Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

Pariserbøf    129     / €18
Serveres med pommes frites.
 

Fish & Chips    129     / €18
Med sauce tartar og ærtepuré.
 

Frokostbøf    159     / €23
Oksefilet, ca. 150 g. Serveres med pommes frites eller sæsonens kartoffel.
 

Cæsarsalat    129     / €18
Romainesalat med kylling, parmesan og croutoner.

  
Smørrebrød

        
Christiansøpigens kryddersild    85     / €12
Kartoffel – røgmayo – rødløg- kapers
 

Æg og håndpillede rejer    85     / €12
Dildmayo – karse – citron
 

Smørstegt rødspætte    85     / €12
Hjemmelavet remoulade – citron
 

Klassisk Hønsesalat    85     / €12
Aspargesmayo – bacon – champignon
 

Fru Damgaards lune leverpostej    85     / €12
Bacon - ristede champignon
 

3 slags ost    125     / €18
Syltede valnødder - abrikospuré - hjemmelavet knækbrød

Forretter


(8)   Hummersuppe    139     / €20
 

(40) 6 snegle     90     / €13
Med hvidløg og persille.


Hovedretter


(50) Meunierestegt mørksej      225      / €32
Med jordskokkepuré. Hertil grillede
rosenkål toppet med urteolie og grønkålschips.

(51) Rødbederisotto     159      / €23
Med timian, æble og gedeost.
 

(52) Hvidvinsdampede blåmuslinger      159      / €23
Serveres med pommes frites.


Grøntsagstilbehør


(G1) Bagt selleri     45     / €6
Med hasselnøddecrème.
 

(G2) Sort quinoa-salat    45     / €6
Med majs, avocado, bagte tomater, persille og olivenolie.
 

(G3) Bagt hokkaido    45     / €6
Med hvid balsamico, olie, ingefær, hvidløg og frisk chili.
 

(G4) Grøn salat    45     / €6
Med cæsardressing.
 

(G5) Ristet blomkål    45     / €6
Med blomkålsskum. Hertil jordskokkechips og purløg.
 

(G6) Rødbedesalat    45     / €6
Med balsamico og honning. Hertil gedeost og syltede brombær

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Østers fra Bretagne, pr. stk. 39 kr.
Carpaccio 125 kr.
Sæsonens forret - spørg tjeneren.

BØFFER
Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.

DELEMÅLTID
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.

LAM
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 275 kr.

FUGL
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.

FISK
Rødspætte, 275 kr.

VEGETAR
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille) samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel.

Salatbaren er midlertidigt lukket.
Prøv i stedet for et af vores nye grøntsagstilbehør: 45 kr.
Vi har altid 4 at vælge mellem, og de varierer efter årstiden.

Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 139 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 278 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce) 35 kr.  

A Hereford Special 90 kr.
Sæsonens dessert - spørg tjeneren 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

A Hereford Beefstouws børnemenukort fungerer også som  børnebog/malebog - og alle børn får bogen og et hylster med  farveblyanter. Læs mere om Trunte Lunte her.

 

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & salat.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & salat.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

(Børnemenuen serveres for børn under 12 år).

 

NOVEMBERMENU 2020
Serveres søndag-torsdag i hele november
 

2 retter Kr. 295,-


HOVEDRET
Bøf Bearnaise
Af oksefilet, ca. 200 g
Serveres med sæsonens kartoffel eller pommes frites, kryddersmør og sauce bearnaise.
 
DESSERT
A Hereford Julespecial
Kastbergs Juleis, kirsebærsauce, hakkede mandler og Pernod.

 

Smag og del vores 4 lækre
grøntsagssides 45 kr. pr. person

 

Gravad laks
toppet med urter.
Rævedressing og kommensbrød.


Rosastegt andebryst
med hjemmelavet rødkål.
Æbler, valnødder, andesauce og brunede kartofler.


Æblekage
med vaniljeis.
 

3 retter: Kr. 425,- pr. person

Bland din helt egen picnickurv - eller vælg kokkens favorit til en tur på stranden eller i skoven.

Kurven skal forudbestilles minimum 3 timer før.

Download bestillingsseddel

 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up