Dining Week 2019


Tivoli Dining Week: 1 - 7. februar 2019
Dining Week: 10 - 17. februar 2019

3-retters Tivoli Dining Week Menu

FORRET
Fru Damgaards gravad laks og urtesalat. Serveret med kommensbrød og lun peberrodscrème.

HOVEDRET
Bøf af sydamerikansk oksefilet serveret med bagt kartoffel og kryddersmør.

DESSERT
Æblekompot lagt i lag med rugbrødscrumble og vaniljeymer.


Pris: 215 kr.
+ 26 kr. i billetgebyr pr. person for vores 3-retters menu.

Køb billet her.

Der kræves IKKE entré til Tivoli for at komme ind i restauranten, men du har stadig mulighed for at købe adgang, hvis du vil besøge Tivoli i forbindelse med dit restaurantbesøg. Under Tivoli Dining Week kan du købe entrébillet til 85 kr.

 

3-retters Dining Week Menu

FORRET
Fru Damgaards gravad laks og urtesalat. Serveret med kommensbrød og lun peberrodscrème.

HOVEDRET
Bøf af sydamerikansk oksefilet serveret med bagt kartoffel og kryddersmør.

DESSERT
Æblekompot lagt i lag med rugbrødscrumble og vaniljeymer.


Pris: 215 kr.
+ 26 kr. i billetgebyr pr. person for vores 3-retters menu.

Køb billet her.

OBS. Der kræves IKKE entré til Tivoli for at komme ind i restauranten. Du har dog mulighed for at købe entrébillet til Tivoli for 120 kr. sammen med din Dining Week menu, hvis du gerne vil besøge Tivoli før eller efter dit restaurantbesøg.


 

Alle priser er inkl. moms og betjening.

Vi tager forbehold for ændringer, trykfejl og prisstigninger.
Det vil altid være vores menukort i restauranten, der er det gældende.

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU, Norge og Island, samt private betalingskort udstedt uden for EU, Norge og Island bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor kortet er udstedt.

keyboard_arrow_up