Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Pariserbøf    129 kr.
Serveres med pommes frites.
Grillspyd    129 kr.
Med stykker af oksekød. Serveres med pommes frites eller sæsonens kartoffel.
Fish & Chips    129 kr.
Med sauce tatar og ærtepuré.
Frokostbøf    159 kr.
Oksefilet, ca. 150 g. Serveres med pommes frites eller sæsonens kartoffel.
Hvidvinsdampede blåmuslinger    159 kr.
Serveres med pommes frites.
Skindstegt kulmule    159 kr.
Hertil risotto med sæsonens svampe toppet med urter.
Cæsarsalat    129 kr.
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

SMØRREBRØD
Hønsesalat     85 kr.

Aspargesmayo, ristede svampe og peberbacon.
Christiansøpigens sild    85 kr.
Kartoffel, røget mayo, rødløg og kapers.
Æg og håndpillede rejer    85 kr.
Citronmayo, dild og karse.
Smørstegt rødspætte     85 kr.
Med hjemmelavet remoulade og citron.
3 slags ost     125 kr.
Med sødt og knækbrød.

FORRETTER

6 snegle     90 kr.
Med hvidløg og persille
Stegt foie gras     155 kr.
Med cherryglace og bær
Svampe à la Crème    139 kr.
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil valg af kartoffel.

HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule    225 kr.

Hertil risotto med sæsonens svampe toppet med urter.
Risotto     159 kr.
Med sæsonens svampe toppet med urtesalat vendt i olie.
Hvidvinsdampede blåmuslinger    159 kr.
Serveres med pommes frites.

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Østers fra Limfjorden, pr stk. 45 kr.
Carpaccio 125 kr.
Svampe à la crème på toast 139 kr.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID - Trancheres ved bordet
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.

LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.

FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Pighvar, 295 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.
Salatbar - som hovedret, 160 kr.


TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille)
samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Salatbar - sammen med hovedret, 75 kr.
Stegt foie gras, 99 kr.
Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce), 35 kr.  

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & fri salatbar.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og brød. Hertil Hereford sauce bearnaise.

Pris pr. person Kr. 215,-

Tilbuddet gælder søndag - torsdag.

En hel steg af oksefilet - Ca. 1 kg. Trancheres ved bordet.
Hertil serveres: Sæsonens kartoffel, pommes frites, Hereford bearnaise- eller pebersauce, brød.

Samlet pris: 595 kr.
(Salatbar kan tilkøbes).

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.
Maks. 5 personer pr. steg. Tilbuddet gælder hver søndag.

Julemenu Skovshoved Hotel
Serveres fra den 25. november og i hele december måned.

 

FORRET
Gravad laks - hertil lun peberrodscrème og kommensbrød

HOVEDRET
Rosastegt andebryst - hertil lun rødkål med ristede valnødder og appelsinskal. Serveret med sauce og sæsonkartoffel

DESSERT
Amarena-kirsebæris med sukkerristede mandelsplitter og kanelkiks

3 retter: 395 kr. pr. couvert.

Serveres fra den 25. november og i hele december måned.

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up