Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

(52) Hvidvinsdampede blåmuslinger      175
Serveres med pommes frites.

Beefstouw tatar    135     / €19
Husets tatar af håndskåret oksekød.
Serveres med pommes frites.

Pariserbøf    129     / €18
Serveres med pommes frites.

Fish & Chips    129     / €18
Med sauce tartar og ærtepuré.

Frokostbøf    159     / €23
Oksefilet, ca. 150 g. Serveres med pommes frites eller sæsonens grønt.

Cæsarsalat    129     / €18
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

Salat med varmrøget laks    129     / €18
Med agurk, grønne asparges, og syltede rødløg vendt i pesto.


   
SMØRREBRØD

        
Christiansøpigens kryddersild    95     / €14
Kartoffel – røgmayo – rødløg- kapers

Æg og håndpillede rejer    95     / €14
Dildmayo – karse – citron

Smørstegt rødspætte    95     / €14
Hjemmelavet remoulade – citron

Klassisk Hønsesalat    95     / €14
Aspargesmayo – bacon – champignon

3 slags ost    125     / €18
Syltede valnødder - abrikospuré - hjemmelavet knækbrød

Gravad laks 155 kr.
Avocadosalat (Vegetar) 125 kr.
Scampi fritti 145 kr.
Østers, pr. stk. 39 kr.
Beefstouw tartar 155 kr.
Hummersuppe 155 kr.

MØRBRAD
#10A, ca. 140 g, 325 kr.
#10B, ca. 200 g, 450 kr.
#10D, ca. 400 g*, 835 kr.

FILET
#12A, ca. 275 g, 375 kr.
#12D, ca. 500 g *, 650 kr.

T-BONE
#13A, ca. 500 g, 495 kr.

RIBEYE
#18B, ca. 400 g, 585 kr.

HAKKEBØF
#14A, ca. 200 g, 225 kr.

LAMMEFILET PÅ BEN
#30A, ca. 300 g, 335 kr.

RØDSPÆTTE
#15A, 310 kr.

KYLLINGEBRYST
#11B, 250 kr.

* 10D, 12D og 18B er ideelle til at dele mellem 2 pers.

 

TILBEHØR
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet.
På A Hereford Beefstouw spiller tilbehøret en essentiel rolle i måltidet. Derfor anretter vi bordet med velsmagende sæsonaktuelt tilbehør - alt sammen inkluderet i prisen, når du bestiller hovedret.

Tilbehøret inkluderer:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel
Pommes frites
 

Tilbehøret serveret som hovedret  175
Vegetarisk.

TILKØB
Bearnaisesauce  35 kr.  pr. person
Pebersauce 35 kr.  pr. person

Variation af chokolade og passion  95 kr.
Sæsonens tærte    95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl  95 kr.
Irish Coffee, 6 cl  145 kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter, remoulade og børnegrønt.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Sensommermenu
Serveres søndag-torsdag i august og september


HOVEDRET
Bøf af oksefilet, ca. 200 g

Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel
Pommes frites

DESSERT
Hindbærtærte

2 retter: 335 kr.
Tilkøb af sauce: 35 kr.

Hverdagsbøf
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret
En salat
Sæsonaktuel kartoffel
Pommes frites

Pris: 255 kr.
Gælder mandag-torsdag.
Tilkøb af sauce: 35 kr.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up