Menukort

Som gæst på vores steakhouse vælger du selv, hvordan bøffen skal grilles, når du sætter kryds på stegesedlen. Husk blot, at der er mest smag i en bøf, der er stegt ”rød” eller ”medium”.

Skær bøffen over på midten, og se om den er stegt som bestilt. Spis så bøffen fra midten og udefter. På den måde får du det bedste først.

FROKOSTBØF 145
Nyd en frokostbøf af oksefilet på ca. 150 g fuld af saft og kraft.
Serveres med kryddersmør og sprøde pommes frites.


KYLLINGEBRYST    145
Prøv vores grillede kyllingebryst, når du ikke er i humør til bøf.
Det er saftigt og mørt og serveres med lagret parmesan.


A HEREFORD HAMBURGER  145
Ca. 200 g. Det er svært at sige nej til en grillet hakkebøf i brioche-bolle med cheddarost, sprød salat, tomat og sennepsmayonnaise med pommes frites til.


RISTET LAKS    145
Ristet laks på bund af sprøde salater, serveret med urtecrème og pesto.


PARISERBØF    145
Grillet hakkebøf med rå æggeblomme, løg, kapers, rødbeder og peberrod på smørristet brød.


SALATBAR
Bland din egen salat som tilbehør eller som hovedret

Som tilbehør    49
som hovedret    145

Med valgfri kartoffel.

Gravad laks 125 kr.
Scampi fritti 125 kr.
Löjrom med blinis 155 kr.
Østers fra Limfjorden, pr stk. 45 kr.
Carpaccio af krogmodnet oksekød 125 kr.
Sæsonens forret: Jomfruhummersuppe 139 kr.

Mørbrad (10A), ca. 140 g, 265 kr.
Mørbrad (10B), ca. 200 g, 345 kr.
Grillspyd (16A), ca. 160 g, 195 kr.
Surf & Turf (10S), ca. 140 g, 375 kr.
Filet (12A), ca. 250 g, 295 kr.
Ribeye (18A), ca. 300 g, 325 kr.
T-Bone (13F), ca. 500 g, 395 kr.
Hakkebøf (14A), ca. 200 g, 165 kr.
Lammefilet på ben, ca. 300 g, 290 kr.
Kyllingebryst, ca. 200 g, 185 kr.
Grøntsagsbøf, ca. 180 g, 175 kr.
Pighvar, 295 kr.

DELEMÅLTID - Trancheres ved bordet
Udskæringerne her er ideelle til 2 personer
Mørbrad til 2, ca. 400 g, 670 kr.
Filet til 2, ca. 500 g, 550 kr.
Ribeye til 2, ca. 500 g, 550 kr.

EXTREME BEEF - Trancheres ved bordet
Krogmodnet oksekød fra "Kimberly Station Farm" i Queensland, Australien.

Udskæringerne her er ideelle til 4 personer, men færre/flere kan gøre det:
Côte de Boeuf, ca. 1,1 kg, 1195 kr.
Bone-in Striploin, ca. 800 g, 995 kr.

TILBEHØR
I prisen på alle hovedretter indgår kryddersmør (hvidløg eller persille)
samt valg af kartoffel: Pommes frites eller sæsonens kartoffel: Pommes Anna.

Salatbar - sammen med hovedret, 75 kr.
Salatbar - som hovedret, 160 kr.
Stegt foie gras, 99 kr.
Surf & Turf - 1/2 Langusterhale, 125 kr.
Surf & Turf - 1/1 Langusterhale, 250 kr.
Sauce (bearnaise- el. pebersauce), 35 kr.  

Hummer fra Bassin

Det bliver ikke mere frisk, end når du bestiller en af vores nordatlantiske hummere. Vi griller dem efter bestilling og serverer dem med citron.

1/2 Grillet hummer 250 kr.
1/1 Grillet hummer 490 kr.

A Hereford Special 90 kr.
Udvalg af is og sorbet   90 kr.
Crème Brûlée 90 kr.
Sæsonens dessert / Pandekager 90 kr.
Kransekage 35  kr.

Alm. kaffe (Americano)    35 kr.
Espresso 35 kr.
Cappuccino / Kaffe Latte 45 kr.
Te 35  kr.
Irish Coffee, 3 cl 85  kr.
Irish Coffee, 6 cl 130  kr.

Bøf af oksefilet 89 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.
        
Hakkebøf i børnestørrelse 74 kr.
Med pomfritter eller sæsonens kartoffel & fri salatbar.

Grillet kyllingebryst 79 kr.
Med pomfritter og remoulade & fri salatbar.

To Pølser med pomfritter, ketchup og remoulade 45 kr.

Varm majskolbe med koldt smør 39 kr.

Vaniljeis med varm chokoladesovs 32 kr.

Nytårsmenu ud af huset
 

Hummerbisque med urter og hummerbrud tilsmagt med fløde og cognac.

Bøf af oksemørbrad, ca. 200 g.
Kartofler stegt med krydderurter, langtidsbagte cherrytomater med hvidløg og basilikum, ristede svampe og pebersauce.

Gâteau Marcel chokoladekage med kandiseret appelsin.

Hjemmebagt kransekage med nougat.

Pris 399 kr. pr. person

Bestilling senest d. 27/12 kl. 12.00 - på mobil 40562083 eller mail: aarhus@a-h-b.dk

Afhentning i vores restaurant i Kannikegade d. 31. december mellem kl. 11 og  13.

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

keyboard_arrow_up