Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

GRAVAD LAKS (46)    110     / €16
Med surbrød og sennepsdressing.

RISTET LAKS (40)    139     / €20
Serveret med sprød salat, jordskokkechips,
spinatsoufflé og safrancreme med dild, flûtes og smør.

FROKOSTBØF (44)    125     / €18
Bøf af oksefilet, ca. 150 g.
Kryddersmør og kartoffel.

KYLLINGEBRYST (45)    125     / €18
Med bacon, kryddersmør og kartoffel.

LAMMECULOTTE (43)    139     / €20
Dansk lammeculotte.
Marineret i hvidløg, timian og rosmarin. Grilles.
Inkl. kryddersmør og valg af kartoffel.

STEAKSANDWICH (50)    129     / €19
Den bør smages! Ristet brød smurt med
Madagaskarpeberdressing og fyldt med
tynde skiver okse-filet.
Serveres med god modnet Cheddar og sprød salat.

PARISERBØF (42)    120     / €17
Pariserbøf med capers, hakket løg,
rødbeder, peberrod og æggeblomme.

KALVEFILET (48)    189     / €27
Ca. 150 g. Med serrano-skinke og salvie.
Inkl. kryddersmør og valg af kartoffel.

GRØNTSAGSTILBEHØR 45     / €6
Spørg tjeneren.

BEARNAISE ELLER PEBERSAUCE    35     / €5

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Limfjordsøsters, pr. stk. 45 kr.
Carpaccio 125 kr.
Sæsonens forret - spørg tjeneren.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.

LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.

FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Rødspætte, 275 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille) samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Salatbaren er midlertidigt lukket.
Prøv i stedet for et af vores nye grøntsagstilbehør: 45 kr.
Vi har altid 4 at vælge mellem, og de varierer efter årstiden.

Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce) 35 kr.  

(12S) Fællesspisning 750     / €107
Del en steg af oksefilet på ca. 1 kg.
Hertil serveres: 2 slags grøntsagstilbehør. Pommes frites. Rødløgsdressing.
Maks. 4 personer pr. steg

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & salat.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up