Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Pariserbøf    129
Serveres med pommes frites.

Sprød salat    129
Med røget makrel vendt med pesto.
Hertil agurker, bagte tomater, syltede rødløg og croutoner.

Fish & Chips    129
Med sauce tartar og ærtepuré.

Frokostbøf    159
Oksefilet, ca. 150 g.
Serveres med pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Cæsarsalat    129
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

3 Slags ost     125
Med knækbrød.

 

Smørrebrød

        
Sol over Skovshoved    85
Røget makrel med rå løg, radisser og æggeblomme.

Hønsesalat    85
Kylling, urtecrème og grillede skorzonerrødder.

Æg og håndpillede rejer    85
Citronmayo, dild og karse.

Smørstegt rødspætte     85
Med hjemmelavet remoulade og citron.

 

Efterårsmenu 2020
Serveres i september og oktober
 

SVAMPE À LA CRÈME
Svampe, fløde, løg, krydderurter, ristet brød.
 

PEBERBØF
Bøf af oksefilet på ca. 200 g.
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites,
pebersauce, pebercrème og brød.

2 retter: 295 kr.
 

 

Forretter


(8) Svampe à la crème     139
På toast.

(40) 6 snegle     90
Med hvidløg og persille.


Hovedretter


(50) Skindstegt torsk      225
Med sauteret spinat, skorzonerrødder.
Hertil hummersauce.

(51) Svamperisotto     159

(52) Hvidvinsdampede blåmuslinger      159
Serveres med pommes frites.


Grøntsagstilbehør


(G1) Grøn salat med caesardressing      45
Hjertesalat, parmesan, brødcroutoner, caesardressing.

(G2) Lun, lilla spidskål     45
Med parmesan, mandler, citrus og urter.

(G3) Grillet broccoli      45
Med bagte tomater, dild og urteolie.

(G4) Jordskokker    45
Jordskokker vendt med pesto og croutoner.

(G5) Ristet blomkål    45
Stegt blomkål i grove stykker.
Lun dressing med radisser, purløg og citron.

(G6) Ristede svampe    45
Med spinat, hvidløg, olivenolie og bredbladet persille.

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Limfjordsøsters, pr. stk. 45 kr.
Carpaccio 125 kr.
Sæsonens forret - spørg tjeneren.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.

LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.

FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Rødspætte, 275 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille) samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Salatbaren er midlertidigt lukket.
Prøv i stedet for et af vores nye grøntsagstilbehør: 45 kr.
Vi har altid 4 at vælge mellem, og de varierer efter årstiden.

Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce) 35 kr.  

(12S) Fællesspisning 750     / €107
Del en steg af oksefilet på ca. 1 kg.
Hertil serveres: 2 slags grøntsagstilbehør. Pommes frites. Rødløgsdressing.
Maks. 4 personer pr. steg

Vi anbefaler forudbestilling, idet tilberedningstiden er ca. 45 min.

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & salat.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Bland din helt egen picnickurv - eller vælg kokkens favorit til en tur på stranden eller i skoven.

Kurven skal forudbestilles minimum 3 timer før.

Download bestillingsseddel

 

Skal I holde julefrokost sammen med kollegaer eller venner, kan I booke en festlig aften hos os.
Sammensæt jeres aften lige som, I har lyst til. Vi tilbyder en lækker:

Julemenu ”Family Style”
(Alle retter serveres ved bordene)

Første servering
Karrysild & gammeldags modnede sild med rødløg, kapers, æbler & fennikel
Æg & rejer med citronmayo & karse
Gravad laks med rævesovs & dild

Anden servering
Confiteret andelår med kompot af æbler & svesker
Kamsteg med rødkålssalat & appelsin
Tarteletter med høns i asparges & purløg
Svigermors leverpostej med svampe, rødbeder & peberbacon
Grønkålssalat med honning marineret valnødder & pære

Tredje servering
Risalamande med kirsebærsauce
3 slags oste med sødt & sprødt

Bliver serveret med rugbrød og lyst brød, fedt & smør
Kr. 495,- pr. person
Serveres fra 10 gæster

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up