMENU 2023add
Serveres fra 3/4 - 10/4 2023 (begge dage inkl.)
FORRET
Gravad laks med avocado, citron, sprøde salater og lun nøddevinaigrette.
HOVEDRET
Grillet lammeculotte. Hertil sæsonens grøntsagstilbehør og kartofler.
375 kr. per person.
Tilkøb af sauce kr. 35 per person
STUDIETILBUD ODENSEadd
FORRET
Gravad laks
HOVEDRET
Skiver af helstegt oksefilet serveret med vores sæsonaktuelle sideretter til deling ved bordet.
DESSERT
Gâteau Marcel
3 retter; 299 kr.
Hovedretten alene: 199 kr.
Sauce er tilkøb (35 kr. per person)
Spar 30% på husets vin, øl, vand og cocktails, når du bestiller vores studiemenu.
Studietilbuddet skal forudbestilles - og husk dit studiekort.
En helt unik vinhistorie
Vin er vores passion og en essentiel del af et måltid på A Hereford Beefstouw. Vi gør en dyd ud af at sammensætte et vinkort, der ikke alene komplementerer vores retter, men som samtidig er en smagsoplevelse i sig selv.
Her kan du se vores udvalg af vine, som vi serverer i restauranterne.
Se vinkort

Kontakt Odense
Her er der mulighed for at kontakte A Hereford Beefstouw i Odense. Henvendelser vil kun blive læst på hverdage inden for almindelig åbningstid.
For bordbestilling benyt venligst Book Bord eller ring på 66 12 02 22.
Odense C
A Hereford Beefstouw
Restaurantens åbningstider:
Mandag til fredag:
Frokost: Lukket
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00
Lørdag:
Frokost: 12.00 - 15.30
Køkkenet lukker 15.00
Aften: 17.00 – 22.30
Køkkenet lukker 21.00
Søndag: Lukket
Specielle lukkedage:
24., 25., 26., og 31. december samt 1. januar
A Hereford Beefstouw
Vestergade 13
5000 Odense
T. (+45) 66 12 02 22
CVR-nr.: 75148712
I hjertet af H. C. Andersens by
Sæt dig til rette på A Hereford Beefstouw på Vestergade 13 i Odense, og forkæl dine sanser med et mageløst måltid. Stemningen på A Hereford Beefstouw i Odense er præget af årtiers kæleri for detaljen. Restauranten har altid været drevet med sans for hygge og atmosfære samt en usædvanlig forkærlighed for kunst. Gode kontakter til et af byens gallerier har gennem årene gjort det muligt at pryde restaurantens vægge med værker af blandt andre Niels Nedergaard, Robert Jacobsen og Claus Bojesen. Efter en totalrenovering i 2000 var den nu afdøde kunstner Sven Dalsgaard desuden med til at farvesætte lokalerne og sætte et unikt aftryk i restauranten.
Alle priser er inkl. moms og betjening. Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger. Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.
A HEREFORD BEEFSTOUW
På A Hereford Beefstouw tror vi på kvalitet, æstetik og innovation i alt, hvad vi foretager os. Fra førsteklasses protein og skønne grønne serveringer til den smukke og unikke indretning af vores restauranter stræber vi efter topkvalitet i alle aspekter af spiseoplevelsen.
Vi er ikke bange for at gøre tingene anderledes og ukonventionelt, idet vi henter inspiration fra kunstens rødder for at flytte grænserne for, hvad et steakhouse kan være.