Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

CÆSARSALAT (51)    155
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

FROKOSTBØF (53)    195
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og sæsonens kartoffel.


PARISERBØF (54)    165
Pariserbøf med capers, hakket løg,
rødbeder, peberrod og æggeblomme.


Bearnaise- eller pebersauce    35
Per person.


Du kan naturligvis også bestille en ret fra aftenkortet til frokost.

 

PRE-DINNER
Bobler eller valgfri cocktail med snacks  125 pr. person
- spørg din tjener

 

#1  Gravad laks  155
Med dildcrème, sennepsdressing og sprøde salater.
Kan serveres vegetarisk.

#4  Østers
1 stk  39  /  3 stk  99  /  6 stk 179

Smagfulde irske “Rock Oysters”.
Serveres med grillet citron, tabasco og æblevinaigrette.

#5  Beefstouw tatar  155
Rørt tatar med salater, sprødt rugbrød og brøndkarse.

#6  Hummersuppe  155
Med scampi-soufflee, dild og selleri.

OKSEKØD FOR ÉN

Mørbrad
#10A ca. 175 g  395 kr.

Filet
#12A ca. 250 g  395 kr.

Ribeye
#18A ca. 300 g  450 kr.

T-Bone
#13A ca. 500 g 495 kr.

Hakkebøf
#14A ca. 200 g  225 kr.

OKSEKØD FOR TO

Mørbrad
#10D ca. 400 g

Filet
#12D ca. 500 g

Ribeye
#18D ca. 450 g

Pr. person  395 kr. ved 2 personer
Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

Ønsker du ikke at dele med nogen, koster bøffen  725 kr.

Vores filet og ribeye kommer fra certificeret europæisk Angus-kvæg af højeste kvalitet. Kvæget boltrer sig på store græsbeklædte vidder og fodres med korn i 150 dage for at udvikle en helt unik smag og fedtmarmorering.
 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammeculotte
#30A  ca. 200 g   335 kr.

Rødspætte
#15A   310 kr.

Kyllingebryst
 #11B    250 kr.

Vegetarret
Grillet selleri med ristet grønt og urter
 #11V    225 kr.

Tilbehøret serveret som hovedret (Vegetarisk)  
 #20A   175 kr.

Tilbehøret er inkluderet i prisen på din hovedret.
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

Tilkøb:
Bearnaise- eller pebersauce  35 kr. pr. person.

 

 

Alt inkluderet i prisen (på nær sovsen).

Alle sideretter er inkluderet, når du bestiller hovedret. Hovedrettens pris dækker altså det fulde måltid på A Hereford Beefstouw.
I får vores lækre, sæsonaktuelle tilbehør serveret til deling ved bordet.
Og skulle appetitten være til mere, får I selvfølgelig mere tilbehør uden beregning.

Tilbehøret består af:
Årstidsbestemt grøntsagsretter og kartoffel.

Bearnaise- eller pebersauce kan tilkøbes for 35 kr. pr. person.

JULEMENU 2022
Serveres i november & december

 

FORRET
Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og små salater.
 
HOVEDRET
Grillet bøf af tykstegsfilet
Hertil sæsonens grøntsagstilbehør til deling ved bordet*).

- Grønkålssalat med rosenkål og tranebær
- Ristede jordskokker med mandler og "røg"
- Årstidens kartoffel
 
DESSERT
”Risalamande”

Kr. 475 pp
Tilkøb af sauce kr. 35 pp

 

*) Med forbehold for lokale variationer

Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og sprøde salater.

Bøf af oksefilet (kornfodret) ca. 250 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.

Sæsonens dessert.


Alle 3 retter     575
Forret & hovedret    495
Hovedret & dessert  455

Tilkøb af bearnaise- eller pebersauce  35
Priser pr. person

 

VINMENU
3 glas vin tilpasset menuen  325 pr. person

 

HELE PAKKEN
Bobler med snacks
3-retters menu
Vinmenu
Kaffe og sødt

950 pr. person

Variation af chokolade og passion  95 kr.
Sæsonens tærte    95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl  95 kr.
Irish Coffee, 6 cl  145 kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med kartofler og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med kartofler og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med kartofler, remoulade og børnegrønt.

To Pølser med kartofler, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Smag på Beefstouw
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og kartoffeltilbehør til deling ved bordet.

Pris: 275 kr.
Gælder søndag-torsdag.
Tilkøb af sauce: 35 kr.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up