Lokalmenuer i Odense

Efterårsmenu 2021
Serveres i hele september måned
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, pebersauce, pebercrème og brød.

EFTERÅRSDESSERT
Bær Special - med sæsonens friske bær, Kastbergs is, sukkerristede nødder, likør og flødeskum.

2 retter: 295 kr.
 

 

50-års Fødselsdagsmenu
Serveres søndag-torsdag* i hele oktober måned.
 

BØF BEARNAISE
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

PANDEKAGE
Hjemmelavet pandekage med vaniljeis og orangesauce.

2 retter: 275 kr.
 

*Restauranten i Lund holder lukket søndag og mandag.
Restauranten i Skovshoved holder lukket søndag.

JULEMENU 2021
Serveres fra 1. november til 23. december
 

FORRET
Gravad laks
Serveres med kommensbrød og sennepsdressing.
 
HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med pommes frites, valgfri sauce og brød.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

3 retter Kr. 395,-

Smag og del vores  lækre grøntsagssides for 45 kr. pr. person

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-
(Gælder søndag-torsdag*)


*Restauranten i Lund holder lukket søndag og mandag.
Restauranten i Skovshoved holder lukket søndag.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up