Lokalmenuer i Odense

JULEMENU 2020
Serveres i november og december
 

3 retter Kr. 385,-

 

FORRET
Gravad laks - Vi byder igen.
Serveres med kommensbrød og sennepsdressing.
 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites og kryddersmør.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

 

Smag og del vores 4 lækre
grøntsagssides 45 kr. pr. person

 

NOVEMBERMENU 2020
Serveres søndag-torsdag i hele november
 

2 retter Kr. 295,-


HOVEDRET
Bøf Bearnaise
Af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og sauce bearnaise.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

 

Smag og del vores 4 lækre
grøntsagssides 45 kr. pr. person

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up