Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

(52) Hvidvinsdampede blåmuslinger      159      / €23
Serveres med pommes frites.

(19A) 1/2 grillet hummer fra bassin      250      / €36
(19B) 1/1 grillet hummer fra bassin      490      / €70

Beefstouw tatar    135     / €19
Husets tatar af håndskåret oksekød.
Serveres med pommes frites.

Pariserbøf    129     / €18
Serveres med pommes frites.

Fish & Chips    129     / €18
Med sauce tartar og ærtepuré.

Frokostbøf    159     / €23
Oksefilet, ca. 150 g. Serveres med pommes frites eller sæsonens grønt.

Cæsarsalat    129     / €18
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

Salat med varmrøget laks    129     / €18
Med agurk, grønne asparges, og syltede rødløg vendt i pesto.


   
SMØRREBRØD

        
Christiansøpigens kryddersild    95     / €14
Kartoffel – røgmayo – rødløg- kapers

Æg og håndpillede rejer    95     / €14
Dildmayo – karse – citron

Smørstegt rødspætte    95     / €14
Hjemmelavet remoulade – citron

Klassisk Hønsesalat    95     / €14
Aspargesmayo – bacon – champignon

3 slags ost    125     / €18
Syltede valnødder - abrikospuré - hjemmelavet knækbrød

Gravad laks 135 kr.
Snegle 90 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Østers fra Bretagne, pr. stk. 39 kr.
Beefstouw tartar 125 kr.
Svampe à la crème 139 kr.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Filet (12A), ca. 300 g, 355 kr.
T-Bone (13A), ca. 500 g, 395 kr.
Ribeye (18A), ca. 350 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad (10D) ca. 400 g, 670 kr.
Filet (12D) ca. 500 g, 550 kr.
Ribeye (18D) ca. 500 g, 565 kr.

LAM
Lammefilet på ben (30A), ca. 300 g, 275 kr.

FUGL
Kyllingebryst (11B), ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Rødspætte (15A), 275 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf (11G), ca. 180 g, 175 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår sauce eller kryddersmør samt 1 slags tilbehør.

Vi har altid 4 forskellige slags grøntsagssides at vælge mellem, og de varierer efter årstiden.

Tilbehør

Prisen på din hovedret er inklusiv: Sauce/kryddersmør og én slags kartofler/grønt

Sauce / smør
Pebersauce / Hereford Sauce Bearnaise / Husets kryddersmør

Kartofler/ grønt
Pommes frites
Kartofler - Ristede søde kartofler med Romesco og grillet rød peber
Salat - Rustik vintersalat med kål, tranebær, granatæble, ristede kerner, yuzu og vesterhavsost
Pastinak - Grillet pastinak med pastinakcrème, frisk persille og friteret quinoa  
Svampe - Grillede kejserhatte med svampecrème, syltede bøgehatte, citronskal og ”Karl Johan-crunch”

Ønsker du mere end 1 slags tilbehør, pr. stk.: 45 / €6
Alle 5 slags kartofler/grønt som hovedret: 175 / €25

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Citrontærte  90 kr
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up