Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

SMØRREBRØD

       
Christiansøpigens kryddersild    115
Kartoffel – røgmayo – rødløg- kapers

 

Æg og håndpillede rejer    115
Dildmayo – karse – citron

Smørstegt rødspætte    115
Hjemmelavet remoulade – citron

Klassisk Hønsesalat    115
Aspargesmayo – bacon – champignon

3 slags ost    145
Med sødt og sprødt

Gravad laks 155 kr.
Østers, pr. stk. 39 kr.
Beefstouw tartar 155 kr.
Hummersuppe 155 kr.

OKSEKØD FRA GRILLEN

OKSEKØD FOR ÉN

Mørbrad
#10A ca. 175 g  395

Filet
#12A ca. 250 g  395

Ribeye
#18A ca. 300 g  450

Hakkebøf
#14A ca. 200 g  225

OKSEKØD FOR TO

Mørbrad
#10D ca. 400 g

Filet
#12D ca. 500 g

Ribeye
#18D ca. 450 g

T-Bone
#13D ca. 750 g

Pr. person  395 ved 2 personer
Bøffen steges ens til begge personer og serveres trancheret.

Ønsker du ikke at dele med nogen, koster bøffen  725

Vores filet og ribeye kommer fra certificeret europæisk Angus-kvæg af højeste kvalitet. Kvæget boltrer sig på store græsbeklædte vidder og fodres med korn i 150 dage for at udvikle en helt unik smag og fedtmarmorering.
 

ALTERNATIVER TIL OKSEKØD

Lammeculotte
#30A  ca. 300 g   335

Rødspætte
#15A   310

Kyllingebryst
 #11B    250

Tilbehøret serveret som hovedret (Vegetarisk)  
 #20A   175

Tilbehøret er inkluderet i prisen på din hovedret.
Grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsret. En salat. Sæsonaktuel kartoffel.
- Spørg tjeneren.

 

Tilkøb:
Bearnaise- eller pebersauce  35 pr. person.

 

 

(52) Hvidvinsdampede blåmuslinger      175

Alt inkluderet i prisen (på nær sovsen).

Alle sideretter er inkluderet, når du bestiller hovedret. Hovedrettens pris dækker altså det fulde måltid på A Hereford Beefstouw.
I får vores lækre, sæsonaktuelle tilbehør serveret til deling ved bordet.
Og skulle appetitten være til mere, får I selvfølgelig mere tilbehør uden beregning.

Tilbehøret består af:
Årstidsbestemt grøntsagsretter og kartoffel.

Bearnaise- eller pebersauce kan tilkøbes for 35 kr. pr. person.

Variation af chokolade og passion  95 kr.
Sæsonens tærte    95 kr.
Lakrids-crème brûlée 95 kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl  95 kr.
Irish Coffee, 6 cl  145 kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med kartofler og børnegrønt.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med kartofler og børnegrønt.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med kartofler, remoulade og børnegrønt.

To Pølser med kartofler, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

JULEMENU 2022
Serveres i november & december

 

FORRET
Gravad laks med dildcrème, sennepsdressing og små salater.
 
HOVEDRET
Grillet bøf af tykstegsfilet
Hertil sæsonens grøntsagstilbehør til deling ved bordet*).

- Grønkålssalat med rosenkål og tranebær
- Ristede jordskokker med mandler og "røg"
- Årstidens kartoffel
 
DESSERT
”Risalamande”

Kr. 475 pp
Tilkøb af sauce kr. 35 pp

 

*) Med forbehold for lokale variationer

Smag på Beefstouw
Bøf af oksefilet, ca. 200 g.
Serveres med grøntsager og tilbehør til deling ved bordet:
Årstidsbestemt grøntsagsretter og sæsonaktuel kartoffel.

Pris: 275 kr.
Gælder mandag-torsdag.
Tilkøb af sauce: 35 kr.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up