Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Røget laksesandwich 110 kr.
Med æble og peberrodscrème samt sprød salat.

Ristet laks 139 kr.
Serveret med sprød salat, jordskokkechips, spinatsoufflé og safrancreme med dild, flûtes og smør.

Frokostbøf     
Bøf af teres major, ca. 140 g. Inkl. kryddersmør og kartoffel.
Med salatbar 159 kr.
uden salatbar 125 kr.

Kyllingebryst
Med bacon, kryddersmør og kartoffel.
Med salatbar 159 kr.
uden salatbar 125 kr.

Lammeculotte 169 kr.
Dansk lammeculotte. Marineret i hvidløg, timian og rosmarin. Grilles. Inkl. salatbar, kryddersmør og kartoffel.

Steaksandwich 129 kr.
Den bør smages! Ristet brød smurt med Madagaskarpeberdressing og fyldt med tynde skiver kalvesteg. Serveres med god modnet Cheddar og sprød salat.

Pariserbøf 120 kr.
Pariserbøf med capers, hakket løg, rødbeder, peberrod og æggeblomme.

Luksus frokosttallerken 179 kr.
Røget laks med peberrodsdressing. Löjrom med blinis, rødløg og creme fraiche. Carpaccio af oksetyksteg m/olivenolie, citron og parmesan. Ost. Alt serveres med flûtes og smør.

Kalvefilet 209 kr.
Ca. 150 g. Med serrano-skinke og salvie. Inkl. kryddersmør, kartoffel og salatbar.

Salatbar
Bland din egen salat som tilbehør eller som hovedret
Som hovedret 119 kr.
Som tilbehør 65 kr.

Sauce 35 kr.
Hereford sauce bearnaise- eller pebersauce.

 

 

 

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Østers fra Limfjorden, pr stk. 45 kr.
Carpaccio 125 kr.
Svampe à la crème på toast 139 kr.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID - Trancheres ved bordet
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.

LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.

FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Pighvar, 295 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.
Salatbar - som hovedret, 160 kr.


TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille)
samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Salatbar - sammen med hovedret, 75 kr.
Stegt foie gras, 99 kr.
Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce), 35 kr.  

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & fri salatbar.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

JULEMENU 2019


HUMMERSALAT
Med mango- og persillepesto

BØF AF AUSTRALSK OKSEFILET
Med peber- eller bearnaisesauce og pommes Anna

CHOKOLADEKAGE
Med syltede kirsebær og appelsinsorbet

Pris pr. person
3 retter kr. 465,-
Inkl. salatbar kr. 500,-



Serveres fra fredag den 16. november og hele december.

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød.
Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris: kr. 215,-

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up