Velkommen til

Restauranten i Aarhus

Se menu

Book bord

 

keyboard_arrow_down

En gennemført oplevelse


Hos A Hereford Beefstouw i Aarhus får du ikke kun mad og vin af højeste kvalitet. Kunst og design er en lige så vigtig en del af vores koncept. Vi samarbejder med anerkendte kunstnere med det formål at sikre et element af interessant og ikke mindst unik kunst og design på vores steakhouse i hjertet af Aarhus.

A Hereford Beefstouw i Aarhus har serveret bøffer siden 1982, da dørene åbnede til restauranten på Skolegade. God kvalitet og høj service har været de gennemgående begreber i konceptet bag A Hereford Beefstouw. Det handler ikke kun om mad, vin og god betjening. Restaurantens indretning og interiør, skal være af ligeså høj kvalitet. Det skal være en oplevelse for mere end blot smagsløgene at spise på A Hereford Beefstouw. Der oser af atmosfære i den stilrene restaurant, du spiser i et åbent miljø, hvor der er masser af plads og akustik til at have en samtale med dine nærmeste. Vores restaurant har et helt særligt udtryk, med de blankpolerede kobberkedler med øl og vores flotte arkitekttegnede egetræsmøbler og PH-lamper.

Vores menukort byder på møre og saftige bøffer for enhver smag og forskellige udskæringer, samt lækkert tilbehør. Vores erfarne kokke står klar ved den åbne grill, til at tilberede dit kød præcis som du vil have det. På vores vinkort finder du et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, der komplementerer de forskellige bøffer perfekt.

Der venter dig og dine ledsagere en gennemført oplevelse – lige fra det velsmagende måltid til kunsten på væggene og den hjælpsomme betjening. Vi er først tilfredse, når vores gæster forlader restauranten med fyldte maver, et smil på læben og en oplevelse rigere.

Menuen


Hos A Hereford Beefstouw, Aarhus byder menukortet på møre og saftige bøffer af det bedst tænkelige kvalitet. Vores oksekød-udskæringer er for enhver smag.

Foretrækker du en bøf med en saftig og kraftig oksekødssmag, så kan vi anbefale en oksefilet med marmorering og fedtkant. Ønsker du en bøf med en knap så fremtrædende oksekødssmag, så er det rette valg måske en bøf af mørbrad – tykt skåret og meget mør.

T-bone steak, Ribeye eller en sprød og saftig grillet hakkebøf er andre muligheder på vores restaurant i Aarhus. Endvidere finder du også fisk og kylling på vores menukort. Er du ikke til kød, er der mulighed for at spise vegetarisk. Husk, at vores dygtige tjenere altid er behjælpelige med et godt råd, når du skal vælge den rette bøf.

Til at komplementere dit udvalgte stykke kød, kan du blandt andet prøve vores lækre grøntsagstilbehør, som tilberedes med sæsonens friske råvarer. Endvidere tilbyder vi en krydret pebersauce eller en hjemmerørt bearnaisesauce.

Vi har selvfølgelig også tænkt på børnene. De kan fx få en bøf af oksefilet, kylling eller pølser. Børnemenukortet er lavet som en malebog, som de må tage med hjem eller kan farvelægge, mens mor og far spiser færdig.

Skulle der være plads til mere efter det velsmagende måltid, har vi selvfølgelig et udvalg af lækre desserter og kaffe til enhver smag.

Se menukortet

Kødet


A Hereford Beefstouw i Aarhus handler om første klasses oksekød. I mere end 50 år har vi udviklet vores koncept - hele tiden med fokus på kødet. Et saftigt og mørt stykke oksekød, perfekt tilberedt på den åbne grill er essensen af A Hereford Beefstouw.

Vi inviterer dig til forskellige afkroge af verden, hvor vi igennem mange år har fundet frem til mest velsmagende oksekød – lige fra Australien til Finland. Uanset hvilket kød du vælger, er du garanteret en intens og uforglemmelig smagsoplevelse af frit opdrættet kvæg, der har levet et godt liv. Hvilket kan smages.

Læs mere om kødet

Vinen

Vi importerer vin fra adskillige lande rundt om i verden - herunder Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og Australien. Vin fra områderne Bourgogne og Piemonte er særligt fremtrædende på vores vinkort.

Vin er en af hjørnestenene i vores koncept, og derfor er kvalitet også afgørende for, om en vin finder vej til vores vinkort og dermed til gæsterne i vores restauranter. Vi mener at en saftig bøf og en god vin hænger sammen, og hjælper hinanden med at skabe en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Skal denne smagsoplevelse opnås, kræver det den rette vin til det rette stykke kød. Hos A Hereford Beefstouw i Aarhus er vi både passionerede og vidende omkring det rette match, og står klar til at vejlede dig, så du får en uforglemmelig smagsoplevelse.

Læs mere om vinen

Oplev Stemningen


Hos A Hereford Beefstouw i Aarhus får du en gastronomisk oplevelse i en inspirerende og hyggelig atmosfære. For selvom de saftige bøffer og det lækre tilbehør har hovedrollen i vores restaurant, så har vi også tænkt på detaljerne og skabt en restaurant, der også er en fryd for øjet. 

Få en gennemført oplevelse på den bedste og ældste restaurant i Aarhus.

Hvis vi selv skal sige det, er A Hereford Beefstouw en af de bedste restauranter i Aarhus. Vi byder nemlig vores gæster på en helstøbt oplevelse, hvor mad, kunst såvel som bestik, borde og stole er en del af helheden. Du spiser i det gamle bryggeri Sct. Clemens, og har udsyn til de gamle kobberkedler. Hvis du får en plads ved vinduerne, har du en udsigt til Domkirken, Aarhus Teater og Bispetorv.

Du kan vælge at spise din middag på vores hyggelige terrasse, der er tegnet af Aarhusarkitekten Bjarne Frost. Den ligger i en autentisk aarhusiansk gårdhave. Det er en lille oase, hvor du kan sidde i fred og ro og nyde din mad.

Vi ligger lige overfor Aarhus Teater, så hvis du skal i teatret er et besøg hos restauranten på Åboulevarden oplagt. Hvis du fortæller vores dygtige tjenere, hvornår du seneste skal have spist din mad, så planlægger vi det efter det. Hos A Hereford Beefstouw i Aarhus har vi plads til større selskaber. Så hvis du skal holde møde, forretningsmøde eller andre selskaber, så er det en oplagt mulighed at holde det hos os.

Book bord i Aarhus

Om Restauranten

På A Hereford Beefstouw restaurant i Aarhus elsker vi møre og saftige bøffer, der smelter på tungen i en lille eksplosion af velsmag. Har du det på samme måde? Så kom forbi vores dejlige steakhouse på Kannikegade 10-12 i hjertet af Aarhus. Her står vores erfarne kokke klar bag den varme grill og sørger for lækre grillstriber og perfekte tilberedning af førsteklasses oksekød.

Foruden et udsøgt og kødfuldt måltid byder A Hereford Beefstouw i Aarhus også på en varm og stemningsfyldt atmosfære i de hyggelige lokaler i centrum af Aarhus. De blankpolerede kobberkedler og det sortmalede loft giver, i samspil med de velkendte egetræsborde og den åbne grill, vores restaurant i Aarhus et helt særligt udtryk. Hos A Hereford Beefstouw er vores mål nemlig at give dig en oplevelse for alle sanserne.     

Restauranten har ligget på Kannikegade siden foråret 2014, hvor A Hereford Beefstouw og Bryggeriet Sct. Clemens blev slået sammen til én restaurant i moderne og nyindrettede lokaler.

Indtil flytningen har A Hereford Beefstouw haft til huse i Skolegade på den anden side af Bispetorv, hvor restauranten åbnede tilbage i 1982.

Møre og saftige bøffer, der smelter på tungen, vin fra de bedste distrikter i verden. En restaurant med en stemningsfyldt atmosfære i centrum af Aarhus. Vækker det ikke appetitten? Hos Hereford Beefstouw i Aarhus kan vi tilbyde dig og dine ledsagere en unik oplevelse. Grillen er varm, vinene er tempererede og vores dygtige personale står klar til at give jer en uforglemmelig aften. Vi glæder os til at byde jer indenfor i restauranten.

Vind en Middag

Få vores nyhedsmail med gode tilbud og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.

 
keyboard_arrow_up