Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Oksecarpaccio    99 / €14
Med parmesan og olivenolie.

Pariserbøf    129 / €18
Serveres med pommes frites.

Frokostbøf    159 / €23
Oksefilet, ca. 150 g.
Serveres med pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Hvidvinsdampede blåmuslinger    159 / €23
Serveres med pommes frites.

Löjrom    155 / €23
Med crème fraîche, rødløg og blinis.

Dampet helleflynder    159 / €23
Med spæde urter, bouillon og morkelsmør.
Serveres med Pommes Anna.

1/2 grillet hummer    250 / €36
Serveres med citron, smeltet smør og spæde urter.
Hertil pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Cæsarsalat    129 / €18
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

Blandet salat    49 / €7

SMØRREBRØD

Hønsesalat     85 / €12
Aspargesmayo, ristede svampe og peberbacon.

Christiansøpigens sild    85 / €12
Kartoffel, røget mayo, rødløg og kapers.

Æg og håndpillede rejer    85 / €12
Citronmayo, dild og karse.

Fru Damgaards leverpostej     85 / €12
Rødbeder, ristede svampe og peberbacon.

3 slags ost     125 / €18
Med sødt og knækbrød.

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Löjrom med blinis 155 kr.
Østers fra Limfjorden, pr stk. 45 kr.
Carpaccio af krogmodnet oksekød 125 kr.
Sæsonens forret: Hvide asparges med håndpillede rejer 169 kr.

Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Surf & Turf (10S), ca. 140 g, 375 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.
Pighvar, 295 kr.

DELEMÅLTID - Trancheres ved bordet
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.
Ribeye til 2, ca. 500 g, 550 kr.

EXTREME BEEF - Trancheres ved bordet
Krogmodnet oksekød fra "Kimberly Station Farm" i Queensland, Australien.

Udskæringerne her er ideelle til 4 personer, men færre/flere kan gøre det:
Côte de Boeuf, ca. 1,1 kg, 1195 kr.
Bone-in Striploin, ca. 800 g, 995 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille)
samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel: Nye kartofler kogt med løvstikke.

Salatbar - sammen med hovedret, 75 kr.
Salatbar - som hovedret, 160 kr.
Stegt foie gras, 99 kr.
Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 125 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 250 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce), 35 kr.  

A Hereford Special 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Sæsonens dessert / Fru Damgaards rabarberkage 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & fri salatbar.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up