Lokale menuer i Skive

Vinter-
menu

Januar og februar
2 retter - 325 kr.


Hummersuppe
Med scampi og urter


Bøf af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med pommes frites,
valgfri sauce og brød


 

Hverdags-
bøf

Mandag-torsdag
215 kr.


Bøf Bearnaise
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med pommes frites, brød og Hereford sauce bearnaise.

 

Skive
menu

Alle dage
3 retter: 355 kr.


Forret
Rejecocktail

Hovedret
Bøf af oksefilet, ca. 200 g. Med pommes frites, kryddersmør og brød.

Dessert
Vaniljeis med chokoladesovs.

Søndags-
steg

Gælder hver søndag
595 kr. Maks. 4 personer pr. steg.

Tilkøb pr. pers. 148 kr. 
 

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.

Hertil serveres: Pommes frites, grøntsager, Hereford bearnaise- eller pebersauce og brød.

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up