Hold dit selskab hos
A Hereford Beefstouw - Tivoli

 

Book bord

Tivoli, København

 

De perfekte rammer

 


 

Leder du efter den perfekte ramme til årets julefrokost, firmaarrangement, konfirmation, bryllup eller en af livets andre store fester?
Hos A Hereford Beefstouw - Tivoli byder vi på klassiske og stemningsfulde lokaler med udsigt til Tivolis have – en helt særlig atmosfære midt i byen.

Vores lokaler rummer alt fra intime middage til større selskaber og receptioner. Her får I en central placering, autentiske omgivelser og gastronomi af højeste kvalitet – perfekt til at fejre de store øjeblikke.

Menuerne tager udgangspunkt i A Hereford Beefstouws DNA: oksekød af allerhøjeste standard, sæsonens råvarer og en vinkatalog, der er skabt til at løfte oplevelsen.

Til jul sammensætter vi særlige selskabs- og julemenuer med klassiske favoritter og signaturretter fra køkkenet.

Book dit næste arrangement

Kontakt os på 33 12 74 41 eller på MAIL for en uforpligtende snak og et tilbud skræddersyet til jeres selskab.

Se vores selskabs- og julemenuerne nedenfor.

Book bord

Få et tilbud

Selskabsmenu

 

For perioden 14. november – 30. december  2025

Download selskabsmenuen som pdf

 

MENU 1
kr. 495,- pr. person


Gravad laks
Sennepsdressing, urtesalat og grillet brød

Confiteret and
Kartofler med brunet smør og urter, glaserede rødbeder og andesauce

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsauce

 


 

MENU 2
kr. 595,- pr. person


Surdejsbrød & rørt smør

Grillet tun
Avocado, kimchee, sprøde salater, sesam, yuzu/wasabi vinaigrette

Ribeye
Grillet grønt, pommes frites, salat og bearnaise

Chokoladetærte
Marinerede kirsebær, karamel og kirsebærsorbet

 

Start med 3 slags snack + 50 kr. pr. person
Chips med dip, oliven, croquette
(Gælder begge menuer)

Julearrangement


Helaftens julearrangement fra kl. 18.00 – 23.00
Fra den 14. november 2025

Download julemenuen som pdf

 

Pris pr. person kr. 1295,-


Snacks & bobler
Kartoffelchips med syrlig crème fraîche
Scampi fritti med Madagascarpebercrème
Nocellara oliven

Cava Dominio de Requena

Forret
Gravad laks med dildcrème, urtesalat og jordskokkechips
Surdejsbrød og rørt smør

Riesling, Gleisweiler Trocken, Pfalz

Hovedret
Oksestriploin med rødvinssauce og trøffelgremolata
Grillet spidskål med citron, peber og parmesan
Bagte porto bello svampe med urter og olivenolie
Kartoffelgratin med fløde, løg og timian

Marqués de Tomares, Reserva, Rioja

Dessert
Risalamande
Med ristede mandler, kirsebærsauce og 
karamelliseret chokolade

Frizzante Brachetto


Der vil blive serveret øl, vin & vand ad libitum under hele arrangementet.

 

 

Åbningstider

Søndag - torsdag: 12.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 22.00


A Hereford Beefstouw
v/Tivoli, Vesterbrogade 3
DK-1620 København V
Tel.: 45 33127441

CVR-nr. 44210789

keyboard_arrow_up