Lokalmenuer i Odense

Efterårsmenu 2020
Serveres i september og oktober
 

SVAMPE À LA CRÈME
Svampe, fløde, løg, krydderurter, ristet brød.
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites,
pebersauce, pebercrème og brød.

2 retter: 295 kr.
 

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

(12S) Fællesspisning 750     / €107
Del en steg af oksefilet på ca. 1 kg.
Hertil serveres: 2 slags grøntsagstilbehør. Pommes frites. Rødløgsdressing.
Maks. 4 personer pr. steg

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up